Kıyım mı var?

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Mısırda bir arkadaşıma sordum onun kanallarında hiçbirşey yok. Api kullanmadan VDS ile yada kendi bağlantısı ile upload yapıyor. Bot kullanmadığı kanalı uçan var mı ?
Hocam benim özgün kanal bot kullanmadigim halde kapandi. Özgün kanalin mailine bot kullanmadigim halde api almistim. Muhtemelen o yüzden kapandi.

Hocam benim özgün kanal bot kullanmadigim halde kapandi. Özgün kanalin mailine bot kullanmadigim halde api almistim. Muhtemelen o yüzden kapandi.
Benimkinde api de alınmamış ama kapandı kanallarım yine. Botta kullanmıyorum.

Mısırda bir arkadaşıma sordum onun kanallarında hiçbirşey yok. Api kullanmadan VDS ile yada kendi bağlantısı ile upload yapıyor. Bot kullanmadığı kanalı uçan var mı ?

Merhabalar,

Benim bota toplam 170 kanal kapandı. Ortalama günde 70-80 tane kapanırdı. Fakat 10.000 - 20.000 gibi rakamlarda kanal kapanmadı. Aktif bota bağlı 140.000 kanal mevcuttur. Zaten arkadaşlarında hemen yazdıgı gibi, vds, manuel hiç birşey farketmez. Bir video aynen alınıp zamanında ünlem geçme yokken yüklenmişse youtube o kanalları affetmemiş gibi gözüküyor. ünlem geçme çıktıktan sonrasına ait bir kanal kapanma değil öncesinde ünlem yokkene ait kanalları youtube kapattı. Bunun nedenide youtube tüm videoları büyük ihtimalle iç yapısında ünlemden geçirdi belli oranın üstünde ünlem oranına sahip kanallarıda kapattı.

BENİM DÜŞüNCELERİMDİR. Karşıt düşüncelerede saygım sonsuzdur.

Şükür az fire var en büyük darbeyi disney den yedim [MENTION=15118]WEB[/MENTION] scripti
Düşüncene saygı duymak la beraber yanıldığını düşünüyorum anlattığın olayın tam tersi kanalların duruyor ve tbm to tavanda şu An kapanan kanallar la beraber kazandığumdan daha fazlasını kazanıyor um bu ay

Son düzenleme:
eski kanallara yüklenmişler anlaşılan botla yapılan tüm kanallar kapandı botla uğraşmak boşa kürekmiş

kanal satışı için açtığım kanallarda kapanma yok ama kanallar daha hiç video yüklenmemiş kanallardı. Videoyap daki dizi kategorisinden de 1 kanalım kapandı diğerlerinde sorun yok

artık yeni açılan kanallar kapanmıyor ama fişleniyor. zamanı gelince kapatıyolar. bu ay kanalların hepsi fişlenmiştir büyük ihtimsl. vurkaç yapacaz artık.

вєякαη;520290' Alıntı:
bu kıyımdan büyük oranda bende nasibimi aldım malesef

2vj572.gif

107 kanal pert. Sendeki miktar nedir?

--------------

Tüm kanalların çok detaylı istatistiklerini tutarım. Kapanan kanallarımda ortak hiç bir nokta göremedim.

Tek ortak noktası min. 3-4 aylık kanallar olması.

- Ünlem güncellemesi gelmeden önce yükleme yapılmış kanallar da var sonrası da.

- Hiç ünlem almamış kanallar da var, çok ünlem yiyenler de.

- Botla yüklenen de var, vds'le yüklenen de.

- TR IP'den açılma mailler de var, Amerika & İngiltere & Hollanda da.

- 10 video olan da var, 500 video olan da.

vs. vs. vs.

Eski olmaları dışında hiç bir ortak nokta göremedim.

Cuk diye oturdu mideme, bakalım bunun şoku ne kadar sürecek bünyemde..

Geçmiş olsun.

3 milyon izlenim li kanalın gitti :) diğerlerini saymıyorum daha. Şu anda gazı açtım elimde Çakmak bekliyorum

mobil mesaj

Arkadaslar sakalınızı 3 numara ile keserseniz eger hemen uzar fakat jiletle yani 0 numara ile keserseniz cıkması daha uzun sürer :)

Yani demek istedigim yt artık son acılan kanallara degil eski kanalları indirerek sizi kökten cürütmeye calısıyor.
Bunu 1 ay önce söylemistim ben eger olursa diye ki inşAllah öyle degildir yoksa vay halimize.
10 k aboneli kanallar gitti benimde.Herkese gecmis olsun.

benim hesabı kapatmışlar fakat alt kanallar açık ve giriş yapabiliyorum ne hikmetse kanala

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Kişiselleştirme

Tema editörü

Ayarlar Renkler

• Mobil kullanıcılar bu fonksiyonları kullanamaz.

Alternatif header

Farklı bir görünüm için alternatif header yapısını kolayca seçebilirsiniz.

Görünüm Modu Seçimi

Tam ekran ve dar ekran modları arasında geçiş yapın.

Izgara Görünümü

Izgara modu ile içerikleri kolayca inceleyin ve düzenli bir görünüm elde edin.

Resimli Izgara Modu

Arka plan görselleriyle içeriğinizi düzenli ve görsel olarak zengin bir şekilde görüntüleyin.

Yan Paneli Kapat

Yan paneli gizleyerek daha geniş bir çalışma alanı oluşturun.

Sabit Yan Panel

Yan paneli sabitleyerek sürekli erişim sağlayın ve içeriğinizi kolayca yönetin.

Box görünüm

Temanızın yanlarına box tarzı bir çerçeve ekleyebilir veya mevcut çerçeveyi kaldırabilirsiniz. 1300px üstü çözünürler için geçerlidir.

Köşe Yuvarlama Kontrolü

Köşe yuvarlama efektini açıp kapatarak görünümü dilediğiniz gibi özelleştirin.

• Renginizi seçin

Tarzınızı yansıtan rengi belirleyin ve estetik uyumu sağlayın.

Geri