Kıyım mı var?

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
ah be....tam piyango bize vurmadı diyorduk;en eski günde 100 getiren kanal patlamış:(

size de geçmiş olsun hocam,benim 63 kanal ,binlere abone milyonlarca izlenim 2 gündür yas tutuyorum adsenselere tıklama oranı yüzünden bakmıyodum 1ay yine bakmam,toparlanmak 1 ayı bulur ama kayıp fazla :(

Al Heni al benden sana hediye olsun bu video,

Heni Hazbay - YouTube

arkadaşlar bi çare bulan yokmu kanallar yıne uctu :(

beyler ne yapıyorsunuzda kapanıyor bu kanallar ?? aşırı videodan mı yoksa başka bir şeyden mi çünkü benim kanallara hiç bişi olmuyor

Youtube kara listesinden çıkamazsınız bu kıyımda darbe alan kardeşlerim alın Size altın tavsiyem artık spamcılığız yada kurallara aykırıcılığınız tescillendi ilk işiniz temiz mac no olsun

hocam eger ara verırsem kotu olur benım tek gecım kaynagım youtube gunluk 30 ile 50 tl Kazanıyordum az kazanıyordum devamlılıgı vardı ALLAH'a sukur . sımdı neredeyse tum kanallarım spamda kapandı yenı actıgım vıdeo cektıgım kanallarda kapandı elımde vıdeo cekılecek kanallar var fakat vıdeo cektıgım kanalım spamdan hemen kapanıyor ya en azında 5 6 tanesı dursa yıne ıdare ederım 2 3 ay o bıle yok sabaha bakıyorum kapanmıs hepsi . :((

1 gmailin içinde 2 alt kanalda benim gümlemiş bugün, elimde kaldı 7 kanal. 2 Si özgün. Yavaş yavaş özgüne kaymaya başladım sanırım :D

Bende kapanma yok ama para kazanma gitti bugün geceden beri onla uğraşıyordum hepsini açtım nihayet Mission Completed artık yatabilirim :D

benimde boşta duran +15 onaylı (3cx) 5 tane mail patlamış adsense bağlı değil, içinde video falan yok ama kapanmış :(

45 tane çok eski kanal patladı. 30bin aboneli kanallar dahil. çok büyük darbe vuruyor google

arkadaşlar yei değil belki ama bende birkaçgündür youtubeye girmede sıkıntı yaşıyorum.bir hızlı açılıyo bir geç açılıyo bazen hi açılmıyo bu sadece bende mi öle var mı aynı sorunu yaşayan

4-5 gün önce kaybettiklerimizi seri şekilde toparlamaya çalırken gene yıkmazlar umarım.

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Kişiselleştirme

Tema editörü

Ayarlar Renkler

• Mobil kullanıcılar bu fonksiyonları kullanamaz.

Alternatif header

Farklı bir görünüm için alternatif header yapısını kolayca seçebilirsiniz.

Görünüm Modu Seçimi

Tam ekran ve dar ekran modları arasında geçiş yapın.

Izgara Görünümü

Izgara modu ile içerikleri kolayca inceleyin ve düzenli bir görünüm elde edin.

Resimli Izgara Modu

Arka plan görselleriyle içeriğinizi düzenli ve görsel olarak zengin bir şekilde görüntüleyin.

Yan Paneli Kapat

Yan paneli gizleyerek daha geniş bir çalışma alanı oluşturun.

Sabit Yan Panel

Yan paneli sabitleyerek sürekli erişim sağlayın ve içeriğinizi kolayca yönetin.

Box görünüm

Temanızın yanlarına box tarzı bir çerçeve ekleyebilir veya mevcut çerçeveyi kaldırabilirsiniz. 1300px üstü çözünürler için geçerlidir.

Köşe Yuvarlama Kontrolü

Köşe yuvarlama efektini açıp kapatarak görünümü dilediğiniz gibi özelleştirin.

• Renginizi seçin

Tarzınızı yansıtan rengi belirleyin ve estetik uyumu sağlayın.

Geri