Kıyım mı var?

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
çekine çekine diğer kanalları kontrol ediyorum ,gugul çok agresifleşti bu aralar

Cok dikkatli olmak lazim youtube hic alakasi olmayan videolara yas kisitlamasi koymus itirazlara pek taktiklari yok videoyu dunya genelinde yabanci bir eleman ve ben atmistim ilk zamanlar onda herhangi bir engel yok bende var yas kisitlamasi duruma sokucak etiket aciklama kucuk resim de yok iyice sacmaladi heni!

Cok dikkatli olmak lazim youtube hic alakasi olmayan videolara yas kisitlamasi koymus itirazlara pek taktiklari yok videoyu dunya genelinde yabanci bir eleman ve ben atmistim ilk zamanlar onda herhangi bir engel yok bende var yas kisitlamasi duruma sokucak etiket aciklama kucuk resim de yok iyice sacmaladi heni!

adamlar haklı-yt de o kadar yanıltıcı videolar var ki,örnek tarkanın son klibini izlemek istedim,her link farklı birşeyler çıktı,en sonunda bir face sayfasında buldum orjinal video yu ..

daha ne kadar zorlaştıracaklar göreceğiz,ama imkanlar el veriyorken sömürmeye devam :)

adamlar haklı-yt de o kadar yanıltıcı videolar var ki,örnek tarkanın son klibini izlemek istedim,her link farklı birşeyler çıktı,en sonunda bir face sayfasında buldum orjinal video yu ..

daha ne kadar zorlaştıracaklar göreceğiz,ama imkanlar el veriyorken sömürmeye devam :)
yok hocam yanıltıcı içerik değil sanırım kurunun yanında biz de yandık :)

2 sene evvel açtığım 10 yıllık gmail hesabım hariç tamamı kapandı.

Tek kanala kaldık. Yapacak bir şey yok. Yeni Pc ve yeni İnternet alarak yola devam.

son 1 ay içinde yeni kanal açmasaymışım komple sıfırlancaktım :/ partner adsense demeden eski kanallar uçmuş yine

Saldırın arkadaslar bir kanala en az 500 video atın ki zararınız çıksın -;

2-3 gündür açtığım kanal 1 saat sonrası kapanıyor.Max attığım video sayısı 25'tir.Daha önce böyle bişi başıma gelmemişti.Ne yapmamı önerirsiniz?

2-3 gündür açtığım kanal 1 saat sonrası kapanıyor.Max attığım video sayısı 25'tir.Daha önce böyle bişi başıma gelmemişti.Ne yapmamı önerirsiniz?

2 kanalı aynı anda aç. birine video at diğerine video atma. video attıgın kapanınca diğerine url ile giriş yapıp bak kapanmışmı. Az video attıgın halde kanal kapanıyorsa youtube senin pcyi çözmüş demektir.

2 kanalı aynı anda aç. birine video at diğerine video atma. video attıgın kapanınca diğerine url ile giriş yapıp bak kapanmışmı. Az video attıgın halde kanal kapanıyorsa youtube senin pcyi çözmüş demektir.

Aynen hocam dün 5 mail almıştım.Birine 25 video attım diğerlerine daha giriş yapmadan onlarda uçmuş.Aklımda şunlar var Format ve Mac Adresi değiştirme başka ne yapmamı önerirsiniz?

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Kişiselleştirme

Tema editörü

Ayarlar Renkler

• Mobil kullanıcılar bu fonksiyonları kullanamaz.

Alternatif header

Farklı bir görünüm için alternatif header yapısını kolayca seçebilirsiniz.

Görünüm Modu Seçimi

Tam ekran ve dar ekran modları arasında geçiş yapın.

Izgara Görünümü

Izgara modu ile içerikleri kolayca inceleyin ve düzenli bir görünüm elde edin.

Resimli Izgara Modu

Arka plan görselleriyle içeriğinizi düzenli ve görsel olarak zengin bir şekilde görüntüleyin.

Yan Paneli Kapat

Yan paneli gizleyerek daha geniş bir çalışma alanı oluşturun.

Sabit Yan Panel

Yan paneli sabitleyerek sürekli erişim sağlayın ve içeriğinizi kolayca yönetin.

Box görünüm

Temanızın yanlarına box tarzı bir çerçeve ekleyebilir veya mevcut çerçeveyi kaldırabilirsiniz. 1300px üstü çözünürler için geçerlidir.

Köşe Yuvarlama Kontrolü

Köşe yuvarlama efektini açıp kapatarak görünümü dilediğiniz gibi özelleştirin.

• Renginizi seçin

Tarzınızı yansıtan rengi belirleyin ve estetik uyumu sağlayın.

Geri