Kıyım mı var?

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
yav madem şans ile alakası yok ne ile alakası varmış peki ?

kapanmalarda belli bir neden yok.

vds'den browserdan kanala giriş yaparak yüklemeyi deneyin.. önceki mesajlarımda nasıl yükleme yaptığımı anlattım, incelerseniz anlayacaksınız hocam..

şansla şu şekilde alakası yok, ocak ayından sonra manuel yüklemeye geçtim, dahada sorun yaşamadım..

vds'den browserdan kanala giriş yaparak yüklemeyi deneyin.. önceki mesajlarımda nasıl yükleme yaptığımı anlattım, incelerseniz anlayacaksınız hocam..

şansla şu şekilde alakası yok, ocak ayından sonra manuel yüklemeye geçtim, dahada sorun yaşamadım..

hocam ben zaten günde 5-10 video yükledim vds den dün spamdan uçtu.

yt yo yt yaptım.

etiket,açıklama her videoya aynı toplu olarak başlığı hiç değiştirmiyorum genelde bu şekilde yani sen açıklama etiket falan toplu olarak mı giriyorsun tüm videolara ?

hocam ben zaten günde 5-10 video yükledim vds den dün spamdan uçtu.

valla ben günde 1k attığımda oluyor hiç kanalım uçmadı..

etiket açıklama değişiyor hocam, bazen tek tek uğraşıyorum, duruma göre toplu girme durumu varsa toplu da girebiliyorum..

kapanmaların şansla alakası yok açmayı bilenin kanalı zaten kapanmıyor açmayı bilmeyende kıyıma bağlıyor.

yav kardeşim Allah aşkına kanal açmayı bilmemek nedir ????

Böyle bir cümle olabilir mi ya böyle bir mantık.

ben mailler açmıyorum alıyorum ki aldığım arkadaşta zaten bu forumda epeyi iş yapmış işi bilen bi arkadaş bilmeden konuşma

yav madem şans ile alakası yok ne ile alakası varmış peki ?

kapanmalarda belli bir neden yok.
Boyle diyerek, boyle yaparak kimseyi bu isten 'sogutamazsin' arkadasim
herkes seni taniyo artik

Kapanmalarin nedenleri belli bazi ince noktalara dikkat etmek gerekiyor
Biraz daha disiplinli olundugu zaman kapanma orani minimuma iner
Kapanmaz demiyorum azalir diyorum
Neticede bu is spam
Not: bundan baska cevap vermeyecem sana tartismaya hic niyetim yok

valla ben günde 1k attığımda oluyor hiç kanalım uçmadı..

etiket açıklama değişiyor hocam, bazen tek tek uğraşıyorum, duruma göre toplu girme durumu varsa toplu da girebiliyorum..

işte şans kardeşim onu diyorum sana şanssssssssss

Şimdi tüm kanallarımı kontrol ettim de zamanında kendi açtığım kanallarda da satın aldığım kanallarda da problem yok yine kayıpsız atlatmışım kanalları kapanan arkadaşlara geçmiş olsun

Şimdi tüm kanallarımı kontrol ettim de zamanında kendi açtığım kanallarda da satın aldığım kanallarda da problem yok yine kayıpsız atlatmışım kanalları kapanan arkadaşlara geçmiş olsun

Kimden almistin mailleri ?

hadi ozaman işine milleti soğutma şansla alakası yok açmayı bilirsen kanalın kapanmaz.

Hala açmayı bilirsen diyor ya ip ile maç ile hdd is ile hiç bir alakası yok kanal açmakla hiç bir alakası yok hiç,bir şeyle alakasi yok

bana bir üstad şunu demişti; ön sevişme olmadan asla olaya girme..
Yani gmaillerle ön sevişme yapmadan direk video yüklemeyin.. bunu test ettim ve onayladım :) [MENTION=14929]edius[/MENTION]

ana maile bağlı kanal ve mail kapanıyor ancak aynı maile bağlı alt kanal kapanmıyor. bu da maillerle ilgili bir sorun olduğunu gösteriyor.

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Kişiselleştirme

Tema editörü

Ayarlar Renkler

• Mobil kullanıcılar bu fonksiyonları kullanamaz.

Alternatif header

Farklı bir görünüm için alternatif header yapısını kolayca seçebilirsiniz.

Görünüm Modu Seçimi

Tam ekran ve dar ekran modları arasında geçiş yapın.

Izgara Görünümü

Izgara modu ile içerikleri kolayca inceleyin ve düzenli bir görünüm elde edin.

Resimli Izgara Modu

Arka plan görselleriyle içeriğinizi düzenli ve görsel olarak zengin bir şekilde görüntüleyin.

Yan Paneli Kapat

Yan paneli gizleyerek daha geniş bir çalışma alanı oluşturun.

Sabit Yan Panel

Yan paneli sabitleyerek sürekli erişim sağlayın ve içeriğinizi kolayca yönetin.

Box görünüm

Temanızın yanlarına box tarzı bir çerçeve ekleyebilir veya mevcut çerçeveyi kaldırabilirsiniz. 1300px üstü çözünürler için geçerlidir.

Köşe Yuvarlama Kontrolü

Köşe yuvarlama efektini açıp kapatarak görünümü dilediğiniz gibi özelleştirin.

• Renginizi seçin

Tarzınızı yansıtan rengi belirleyin ve estetik uyumu sağlayın.

Geri