Kıyım mı var?

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
ana maile bağlı kanal ve mail kapanıyor ancak aynı maile bağlı alt kanal kapanmıyor. bu da maillerle ilgili bir sorun olduğunu gösteriyor.

bu olay benimde dikkatimi çekti hocam ana mail kanalları patlıyor youtube spam oyun yalnıs içerik vs. yüzünden alt kanal sapasağlam bunda da var bi hile hurda ya hadi bakalım youtube bize daha neler göstereccek

g+ da aktif olmak bana göre değil. çok fazla zaman kaybı. foto yüklemek,yorum yapmak, bilgi düzenlemek ohooo. bırakalım bu işi daha iyi

3 tane farklı ana kanaldan özel şifre ile ayırdığım alt kanalda kapanmış maalesef..

Hala açmayı bilirsen diyor ya ip ile maç ile hdd is ile hiç bir alakası yok kanal açmakla hiç bir alakası yok hiç,bir şeyle alakasi yok

nerden biliyorsun alakası olmadığını nedense başkalarını işten soğutmaya çalıştığını hissetmeye başladım ben ve benim gibi açan arkadaşlarımın kanalları kapanmıyor sende var birşey.

arkadas peki kanal acarken nerede hata yapıyoruz ? yada alt kanal mı calısalım ana kanala dokunmadan biraz bilgi verirmisiniz ?

az önce test kanalıma giriş yaptım Hesabınızda normal olmayan bir etkinlik tespit ettik. Oturum açmak için lütfen aşağıdaki talimatları uygulayın. uyarı aldım. sanırım kanalımı kapatmışlar. gerçi test olduğu için umrumda değil, inşallah legal kanalımı kapatmamışlardır :) Bu arada sevişmeden kastım organik şeyler yapın, birden bire çullanınca youtube kendini geriye çekiyor. önce kapak fotoğrafı yükleyin, sonra girin biraz video izleyin, başkalarının videolarını felan beğenin, mümkünse de yorum atın :)

5 kanalda bir ip değiştiririm,
Her kanalda çerez silerim,
Arada hatırlarsam ccleaner yaparım(tamamen fanteziden)

en önemli faktör ŞANS bunu sende biliyorsun :)

arkadaş bu işte bir numara onun sistemi ile çalışıyorum çok memnunum herhangi bir problemle karşılaşmadım kanalımda kapanmadı.

bnm de kanallar hepsi kapatıldı bot kullanıyorum ama vds den girip bot ile yükleme yaptığım kanallar da kapatıldı.iyice soğudum ya bu işten:(

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Kişiselleştirme

Tema editörü

Ayarlar Renkler

• Mobil kullanıcılar bu fonksiyonları kullanamaz.

Alternatif header

Farklı bir görünüm için alternatif header yapısını kolayca seçebilirsiniz.

Görünüm Modu Seçimi

Tam ekran ve dar ekran modları arasında geçiş yapın.

Izgara Görünümü

Izgara modu ile içerikleri kolayca inceleyin ve düzenli bir görünüm elde edin.

Resimli Izgara Modu

Arka plan görselleriyle içeriğinizi düzenli ve görsel olarak zengin bir şekilde görüntüleyin.

Yan Paneli Kapat

Yan paneli gizleyerek daha geniş bir çalışma alanı oluşturun.

Sabit Yan Panel

Yan paneli sabitleyerek sürekli erişim sağlayın ve içeriğinizi kolayca yönetin.

Box görünüm

Temanızın yanlarına box tarzı bir çerçeve ekleyebilir veya mevcut çerçeveyi kaldırabilirsiniz. 1300px üstü çözünürler için geçerlidir.

Köşe Yuvarlama Kontrolü

Köşe yuvarlama efektini açıp kapatarak görünümü dilediğiniz gibi özelleştirin.

• Renginizi seçin

Tarzınızı yansıtan rengi belirleyin ve estetik uyumu sağlayın.

Geri