Kıyım mı var?

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
reklam almayı düşünüyorum ilk entrye buralar çok değerli... :D :D :D

isten Geldim pc actim forumu actim kiyim yazisini gorunce Kalbim hizli atmaya basladi.. ilk kiyim 73 ikinci kiyim 68 kanal gitti.. artik bu kiyimdan cok baska korkuyorum.. aylarca verdigimiz emek saniye icinde gidiyor..

Valla ya bu konu iyice korkularimi suslemeye basladi
Su an aktif kanalim yok yinede korkuyorum arkadas!

an itibariyle 50+ kanalım kapanmış
kapanma nedeni Bu hesap, YouTube'un spam, oyun ve yanlış yönlendiren içeriğe karşı politikalarını ihlal etmesi veya diğer Hizmet Şartları ihlalleri nedeniyle askıya alındı.
kanallar en eski 3 aylık en yenisi 1 aylıktı.
Flood yapmis olcam ama kusura bakmayin editle olmadi

Hocam kanallar kendi actiklarinmiydi
Satin mi aldim
Mail Yonlendirme varmiydi
Dogrulamalari hangi sistemle yapildi
Kanallar arasi gezintide cerez sil v.b yapiyormuydun
Cok soru oldu galiba :)

Bende de para kazanmalar gitti. Offf!

Flood yapmis olcam ama kusura bakmayin editle olmadi

Hocam kanallar kendi actiklarinmiydi
Satin mi aldim
Mail Yonlendirme varmiydi
Dogrulamalari hangi sistemle yapildi
Kanallar arasi gezintide cerez sil v.b yapiyormuydun
Cok soru oldu galiba :)

kanalları kendim açtım
mail yönlendirme vs. yoktu
doğrulama 3cx sistemi ile yapıldı
kanallar arası gezintide mail şifre girerek hiç kanala girmem ben vds den yüklemesini yapar kendi bilgisayarımdaki tarayıcıya yer imi ekler öyle kontrol ederim kanalı
3-5 tane soruya soru demem ben hocam :D

son 2 gündür vds de manuel açtığım tüm kanallar kapandı,kanalları kapanan varmı ?

temiz vps ve temiz kanallar 4 tanesi gitti.
aynı anda 4 kanalda 10ar video yükledim farklı tarayıcılar ile alakası var mı bilmiyorum.

вєякαη;483504' Alıntı:
anlaşılan sende bu kervana kapıldın :) geçmiş olsun :) bizde no problem , kapanacağınıda hiç sanmıyorum o kadar eminim :):):)

olay çözüldü-hesap aldığım kişinin bendeki bütün hesapları kapanmış,sorun gmail kaynaklı yani

son 2 gündür vds de manuel açtığım tüm kanallar kapandı,kanalları kapanan varmı ?

Bugün itibariyle ilk dalga bizi vurdu heralde sabaha karşı 03.45 sularında.. toplam 23 kanal güm ama sıkıntı etmiyorum artık.. o kapatsın ben açacağım.. Şükür imacros sayesinde işlem yükümüde azalttım :)

temiz vps ve temiz kanallar 4 tanesi gitti.
aynı anda 4 kanalda 10ar video yükledim farklı tarayıcılar ile alakası var mı bilmiyorum.

aynı anda 4 kanala yükleme yaptım diyorsun hocam.Se n bildiğin hey youtube spamın dibine vuruyorum demişsin :)

aynı anda 4 kanala yükleme yaptım diyorsun hocam.Se n bildiğin hey youtube spamın dibine vuruyorum demişsin :)

4 farklı tarayıcıdan 4 kanala aynı anda 10ar videodan 40 video yükledim.
gerçekten spam sebebi mi :) ama geçenlerde mail almıştım 20 kadar hepsi gitmiş.

4 farklı tarayıcıdan 4 kanala aynı anda 10ar videodan 40 video yükledim.
gerçekten spam sebebi mi :) ama geçenlerde mail almıştım 20 kadar hepsi gitmiş.

farklı tarayıcı değiştirmiyorki birşeyi.aynı ipden aynı mac adresinden girilmiş.Büyk risk.Çıkıp şimdi sorun olmaz ben öyle çalışıyorum diyenler olur.Fakat herkese denk gelecek diyebirşey yok.Sen riski artırmışsın ve sonucu ortada :)

Çok enteresan bir durum oldu bende de gizli videoların yüklü olduğu kanallarım hatta boş olan hiç video atmadığım kanallarım dahi kapanmış bunun nedeni ne olabilir ?

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Kişiselleştirme

Tema editörü

Ayarlar Renkler

• Mobil kullanıcılar bu fonksiyonları kullanamaz.

Alternatif header

Farklı bir görünüm için alternatif header yapısını kolayca seçebilirsiniz.

Görünüm Modu Seçimi

Tam ekran ve dar ekran modları arasında geçiş yapın.

Izgara Görünümü

Izgara modu ile içerikleri kolayca inceleyin ve düzenli bir görünüm elde edin.

Resimli Izgara Modu

Arka plan görselleriyle içeriğinizi düzenli ve görsel olarak zengin bir şekilde görüntüleyin.

Yan Paneli Kapat

Yan paneli gizleyerek daha geniş bir çalışma alanı oluşturun.

Sabit Yan Panel

Yan paneli sabitleyerek sürekli erişim sağlayın ve içeriğinizi kolayca yönetin.

Box görünüm

Temanızın yanlarına box tarzı bir çerçeve ekleyebilir veya mevcut çerçeveyi kaldırabilirsiniz. 1300px üstü çözünürler için geçerlidir.

Köşe Yuvarlama Kontrolü

Köşe yuvarlama efektini açıp kapatarak görünümü dilediğiniz gibi özelleştirin.

• Renginizi seçin

Tarzınızı yansıtan rengi belirleyin ve estetik uyumu sağlayın.

Geri