Kıyım mı var?

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
yaklaşık bir aydır kıyım yok. bu ayın 15 inde çok feci kıyım olacak bu ay kapatılmayan kanallar zaten fişlendi topluca kapatılacak bi günde. youtube çözümü buldu 1 ay serbest bırakıyo yeni kanal açmasın eldekilerle oyalansınlar diye.

ya arkadaşlar 4 5 aydır acık olan kanalıma dün bot ile video atmaya basladım bu sabah kalktım ki hesap spamdan kapanmıs .. elimde 10 numara video cekılecek kanallar var ama vıdeoları cektıgım kanalların hepsi spamdan kapanıyor neden olabilir acaba ben vds'den program ile atıyorum o yüzden olabilirmi acaba ?

ya arkadaşlar 4 5 aydır acık olan kanalıma dün bot ile video atmaya basladım bu sabah kalktım ki hesap spamdan kapanmıs .. elimde 10 numara video cekılecek kanallar var ama vıdeoları cektıgım kanalların hepsi spamdan kapanıyor neden olabilir acaba ben vds'den program ile atıyorum o yüzden olabilirmi acaba ?

Hangi programı kullanıyorsunuz ?

22 Temmuzda spamdan 26 kanal uçtu.
4 ayda bir rutin spamdan uçma dedim.

Sonra aynı 6 kanalı açtım onlarda spamdan 2-2,5 gün uçtu.
Yt yeni birşeyler deniyor.

Şimdide 4 yine aynı kanalı açtım birer gün arayla bakalım patlıyacaklar mı?
Patlarsalar yine hepsi aynı anda patlar diye düşünüyorum. . .

22 Temmuzda spamdan 26 kanal uçtu.
4 ayda bir rutin spamdan uçma dedim.

Sonra aynı 6 kanalı açtım onlarda spamdan 2-2,5 gün uçtu.
Yt yeni birşeyler deniyor.

Şimdide 4 yine aynı kanalı açtım birer gün arayla bakalım patlıyacaklar mı?
Patlarsalar yine hepsi aynı anda patlar diye düşünüyorum. . .

hocam valla aynısı bendede var sımdı yenı ıkı kanal actım profil resmi ile kapak fotosu koydum 2 gun bekletıcem bakalım 2 gun sonra video atıcam inşALLAH patlamaz elimde çok saglam çizgi film kanalları var kullanamıoyrum zaten kazançlarda dustu bildigin bittik ya :(

yt gittikçe bu işi zorlaştırıyor . benimde 15 temmuzdan bu yana 30 tane kanalım gitti , gerçi 4 tanesi adi ********lerin sahte telif atmasından gitti .

hocam valla aynısı bendede var sımdı yenı ıkı kanal actım profil resmi ile kapak fotosu koydum 2 gun bekletıcem bakalım 2 gun sonra video atıcam inşALLAH patlamaz elimde çok saglam çizgi film kanalları var kullanamıoyrum zaten kazançlarda dustu bildigin bittik ya :(

dostum bu kanal kapanmaları ile ilgili olarak ben haziranda çok çektim

normalde kolayına kanallarım kapanmazdı kendim açıyodum

ama haziranda nolduysa botla video eklediğim kanallar patır patır dökülmeye başladı

Temmuz başına kadar böyle gitti diyebilirim daha sonra vds kullanmaya başladım

sonrasında bi sıkıntı yaşamadım hatta geçen yine bota 2 kanal ekledım nolacak die biri kapandı öbürününde çok ömrü oldugunu sanmıyorum

vds kullanmanızı şiddetle tavsiye ederim

6 kanalım kapandı benimde 31.07.2014 saat tam 00 da oldu cidden sinir bozucu ve üzücü bir olay Bot kullanmıyorum spamdan gitmiş günde ortalama 5-6 video atıyordum mıllet gunde 200 video basar bısey olmaz bide bizim duruma bak.

manuel 700kps ile 20 video atıyorum 5 aydır para iyi miktarda geliyor hiç spamdan kapanmadı youtube tarayıcı bilgilerine erişebiliyor eğer vds ile alakalı log bilgi bulluyorsa kapatıyor manuele devam

04:34 video atılmamış kanallar dahi hepsi kapanmış ne yapıcaz bilmiyorm

kanalları kapanan arkadaşlar yükleme yöntemlerini belirtirse iyi olur,manuel,bot,vds,kapanan kanallar satın mı alındı yoksa siz mi açtınız?geçen ay benim özgün çalışmalarımın olduğu kanal da gümlemişti...

kanalları kapanan arkadaşlar yükleme yöntemlerini belirtirse iyi olur,manuel,bot,vds,kapanan kanallar satın mı alındı yoksa siz mi açtınız?geçen ay benim özgün çalışmalarımın olduğu kanal da gümlemişti...

aynen kapanan arkadaşlar bunu belirtirmisiniz

hocam ne kıyımı ya 25 tane kanalım sapasağlam duruyor günlük 300 400 video atıyorum her birine. dikkat etmediğiniz noktalar vardır. botun api key ve client id sini değiştirin çerezlerinizi silin ve özel url oluşturun kanallarınıza ayrıca birde her token işlemi yaptıktan sonra modeme reset atın.

Spam yapıyorum yüzlerce kanalım var aşağı yukarı kanallarım en az 3-4 aylık tek tük kapanmalar dışında toplu kapanma yaşamıyorum çok şükür

şu konuyu ne zaman görsem aklıma kıyma geliyor nedense, ordan köfteye bağlıyorum falan. :D

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Kişiselleştirme

Tema editörü

Ayarlar Renkler

• Mobil kullanıcılar bu fonksiyonları kullanamaz.

Alternatif header

Farklı bir görünüm için alternatif header yapısını kolayca seçebilirsiniz.

Görünüm Modu Seçimi

Tam ekran ve dar ekran modları arasında geçiş yapın.

Izgara Görünümü

Izgara modu ile içerikleri kolayca inceleyin ve düzenli bir görünüm elde edin.

Resimli Izgara Modu

Arka plan görselleriyle içeriğinizi düzenli ve görsel olarak zengin bir şekilde görüntüleyin.

Yan Paneli Kapat

Yan paneli gizleyerek daha geniş bir çalışma alanı oluşturun.

Sabit Yan Panel

Yan paneli sabitleyerek sürekli erişim sağlayın ve içeriğinizi kolayca yönetin.

Box görünüm

Temanızın yanlarına box tarzı bir çerçeve ekleyebilir veya mevcut çerçeveyi kaldırabilirsiniz. 1300px üstü çözünürler için geçerlidir.

Köşe Yuvarlama Kontrolü

Köşe yuvarlama efektini açıp kapatarak görünümü dilediğiniz gibi özelleştirin.

• Renginizi seçin

Tarzınızı yansıtan rengi belirleyin ve estetik uyumu sağlayın.

Geri