bu seferki kötü vurdu
özgün kanalımı bile aldı ***ürdü 
Forum içeriğine ve tüm hizmetlerimize erişim sağlamak için lütfen foruma kayıt olun veya giriş yapın. Üyelik tamamen ücretsizdir ve sadece birkaç dakikanızı alır.
Aynı durumdayım,bende merak ediyorum bu sorunun cevabınıNe zaman bir patlama yapsam kesin bir problem çıkar. Bir videomda patlama yapmıştı. Biraz önce mail geldi. Çok şikayet olmuş uygunsuz içerik diye))
Şimdi ben bunun ödemesini alacak mıyım ?
Alırsınız. Siz özgün videolar yapmaya bakın. Artık spamdan kurtulun en kısa sürede.Aynı durumdayım,bende merak ediyorum bu sorunun cevabını
ben adsense'de olan kanalları teker teker yönetici olarak eklemiştim, spamden kapanan kanalları adsense'den kaldırsam ve yönetici rütbesini silsem bu kanalların ödemesi kesinleşir mi acaba? yoksa illa hesapları silmem mi gerekiyor?
вєякαη;521089' Alıntı:Peki bu spamdan kapanan kanalların kazançları 12 ağustos gibi kesinleşirmi???????????? Ben kesinleşir diye biliyordum ?????
günün sorusu
1-kökten silmezsen %80-90 kesinleşir.
2-kökten silersen ne olur bilemem....şahsi fikrimdir.
Spamdan kapanan kanalları silmiyorum ben bişey olmuyor bildiğim kadarıyla bu arada sen naptın etkilendin mi kıyımdan![]()
Alakasız olacak ama ben günde her kanala 1k video yüklemek istiyorum ama bazıları günde 5k video buluyor ben 5 6 k bulmak istiyorum günde 5 6 kanal yapıcam freedom kaynak olarak neler olabilir funny car crash falan bunlarda video çok fazla değil en falza günde 1000 tane çıkar spam yapanlar yardımcı oulrsa çok sevinirim![]()
hcam peki spam için kaynak kelime verebilir misiniz ben günde anca 1k buluyorum bir de 1k atarım günde 5 6 kanal asçam 2 3 tanesi kaapnsa 2 3 tanesi kalsa 200 dolar getirir diye düşünüyorum.yardımcı olursanız sevinirim.1kanala 1k video devri kapanalı çok oldu diye düşünüyorum
Alakasız olacak ama ben günde her kanala 1k video yüklemek istiyorum ama bazıları günde 5k video buluyor ben 5 6 k bulmak istiyorum günde 5 6 kanal yapıcam freedom kaynak olarak neler olabilir funny car crash falan bunlarda video çok fazla değil en falza günde 1000 tane çıkar spam yapanlar yardımcı oulrsa çok sevinirim![]()
Başka şeylere yönel bence o kategorilerde bu şekilde kazanmak zor. 1k video çok fazla ben 50-150 arası atıyorum maks 250-300 yap yapıcaksan da.
Öyle deme geçen test amaçlı bir kanala 7k video attım![]()
Farklı bir görünüm için alternatif header yapısını kolayca seçebilirsiniz.
Tam ekran ve dar ekran modları arasında geçiş yapın.
Izgara modu ile içerikleri kolayca inceleyin ve düzenli bir görünüm elde edin.
Arka plan görselleriyle içeriğinizi düzenli ve görsel olarak zengin bir şekilde görüntüleyin.
Yan paneli gizleyerek daha geniş bir çalışma alanı oluşturun.
Yan paneli sabitleyerek sürekli erişim sağlayın ve içeriğinizi kolayca yönetin.
Temanızın yanlarına box tarzı bir çerçeve ekleyebilir veya mevcut çerçeveyi kaldırabilirsiniz. 1300px üstü çözünürler için geçerlidir.
Köşe yuvarlama efektini açıp kapatarak görünümü dilediğiniz gibi özelleştirin.
Tarzınızı yansıtan rengi belirleyin ve estetik uyumu sağlayın.