Kıyım mı var?

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
nası desem hocam bu kıyım en cok benım canımı yakmıştır heralde

her şu konu başlığını görünce içim bi cız ediyo yinemi diye o yüzden konunun hortlatılması taraftarı deilim..

Geçmiş olsun. Ben de hiç kapanma olmadı, konu zaten hortlamış üstlerde duruyordu, gördüm yorum yazdım, Aynı ipden çok fazla mail + kanal açımı, yada bu bazı panel siteler varya botla yükleme yapılıyor çok çok fazla.. ondan ötürü olabilir.

ben ilk zamanlar 300 400 video yüklemiştim kanalıma o kanal kapanmıştı topluluktan. dahada hiç başıma kapanma gelmedi şükür.. Esenlikler. TTK

Kanal açılımını bizzat yaptım ve hepsi farklı iplerden ve 24 saat arayla açıldılar, seri bile dğeiller

Neden kapandığını merak ettim doğrusu. Bir gün içerisinde aynı ip'den 40 50
kanalamı girdiniz ?
kanalınıza ortalama kaç video atıyordunuz ? yüzlere video attınız ondan mı?
Yada Eşleşen dünya engeli felan çıktı o yüzden mi kapandı yoksa kanallar? ama
öyle olsa fark ederdiniz?

Neden kapandığını merak ettim doğrusu. Bir gün içerisinde aynı ip'den 40 50
kanalamı girdiniz ?
kanalınıza ortalama kaç video atıyordunuz ? yüzlere video attınız ondan mı?
Yada Eşleşen dünya engeli felan çıktı o yüzden mi kapandı yoksa kanallar? ama
öyle olsa fark ederdiniz?

kanalların çoğu 29 günlüktü hocam, ve tüm kanallara aynı ipten girmedim, mailler uzun süre önce açılmıştı, alt kanalalrı 24 saat arayla açtım, sıkıntı başka birşey çözemedim, ne telif, ne eşleşen nede dünya engeli bunlarla alakası yok

kanalların çoğu 29 günlüktü hocam, ve tüm kanallara aynı ipten girmedim, mailler uzun süre önce açılmıştı, alt kanalalrı 24 saat arayla açtım, sıkıntı başka birşey çözemedim, ne telif, ne eşleşen nede dünya engeli bunlarla alakası yok

Geçende bu forumda bir konu gördüm, Youtube kanalım haksız yere kapandı; kanal mailim ..@... şifrem: ... kanal adım:.. En yakın zamanda yanlışı düzeltip bana geri dönüş yapmanızı rica ediyorum diye mesaj atmış youtube'a. kanalını açmışlar arkadaşın.. Sizde bir deneyin isterseniz bu şekilde? çünkü kapanmalarını gerektirecek bir durum yok söylediğinize göre.

Geçende bu forumda bir konu gördüm, Youtube kanalım haksız yere kapandı; kanal mailim ..@... şifrem: ... kanal adım:.. En yakın zamanda yanlışı düzeltip bana geri dönüş yapmanızı rica ediyorum diye mesaj atmış youtube'a. kanalını açmışlar arkadaşın.. Sizde bir deneyin isterseniz bu şekilde? çünkü kapanmalarını gerektirecek bir durum yok söylediğinize göre.

nereye mail atmış onuda verirsen bakalım :)

her kanalınız kapandığında kıyım olduğu anl***** gelmiyor Hocam. Genelde ay başları kıyım oluyor benim gördüğüm kadarıyla İnsanlar da bu başlığı anasayfada görünce hafif tırsıyor

Arkadaşlar kimden aldığınız kanallar kıyımda kapanmadı ayrıca USA ve 3CX Telefon arasında fark var mı kapanma açısından falan?

saat 1:32 itibariyle çogu kanalım spamdan kapandı sızde sorun var mı?

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Kişiselleştirme

Tema editörü

Ayarlar Renkler

• Mobil kullanıcılar bu fonksiyonları kullanamaz.

Alternatif header

Farklı bir görünüm için alternatif header yapısını kolayca seçebilirsiniz.

Görünüm Modu Seçimi

Tam ekran ve dar ekran modları arasında geçiş yapın.

Izgara Görünümü

Izgara modu ile içerikleri kolayca inceleyin ve düzenli bir görünüm elde edin.

Resimli Izgara Modu

Arka plan görselleriyle içeriğinizi düzenli ve görsel olarak zengin bir şekilde görüntüleyin.

Yan Paneli Kapat

Yan paneli gizleyerek daha geniş bir çalışma alanı oluşturun.

Sabit Yan Panel

Yan paneli sabitleyerek sürekli erişim sağlayın ve içeriğinizi kolayca yönetin.

Box görünüm

Temanızın yanlarına box tarzı bir çerçeve ekleyebilir veya mevcut çerçeveyi kaldırabilirsiniz. 1300px üstü çözünürler için geçerlidir.

Köşe Yuvarlama Kontrolü

Köşe yuvarlama efektini açıp kapatarak görünümü dilediğiniz gibi özelleştirin.

• Renginizi seçin

Tarzınızı yansıtan rengi belirleyin ve estetik uyumu sağlayın.

Geri