Kıyımmı Var ?

• Kullanıcı YpC
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi
  • - YouTube Hakkında Genel Sorular
Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Şu yazımı iyice okuyun arkadaşlar .. Botlara çamur atmayın .. botla yada degil son 1 ayda acilan cogu kanala kiyim yapildi. Benim botla attigim duruyor 2 gündür bakalım gidecek mi giderse de bota topu atmam cunku her turlusunu kapattıyorlar ..

iyice okuduk kırmızı harflerle yazdığından ötürü
ikinci fresher vakası

saat 16'da 1 kanal açtım 30 video attım şu zamana kadar duruyor saat 18'de bir kanal açtım 300 video attım sonki açtığım kanal kapandı

İçinde analitik verilerini incelediğim kanal patladı.

Kanal partnerdeydi ve 3 aylık bir kanaldı.

3 aydır video yüklenmiyordu.

2 saat önce bir gmail açtım. 15dk sını açıp bıraktım. 1 saat sonra kapandı . çözum bulan lutfen söylesin

Bu olay ne ip'den ne mac'tan çerezden felan değil farklı birşey 2 gündür el kol bağlı

kanallar türkiye ip ile açılıp para kazanma açmak için ingiltere amerika yapılıyor bundan olabilirmi acaba
kontrol vs için devamlı ip türkiye kanal lokasyon ingiltere amerika

Arkadaşlar henüz 1 saat önce bir kanal açtım. Her türlü düzenlemesini yaptım. Manuel olarak 30 dk'lık video yüklüyordum deneme amaçlı. Henüz video yüklenmesi %85 lere gelmişti ki "oturum açmadığınız için devam edemiyoruz, lütfen oturum açıp yeniden deneyiniz" türünde bir uyarı aldım. Yeniden oturum açmaya çalıştığımda ise hesabınızda farklı bir ektinlik tespit ettik dedi ve tel no istedi. Anlayacağınız kanal uçuverdi hemen, hemde sebepsiz yere...Bende bir kaç gündür botla yüklemeler yaparak değişik şeyler deniyordum. Dün 5 deneme kanalım kapanmıştı. Botla ilgisi olabileceği düşüncesi taşıyordum. Şimdi kesinlikle ilgisi olmadığını anlamış oldum. Yalnız dikkatimi çeken şey daha önceki deneme kanallarım dahil yeni açtığım şimdiki kanallarımın telefon doğrulatması, 15 dk dan uzun video yükleme gibi işlemlerini daha önce bir arkadaş sistemin tanıtımını yapan bir konu açmıştı, Romanya üzerinden hizmet veren bir site sayesinde yapmıştım. Sanırım bununla alakalı kapandı kanallarım.

Arkadaşlar henüz 1 saat önce bir kanal açtım. Her türlü düzenlemesini yaptım. Manuel olarak 30 dk'lık video yüklüyordum deneme amaçlı. Henüz video yüklenmesi %85 lere gelmişti ki "oturum açmadığınız için devam edemiyoruz, lütfen oturum açıp yeniden deneyiniz" türünde bir uyarı aldım. Yeniden oturum açmaya çalıştığımda ise hesabınızda farklı bir ektinlik tespit ettik dedi ve tel no istedi. Anlayacağınız kanal uçuverdi hemen, hemde sebepsiz yere...Bende bir kaç gündür botla yüklemeler yaparak değişik şeyler deniyordum. Dün 5 deneme kanalım kapanmıştı. Botla ilgisi olabileceği düşüncesi taşıyordum. Şimdi kesinlikle ilgisi olmadığını anlamış oldum. Yalnız dikkatimi çeken şey daha önceki deneme kanallarım dahil yeni açtığım şimdiki kanallarımın telefon doğrulatması, 15 dk dan uzun video yükleme gibi işlemlerini daha önce bir arkadaş sistemin tanıtımını yapan bir konu açmıştı, Romanya üzerinden hizmet veren bir site sayesinde yapmıştım. Sanırım bununla alakalı kapandı kanallarım.

sorun kesinlikle botlarla alakalı değil,boş kanallarda gidiyor hocam..sanırım ödemelere kadar video atmasak daha hayırlı olur..bu arada özgüne devammı hocam :)

kıyımdan sıyırdık bu seferde telif yağdı ne oluyo arkadaş ya

sorun kesinlikle botlarla alakalı değil,boş kanallarda gidiyor hocam..sanırım ödemelere kadar video atmasak daha hayırlı olur..bu arada özgüne devammı hocam :)

Valla özgüne devam edeceğim etmesine de Türkiye'ye youtubenin kapanması hevesimi kaçırdı bu aralar..Bir de Creative bizim banka hesaplarının üstüne yattığı için malum kanalımı beslemek içimden gelmiyor bu aralar....

Düzelme falan yok hocam akşam açtım yattım sabah uyandım baktım, gitmiş :'(

C6603 cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Kişiselleştirme

Tema editörü

Ayarlar Renkler

• Mobil kullanıcılar bu fonksiyonları kullanamaz.

Alternatif header

Farklı bir görünüm için alternatif header yapısını kolayca seçebilirsiniz.

Görünüm Modu Seçimi

Tam ekran ve dar ekran modları arasında geçiş yapın.

Izgara Görünümü

Izgara modu ile içerikleri kolayca inceleyin ve düzenli bir görünüm elde edin.

Resimli Izgara Modu

Arka plan görselleriyle içeriğinizi düzenli ve görsel olarak zengin bir şekilde görüntüleyin.

Yan Paneli Kapat

Yan paneli gizleyerek daha geniş bir çalışma alanı oluşturun.

Sabit Yan Panel

Yan paneli sabitleyerek sürekli erişim sağlayın ve içeriğinizi kolayca yönetin.

Box görünüm

Temanızın yanlarına box tarzı bir çerçeve ekleyebilir veya mevcut çerçeveyi kaldırabilirsiniz. 1300px üstü çözünürler için geçerlidir.

Köşe Yuvarlama Kontrolü

Köşe yuvarlama efektini açıp kapatarak görünümü dilediğiniz gibi özelleştirin.

• Renginizi seçin

Tarzınızı yansıtan rengi belirleyin ve estetik uyumu sağlayın.

Geri