Kıyımmı Var ?

• Kullanıcı YpC
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi
  • - YouTube Hakkında Genel Sorular
Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
bu sorun umarım geçicidir ya herşeye sıfırdan başlayacağız :(

Charome tarayıcısından yanıyor olabiliriz

testlere devam ediyorum

Charome tarayıcısından yanıyor olabiliriz

testlere devam ediyorum

hocam asıl iş onay sistemlerinde kullanılmamış hiç onay yapılmamış numara bulmakda eger kullanılmışa denk gelirseniz daha önce kullanılan hesap kapanınca otomatikmen sizinkilerde gidiyor

Koray hocamdan aldığım hesaplar 3 haftadır hiç giriş yapmadığım halde ve videoyap botuna bağlı her gün 2 tane kapanıyor. Partner adsense karışık .

hocam asıl iş onay sistemlerinde kullanılmamış hiç onay yapılmamış numara bulmakda eger kullanılmışa denk gelirseniz daha önce kullanılan hesap kapanınca otomatikmen sizinkilerde gidiyor

Hocam dediğiniz doğru birden çok doğrulamada kullanılan bir numaranın kullanıldığı herhangi bir kanal uçursa, diğer o numarayla doğrulama yapılan kanallarda uçar fakat bu son özellikle 12-13 mayısdan beri yaşadığımız olay genel bi temizlik ve googlın aldığı bi önlem niteliğini taşıyor gibi

1 ay önce açtığım 20k izlenmeli kanalım demin kapandı, iyce canım sıkılmaya başladı :/

Yarı özgün 1 kanalım halen ayakta, bu kanaldan daha eski kanallarım,daha yenı kanallarım,yeni açtıklarım ne var ne yoksa silinıyor,
ama bu kanalıma bişe olmuyor.Aynı bilgisayar aynı ip,diğerlerinde kullandıgım hersey aynı bende bu durumu çözemiyorum,nasıl oluyorda bu kanal ayakta kalıyor.

Evet şu an google tarafından bir saldırı var kanallar yetmemiş şimdide google profilimi isim bahane ederek askıya almışlar.......Youtube videolarımın hepsinide gizlemişler ulan google.

Türkiye için özel eleman mı aldılar acaba.Bizi mi takip ediyorlar :D

Charome dışı tarayıcı kullanıp da Kapanma yaşayan var mı

Yurtdışı şubesinden bu sorunu yaşayan var mı acaba Türkiye ye mi amborgo koyuyorlar ?

Ben mozilla kullandım kapandı.Yeni açtıgım kanallarda ayrıca iplerde resetliydi.Sanırım geriye tek deneyecegım yöntem,mac değiştirecem birde bunların yanında.

Mac ile alakası yok bn 20 hesabada farklı 20 mac ile giriyordum hepsi gitti.
Tarayıcıların da hepsini kullandım yine kanallar gümm.
Suan ne olacak belirsiz bence

bugün kapanan iki partner kanalımın kurtarma maili aynı maildi
bir kanalım daha aynı maile bağlı şimdilik o sağlam
gerçi yarın ne olacağı belli değil
dünde iki tane gitmişti

bununla bir alakası olabilirmi

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Kişiselleştirme

Tema editörü

Ayarlar Renkler

• Mobil kullanıcılar bu fonksiyonları kullanamaz.

Alternatif header

Farklı bir görünüm için alternatif header yapısını kolayca seçebilirsiniz.

Görünüm Modu Seçimi

Tam ekran ve dar ekran modları arasında geçiş yapın.

Izgara Görünümü

Izgara modu ile içerikleri kolayca inceleyin ve düzenli bir görünüm elde edin.

Resimli Izgara Modu

Arka plan görselleriyle içeriğinizi düzenli ve görsel olarak zengin bir şekilde görüntüleyin.

Yan Paneli Kapat

Yan paneli gizleyerek daha geniş bir çalışma alanı oluşturun.

Sabit Yan Panel

Yan paneli sabitleyerek sürekli erişim sağlayın ve içeriğinizi kolayca yönetin.

Box görünüm

Temanızın yanlarına box tarzı bir çerçeve ekleyebilir veya mevcut çerçeveyi kaldırabilirsiniz. 1300px üstü çözünürler için geçerlidir.

Köşe Yuvarlama Kontrolü

Köşe yuvarlama efektini açıp kapatarak görünümü dilediğiniz gibi özelleştirin.

• Renginizi seçin

Tarzınızı yansıtan rengi belirleyin ve estetik uyumu sağlayın.

Geri