Forum içeriğine ve tüm hizmetlerimize erişim sağlamak için lütfen foruma kayıt olun veya giriş yapın. Üyelik tamamen ücretsizdir ve sadece birkaç dakikanızı alır.
youtube forumuda kapatmışYabancılarda son durum:
1-Kanalı kapananlar bir elin beş parmağını geçmez.
2-Sunulan öneriler: Eğerki kanalın kapandıysa youtube ile iletişim kur ve aynı bilgisayardan tekrar açma.
3-Youtube kapanan kanalı kolay açmaz,onların sistemi korkunç vs.
4-Youtube'nin haksız yere kanalını kapattığını söyleyenlerde var.
5-Ve yabancılar üstüne basa basa aynı bilgisayarda birden fazla gmail açmayın diyorlar.
Sonuç olarak asıl darbeyi yiyenler Türkiye'de.Bizler kadar kanalı kapananlar yok. (Belkide en çok spam çalışan biz olduğumuz için.)
Kaynaklar:
blackhatworld.com
thetechgame.com
productforums.google.com
www./Forums/t=6099124/mrtechnicaldifficult-youtube-account-banned-new-channel/start=20.html (Nisan ayı kapanmaları)
youtube forumuda kapatmış![]()
youtube forumuda kapatmış![]()
Şu an elimde vds yok hocam takipteyim seni.Eğerki olumlu sonuç çıkarsa bende vds'ye dönerim.Arkadaşlar soruna gerçekçi yaklaşmak durumundayız. Yabancılarda bizdeki gibi bu sorun yok.
Ben Botlara yoğunlaşmış durumdayım şuanda, hiç kimse bot ismi vermesin sadece gerçekçi şekilde sorunu belirleyelim ki bot sahibi arkadaşlar da gereken önlemleri alsınlar.
2 cepheye yoğunlaştım Bot ve Açıklama kısmına alakalı alakasız fazla etiket girmek.
İyi düşünün hepimizin ortak noktasından dolayı gidiyor hesaplar gerçekçi ve tarafsız düşünmek zorundayız sonuçta hepimizin bireysel kazançları etkileniyor yoksa sağlıklı çözüm bulamayız.
Tüm işlemlerimi sadece VDS den yapıyorum ve kapanma yaşıyorum diyen fazla kişi görmedim şuan.
ve kendim 1 kanal açtım VDS den hiç bot sürmedim kanala bayadır ayakta şuan, kesin bir sonuca varmaya çalışıyorum.
Arkadaşlar soruna gerçekçi yaklaşmak durumundayız. Yabancılarda bizdeki gibi bu sorun yok.
Ben Botlara yoğunlaşmış durumdayım şuanda, hiç kimse bot ismi vermesin sadece gerçekçi şekilde sorunu belirleyelim ki bot sahibi arkadaşlar da gereken önlemleri alsınlar.
2 cepheye yoğunlaştım Bot ve Açıklama kısmına alakalı alakasız fazla etiket girmek.
İyi düşünün hepimizin ortak noktasından dolayı gidiyor hesaplar gerçekçi ve tarafsız düşünmek zorundayız sonuçta hepimizin bireysel kazançları etkileniyor yoksa sağlıklı çözüm bulamayız.
Tüm işlemlerimi sadece VDS den yapıyorum ve kapanma yaşıyorum diyen fazla kişi görmedim şuan.
ve kendim 1 kanal açtım VDS den hiç bot sürmedim kanala bayadır ayakta şuan, kesin bir sonuca varmaya çalışıyorum.
Arkadaşlar soruna gerçekçi yaklaşmak durumundayız. Yabancılarda bizdeki gibi bu sorun yok.
VDS den actıgın kanal kac gün oldu saglam ?
@Web_Scripti , @Rigobert hocalarımız ne zaman el atacaksınız bu sorunlara ?, elimizde kanal kalmadı. actıgımız kanallar 1 saat durmuyor.
Farklı bir görünüm için alternatif header yapısını kolayca seçebilirsiniz.
Tam ekran ve dar ekran modları arasında geçiş yapın.
Izgara modu ile içerikleri kolayca inceleyin ve düzenli bir görünüm elde edin.
Arka plan görselleriyle içeriğinizi düzenli ve görsel olarak zengin bir şekilde görüntüleyin.
Yan paneli gizleyerek daha geniş bir çalışma alanı oluşturun.
Yan paneli sabitleyerek sürekli erişim sağlayın ve içeriğinizi kolayca yönetin.
Temanızın yanlarına box tarzı bir çerçeve ekleyebilir veya mevcut çerçeveyi kaldırabilirsiniz. 1300px üstü çözünürler için geçerlidir.
Köşe yuvarlama efektini açıp kapatarak görünümü dilediğiniz gibi özelleştirin.
Tarzınızı yansıtan rengi belirleyin ve estetik uyumu sağlayın.