Kıyımmı Var ?

• Kullanıcı YpC
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi
  • - YouTube Hakkında Genel Sorular
Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
beyler ne yapıcaz ya açıyoz kanal 1 gün sonra kapanıyor bir çözüm bulmamız lazım şuan en büyük sorunumuz bu!!!
1

Yabancı forumdaki adam 5-6 hesap açmış kanal kapanmış başıma ilk kez geliyor yazmış (translate sağolsun ) o zaman sen spamcı değilsin :cool: Bizim yüzümüzden yabancılarda gitti bence ip falan değilde yeni bi algoritma mı desem (daha havalı oluyor :D ) bişeyler yaptığı kesin sürekli bişeyler değişiyor api sistemi değişti geçen akşam da , kanalda kaç video olduğu gözükmüyor sürekli yeniliyor kendini bu youtube yaw :p

Arkadaşlar kanala bikaç gündür bot vds vs değil elle yükleyipte hiç kanalı kapanan oldumu :confused:

Ulan geçen yılı mumla arıyorum yaa valla lanet olsun arkadaş Türkiye'ye kapalıyken her şey daha güzeldi bu reklamlar açıldı haziranda çok geçmeden 3 ay sonra adamlar sürekli bir şeyler getirmeye başladı yenilik olarak.

2 haftalık kanalın dashboardını alamadan gitti kanal

Yabancılarda son durum:
1-Kanalı kapananlar bir elin beş parmağını geçmez.
2-Sunulan öneriler: Eğerki kanalın kapandıysa youtube ile iletişim kur ve aynı bilgisayardan tekrar açma.
3-Youtube kapanan kanalı kolay açmaz,onların sistemi korkunç vs.
4-Youtube'nin haksız yere kanalını kapattığını söyleyenlerde var.
5-Ve yabancılar üstüne basa basa aynı bilgisayarda birden fazla gmail açmayın diyorlar.
Sonuç olarak asıl darbeyi yiyenler Türkiye'de.Bizler kadar kanalı kapananlar yok. (Belkide en çok spam çalışan biz olduğumuz için.)

Kaynaklar:
blackhatworld.com
thetechgame.com
productforums.google.com
www./Forums/t=6099124/mrtechnicaldifficult-youtube-account-banned-new-channel/start=20.html (Nisan ayı kapanmaları)

Yabancılarda son durum:
1-Kanalı kapananlar bir elin beş parmağını geçmez.
2-Sunulan öneriler: Eğerki kanalın kapandıysa youtube ile iletişim kur ve aynı bilgisayardan tekrar açma.
3-Youtube kapanan kanalı kolay açmaz,onların sistemi korkunç vs.
4-Youtube'nin haksız yere kanalını kapattığını söyleyenlerde var.
5-Ve yabancılar üstüne basa basa aynı bilgisayarda birden fazla gmail açmayın diyorlar.
Sonuç olarak asıl darbeyi yiyenler Türkiye'de.Bizler kadar kanalı kapananlar yok. (Belkide en çok spam çalışan biz olduğumuz için.)

Kaynaklar:
blackhatworld.com
thetechgame.com
productforums.google.com
www./Forums/t=6099124/mrtechnicaldifficult-youtube-account-banned-new-channel/start=20.html (Nisan ayı kapanmaları)
youtube forumuda kapatmış :)

Arkadaşlar soruna gerçekçi yaklaşmak durumundayız. Yabancılarda bizdeki gibi bu sorun yok.

Ben Botlara yoğunlaşmış durumdayım şuanda, hiç kimse bot ismi vermesin sadece gerçekçi şekilde sorunu belirleyelim ki bot sahibi arkadaşlar da gereken önlemleri alsınlar.

2 cepheye yoğunlaştım Bot ve Açıklama kısmına alakalı alakasız fazla etiket girmek.

İyi düşünün hepimizin ortak noktasından dolayı gidiyor hesaplar gerçekçi ve tarafsız düşünmek zorundayız sonuçta hepimizin bireysel kazançları etkileniyor yoksa sağlıklı çözüm bulamayız.

Tüm işlemlerimi sadece VDS den yapıyorum ve kapanma yaşıyorum diyen fazla kişi görmedim şuan.

ve kendim 1 kanal açtım VDS den hiç bot sürmedim kanala bayadır ayakta şuan, kesin bir sonuca varmaya çalışıyorum.

Arkadaşlar soruna gerçekçi yaklaşmak durumundayız. Yabancılarda bizdeki gibi bu sorun yok.

Ben Botlara yoğunlaşmış durumdayım şuanda, hiç kimse bot ismi vermesin sadece gerçekçi şekilde sorunu belirleyelim ki bot sahibi arkadaşlar da gereken önlemleri alsınlar.

2 cepheye yoğunlaştım Bot ve Açıklama kısmına alakalı alakasız fazla etiket girmek.

İyi düşünün hepimizin ortak noktasından dolayı gidiyor hesaplar gerçekçi ve tarafsız düşünmek zorundayız sonuçta hepimizin bireysel kazançları etkileniyor yoksa sağlıklı çözüm bulamayız.

Tüm işlemlerimi sadece VDS den yapıyorum ve kapanma yaşıyorum diyen fazla kişi görmedim şuan.

ve kendim 1 kanal açtım VDS den hiç bot sürmedim kanala bayadır ayakta şuan, kesin bir sonuca varmaya çalışıyorum.
Şu an elimde vds yok hocam takipteyim seni.Eğerki olumlu sonuç çıkarsa bende vds'ye dönerim.
Günlük 20 video atarım emin adımlarla giderim.

VDS den actıgın kanal kac gün oldu saglam ?

[MENTION=1316]Alex[/MENTION] hocam o zaman vds almaya baslayalım , botlara para vermenin alemi yok. vds den manuel atmaya calısırız..

Etiket,açıklama dan falan değil bomboş kanallar kapanıyor spam gerekçesiyle.

Bottan da değil.

Vds de değil. Vds den de kanallar gidiyor.

Çözümü bulmak imkansız.

VDS den actıgın kanal kac gün oldu saglam ?

Sabahtan beri denemeler yapıyorum, bot ile yüklediğim kanallar en geç 2 saate uçtu, VDS den 1 kanala yükleme yaptım açıklama etiketsiz 5-6 saattir ayakta bakalım daha deneme aşaması ama VDS den yapınca kapanmayacağını hissediyorum test aşaması sürüyor

Alex öyle düşünme şuanda 14 tane kanal bağlı bota ve 1 hafta önce açıldı 1K yakın video var sağlam 6 hesap gümledi aynı anda açılmıştı gmailler geçen yıla ait bence botla ilgisi yok işin.

Ben testlerim sonucu gözümle gördüğüm verilere inanırım tahmini ve imkansızlık inançlarına değil

Ortada şuan hiçbirşey yok botlardan kaynaklanıyorsa belki önlemler alınır hemen botlardan vazgeçmeye gerek yok

Bottan olduğunu bana düşündüren 1 tecrübem daha; 1 zoomin partner kanalım var 3 aylık, dün o kanala 50-60 video attım o kanal video atar atmaz uçtu.

Yine bot ile düzenli haber atılan 3 aylık başka zoomin kanal da uçtu.

Son 2-3 gündür youtube ya Bota bir düzenleme getirmiş ya da etiket açıklama da spam yapmaya bir düzenleme getirmiş olabilir gibi işkillendim

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Kişiselleştirme

Tema editörü

Ayarlar Renkler

• Mobil kullanıcılar bu fonksiyonları kullanamaz.

Alternatif header

Farklı bir görünüm için alternatif header yapısını kolayca seçebilirsiniz.

Görünüm Modu Seçimi

Tam ekran ve dar ekran modları arasında geçiş yapın.

Izgara Görünümü

Izgara modu ile içerikleri kolayca inceleyin ve düzenli bir görünüm elde edin.

Resimli Izgara Modu

Arka plan görselleriyle içeriğinizi düzenli ve görsel olarak zengin bir şekilde görüntüleyin.

Yan Paneli Kapat

Yan paneli gizleyerek daha geniş bir çalışma alanı oluşturun.

Sabit Yan Panel

Yan paneli sabitleyerek sürekli erişim sağlayın ve içeriğinizi kolayca yönetin.

Box görünüm

Temanızın yanlarına box tarzı bir çerçeve ekleyebilir veya mevcut çerçeveyi kaldırabilirsiniz. 1300px üstü çözünürler için geçerlidir.

Köşe Yuvarlama Kontrolü

Köşe yuvarlama efektini açıp kapatarak görünümü dilediğiniz gibi özelleştirin.

• Renginizi seçin

Tarzınızı yansıtan rengi belirleyin ve estetik uyumu sağlayın.

Geri