Forum içeriğine ve tüm hizmetlerimize erişim sağlamak için lütfen foruma kayıt olun veya giriş yapın. Üyelik tamamen ücretsizdir ve sadece birkaç dakikanızı alır.
ip değiştirmek
çerez temizlemek
MAC değiştirmek
bunların işe yaradığına eminmisiniz? çünkü ben değiştirerek açıyorum hesapları yine kapanıyor. hata yapmışlığım da olabilir hesap değiştirirken ama çok düşük bi ihtimal.
aynı durumdayımbu hafta en gelirli kanallarım gitti benimde, şu an resmen kazanamıyorum o derece
ama sağlık olsun yeniden başa döncez yeniden açacaz
arkadaşlar sürekli bir saldırı oluyor yt bu kadar sık kapatmazdı özgün fikirler üretmemiz gerekiyor. Youtube'de herkese yetecek kadar para var. Biz birleşip kafa yorup kendi tarzımızı, çizgimizi çizmeliyiz. Spam en tatlı yerinde göçüyor, özgün göçmez. Ben spam yapıyorum fakat sürekli debelenmekten çok yoruldum ve fikirler düşünmeye başladım. Güzel bir fikir bulup yoluna koyarsam ve kazancım iyi kötü idare ederse sizinle paylaşacağıma emin olabilirsiniz.
sevgiler.
Arkadaşlar para kazanması hiç açılmamış kanallarda var mı kapananlar arasında sizde?
Yani para kazanma hiç etkinleştirilmemiş olan.
arkadaşlar bu kapanan kanallar telefon onayı istiyor. telefon onayı yapmadan maili tamamen silemiyoruz.Peki sizce silmeye gerek varmı. siz siliyomusunuz?
Hocam dogrulama yapmadan silinmiyor dogrulamayı yapsanızda zaten acılmıyor ben o şekil bırakıyorum yapcak bişey yok
Farklı bir görünüm için alternatif header yapısını kolayca seçebilirsiniz.
Tam ekran ve dar ekran modları arasında geçiş yapın.
Izgara modu ile içerikleri kolayca inceleyin ve düzenli bir görünüm elde edin.
Arka plan görselleriyle içeriğinizi düzenli ve görsel olarak zengin bir şekilde görüntüleyin.
Yan paneli gizleyerek daha geniş bir çalışma alanı oluşturun.
Yan paneli sabitleyerek sürekli erişim sağlayın ve içeriğinizi kolayca yönetin.
Temanızın yanlarına box tarzı bir çerçeve ekleyebilir veya mevcut çerçeveyi kaldırabilirsiniz. 1300px üstü çözünürler için geçerlidir.
Köşe yuvarlama efektini açıp kapatarak görünümü dilediğiniz gibi özelleştirin.
Tarzınızı yansıtan rengi belirleyin ve estetik uyumu sağlayın.