Kıyımmı Var ?

• Kullanıcı YpC
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi
  • - YouTube Hakkında Genel Sorular
Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
kıyım yok aslında giden kanallarınıza dikkat edin cok fazla ünlem almış eşleşen almış kanallar gidiyor benimde giden kanallarım var aynı gün açtığım 30 hesapdan 8 tanesi gitmiş diğer kanallar da temiz videolar olduğu için duruyor yani yeni sistemin güzelliğini öğrenmiş oluyoruz bu şekilde
hepimiz cok farklı bir açıdan bakıyorduk olaya şuan bam başka bir boyuta döndü spam ölüyor beyler

Paso gidiyor anlamadım ne iş, bu kanalların suanda saglam olan kanallardan bir farkıda yok. Neden kapandı anlamadım ayrıyetten gmaile bile giremiyorum oda var.

ip değiştirmek
çerez temizlemek
MAC değiştirmek

bunların işe yaradığına eminmisiniz? çünkü ben değiştirerek açıyorum hesapları yine kapanıyor. hata yapmışlığım da olabilir hesap değiştirirken ama çok düşük bi ihtimal.

pc den acılmıs kanallar hepsi 1 yıldır bu işteyim daha önce hiç kapanmadı ta ki bugüne kadar. telefon onaysız kanallar.

ip değiştirmek
çerez temizlemek
MAC değiştirmek

bunların işe yaradığına eminmisiniz? çünkü ben değiştirerek açıyorum hesapları yine kapanıyor. hata yapmışlığım da olabilir hesap değiştirirken ama çok düşük bi ihtimal.

hayır, onunla alakası yok yt isterse her türlü buluyor şahsı. bence su ayın 10-15'i içinde olan birşey. kazanclar kesinleşiyor ya ondan olabilir.

arkadaşlar sürekli bir saldırı oluyor yt bu kadar sık kapatmazdı özgün fikirler üretmemiz gerekiyor. Youtube'de herkese yetecek kadar para var. Biz birleşip kafa yorup kendi tarzımızı, çizgimizi çizmeliyiz. Spam en tatlı yerinde göçüyor, özgün göçmez. Ben spam yapıyorum fakat sürekli debelenmekten çok yoruldum ve fikirler düşünmeye başladım. Güzel bir fikir bulup yoluna koyarsam ve kazancım iyi kötü idare ederse sizinle paylaşacağıma emin olabilirsiniz.

sevgiler.

yine bir kıyım konusu yine spamı bitirdi arkadaşlar hayırlı olsun yeniden :cool:

Arkadaşlar para kazanması hiç açılmamış kanallarda var mı kapananlar arasında sizde?

Yani para kazanma hiç etkinleştirilmemiş olan.

arkadaşlar sürekli bir saldırı oluyor yt bu kadar sık kapatmazdı özgün fikirler üretmemiz gerekiyor. Youtube'de herkese yetecek kadar para var. Biz birleşip kafa yorup kendi tarzımızı, çizgimizi çizmeliyiz. Spam en tatlı yerinde göçüyor, özgün göçmez. Ben spam yapıyorum fakat sürekli debelenmekten çok yoruldum ve fikirler düşünmeye başladım. Güzel bir fikir bulup yoluna koyarsam ve kazancım iyi kötü idare ederse sizinle paylaşacağıma emin olabilirsiniz.

sevgiler.

bende fikir var ama ne üzerine olacağını bilmiyorum o yüzden ses yok şimdilik. birleşmek lazım

Zamanında Çok kanalım gitti akıllandım artık bende sıkıntı yok maşallahı var kanalların :D

arkadaşlar bu kapanan kanallar telefon onayı istiyor. telefon onayı yapmadan maili tamamen silemiyoruz.Peki sizce silmeye gerek varmı. siz siliyomusunuz?

arkadaşlar bu kapanan kanallar telefon onayı istiyor. telefon onayı yapmadan maili tamamen silemiyoruz.Peki sizce silmeye gerek varmı. siz siliyomusunuz?

Hocam dogrulama yapmadan silinmiyor dogrulamayı yapsanızda zaten acılmıyor ben o şekil bırakıyorum yapcak bişey yok

Muhtemelen hepinizin ortak noktası bottur. benim 3cx ile onayladığım kanallarda hala hiç bir sıkıntı yok.

kapansın acarız yeniden başlarız olmuyacak bişi yok
adsense saglam olsun ne olur ne olmaz yedekdede olsun bi adsense hesabı nolcagı belli olmuyor

Hocam dogrulama yapmadan silinmiyor dogrulamayı yapsanızda zaten acılmıyor ben o şekil bırakıyorum yapcak bişey yok

evet hocam açılmıyor ama en azından maili silebiliyoruz. bi zararı olmıycaksa bende uğraşmıyayım bari..

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Kişiselleştirme

Tema editörü

Ayarlar Renkler

• Mobil kullanıcılar bu fonksiyonları kullanamaz.

Alternatif header

Farklı bir görünüm için alternatif header yapısını kolayca seçebilirsiniz.

Görünüm Modu Seçimi

Tam ekran ve dar ekran modları arasında geçiş yapın.

Izgara Görünümü

Izgara modu ile içerikleri kolayca inceleyin ve düzenli bir görünüm elde edin.

Resimli Izgara Modu

Arka plan görselleriyle içeriğinizi düzenli ve görsel olarak zengin bir şekilde görüntüleyin.

Yan Paneli Kapat

Yan paneli gizleyerek daha geniş bir çalışma alanı oluşturun.

Sabit Yan Panel

Yan paneli sabitleyerek sürekli erişim sağlayın ve içeriğinizi kolayca yönetin.

Box görünüm

Temanızın yanlarına box tarzı bir çerçeve ekleyebilir veya mevcut çerçeveyi kaldırabilirsiniz. 1300px üstü çözünürler için geçerlidir.

Köşe Yuvarlama Kontrolü

Köşe yuvarlama efektini açıp kapatarak görünümü dilediğiniz gibi özelleştirin.

• Renginizi seçin

Tarzınızı yansıtan rengi belirleyin ve estetik uyumu sağlayın.

Geri