- Web sitesi
- www.rootla.net
10 kanal gitti hayirlisi çogu da partner
Forum içeriğine ve tüm hizmetlerimize erişim sağlamak için lütfen foruma kayıt olun veya giriş yapın. Üyelik tamamen ücretsizdir ve sadece birkaç dakikanızı alır.
Sendede aynı durum demekki, aslında kanalları gitmeyen arkadaslar paylasırsa nasıl actıklarını yükleme vb gibi bilgileri, bize epey yardımcı olur diye düşünüyorum.
Az önce benimde 2 aydır login olmadıgım kanal ucmus.
Login oluyorum gidiyor olmuyorum gidiyor, yandex gidiyor gmail acıyorum o da gidiyor.
IP farklı MAC adresleri farklı ben cözemedim bu isi.
YouTube neyin pesinde anlamak cok zor gercekten.
bende de uçan kanalllar var..kapanmaların ortak bir noktası olmalı-geçen senede bu tür kapanmalar yaşandı,ilk etapta daha az video atmayı deneyin
Sorun bizden kaynaklı değil arkadaşlar klasik youtube genel kıyımlarından
senin vds den yüklediğin video kanalları ayaktamı şuan
Benim bu olaydan sonra çıkardıgım elimde kalan kanala bakarak (bu kanal yarı özgün) telif riski düşük,hergün 10/15 tane video attıgım kanal.
Diğer giden kanallar spam yaptıgım kanallar.Spam kanalları otomotikten ziyade sanki birileri bir bir kontrol ediyor ve kapatıyor.Ayrıca elimde kalan kanala göre konusuyorum.
Sanki birden fazla kanal açmayın diyor youtube,bunun önüne geçmeye çalışıyor.
bu hafta en gelirli kanallarım gitti benimde, şu an resmen kazanamıyorum o derece
ama sağlık olsun yeniden başa döncez yeniden açacaz
Farklı bir görünüm için alternatif header yapısını kolayca seçebilirsiniz.
Tam ekran ve dar ekran modları arasında geçiş yapın.
Izgara modu ile içerikleri kolayca inceleyin ve düzenli bir görünüm elde edin.
Arka plan görselleriyle içeriğinizi düzenli ve görsel olarak zengin bir şekilde görüntüleyin.
Yan paneli gizleyerek daha geniş bir çalışma alanı oluşturun.
Yan paneli sabitleyerek sürekli erişim sağlayın ve içeriğinizi kolayca yönetin.
Temanızın yanlarına box tarzı bir çerçeve ekleyebilir veya mevcut çerçeveyi kaldırabilirsiniz. 1300px üstü çözünürler için geçerlidir.
Köşe yuvarlama efektini açıp kapatarak görünümü dilediğiniz gibi özelleştirin.
Tarzınızı yansıtan rengi belirleyin ve estetik uyumu sağlayın.