Kıyımmı Var ?

• Kullanıcı YpC
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi
  • - YouTube Hakkında Genel Sorular
Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Sendede aynı durum demekki, aslında kanalları gitmeyen arkadaslar paylasırsa nasıl actıklarını yükleme vb gibi bilgileri, bize epey yardımcı olur diye düşünüyorum.

Kapanmaların kişisel hatalar ile ilgisi yok genel bir kıyım

Az önce benimde 2 aydır login olmadıgım kanal ucmus.
Login oluyorum gidiyor olmuyorum gidiyor, yandex gidiyor gmail acıyorum o da gidiyor.
IP farklı MAC adresleri farklı ben cözemedim bu isi.
YouTube neyin pesinde anlamak cok zor gercekten.

beyler kıyımın babası oluyo son 2 gündür

Az önce benimde 2 aydır login olmadıgım kanal ucmus.
Login oluyorum gidiyor olmuyorum gidiyor, yandex gidiyor gmail acıyorum o da gidiyor.
IP farklı MAC adresleri farklı ben cözemedim bu isi.
YouTube neyin pesinde anlamak cok zor gercekten.

aynen benimde iki aydır girmediğim kanallardan ikisi gitmiş

benim bu işten anladığım şu:özgünde olsanız 1 den fazla kanal kullandığınız için kanallar gidiyor.Kimse hata sizde demesin dün bende demiştim benimkiler duruyor diye bugün 2 kanalım gitti.

Aragon hala dlyorum hatayl kendinizde arayin

Nokia Lumia 820 ile gönderildi.

Benim merak ettiğim giden kanallar değil giden kanalların ne üzerine olduğu aynı kategoriden çok kanalı zaten google siler sebeb ise reklam verenlerin gözünde reklam istismarı olmasın diye , açıkcası durum aynı videodan varken neden aynı video nun kopyalarında gössterilen reklamlardan param kesiliyor diyen reklam verenlerin hakkını savunabilmek durum bütünüyle bu kopya içerik ayakda duramaz , yapılanlarla sadece zamanı uzatılabilir.

bende de uçan kanalllar var..kapanmaların ortak bir noktası olmalı-geçen senede bu tür kapanmalar yaşandı,ilk etapta daha az video atmayı deneyin

Az veya çok video ile ilgili değil az videolu kanallar da gidiyor

bende de uçan kanalllar var..kapanmaların ortak bir noktası olmalı-geçen senede bu tür kapanmalar yaşandı,ilk etapta daha az video atmayı deneyin

yakalaşık 1 aylık kanala 5 video attım sonra 3 toplamda 12 13 video attım 1 2 saat civarı sonra telefon onayı istedi kanal kapandı

Sorun bizden kaynaklı değil arkadaşlar klasik youtube genel kıyımlarından

75 alt kanal 20-30 gmail gitmiş.3 adsense 0 landı şuanda 2.adsense sadece bişi olmamış. arkadaşında partner dahil 25 kanalı gitmiş.

Benim bu olaydan sonra çıkardıgım elimde kalan kanala bakarak (bu kanal yarı özgün) telif riski düşük,hergün 10/15 tane video attıgım kanal.
Diğer giden kanallar spam yaptıgım kanallar.Spam kanalları otomotikten ziyade sanki birileri bir bir kontrol ediyor ve kapatıyor.Ayrıca elimde kalan kanala göre konusuyorum.
Sanki birden fazla kanal açmayın diyor youtube,bunun önüne geçmeye çalışıyor.

Benim bu olaydan sonra çıkardıgım elimde kalan kanala bakarak (bu kanal yarı özgün) telif riski düşük,hergün 10/15 tane video attıgım kanal.
Diğer giden kanallar spam yaptıgım kanallar.Spam kanalları otomotikten ziyade sanki birileri bir bir kontrol ediyor ve kapatıyor.Ayrıca elimde kalan kanala göre konusuyorum.
Sanki birden fazla kanal açmayın diyor youtube,bunun önüne geçmeye çalışıyor.

Bende bunu sıkça belirttim.
Yarı özgün, özgün kanallara genelde dokunulmuyor ama diğer kanallarım uçuyor.
Rastgele banlama olayı yok yani. Nadiren kurunun yanında yaşta yanıyor. İki türlüsüde başıma geldi.

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Kişiselleştirme

Tema editörü

Ayarlar Renkler

• Mobil kullanıcılar bu fonksiyonları kullanamaz.

Alternatif header

Farklı bir görünüm için alternatif header yapısını kolayca seçebilirsiniz.

Görünüm Modu Seçimi

Tam ekran ve dar ekran modları arasında geçiş yapın.

Izgara Görünümü

Izgara modu ile içerikleri kolayca inceleyin ve düzenli bir görünüm elde edin.

Resimli Izgara Modu

Arka plan görselleriyle içeriğinizi düzenli ve görsel olarak zengin bir şekilde görüntüleyin.

Yan Paneli Kapat

Yan paneli gizleyerek daha geniş bir çalışma alanı oluşturun.

Sabit Yan Panel

Yan paneli sabitleyerek sürekli erişim sağlayın ve içeriğinizi kolayca yönetin.

Box görünüm

Temanızın yanlarına box tarzı bir çerçeve ekleyebilir veya mevcut çerçeveyi kaldırabilirsiniz. 1300px üstü çözünürler için geçerlidir.

Köşe Yuvarlama Kontrolü

Köşe yuvarlama efektini açıp kapatarak görünümü dilediğiniz gibi özelleştirin.

• Renginizi seçin

Tarzınızı yansıtan rengi belirleyin ve estetik uyumu sağlayın.

Geri