Kıyımmı Var ?

• Kullanıcı YpC
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi
  • - YouTube Hakkında Genel Sorular
Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
manuel benim kapandı bu sabah. sorun mac adresi arkadaşlar chromeyi uçurun ie den devam mac değiştirin şuan bende sıkıntı yok

MAC ADRESİ GOOGLE TARAFINDAN TESPİT EDİLEMEZ ARKADAŞLAR.

Web, youtube sektöründe en büyük kulaktan dolma şehir efsanesi budur bana göre.

Google, bazı donanımlarınızın markasına kadar erişebilir siz farkında olmadan ancak browser'ınız üzerinden; el altından MAC adresinizi teknik açıdan öğrenmesi imkansızdır.

Yok MAC değiştiren programlarmış, yok şuymuş buymuş KASMAYIN.

Google bu her şey beklenir diyenlerde sanal makine kurmakla uğraşabilir.

Arkadaslar diger kanallariminda abone sayisi artmio sizdede bole bi sorun var mi ? Kendim diger hesaptan abone oldum ama yinede artmio

Discovery cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi

kimse kimseye illa şunu bunu yapın demiyor ben değiştirdim sorunum ortadan kalktı belki ondan yada değil. sizde deneyin ne kaybınız olur? onca şey denedik iki gündür bu işlemi yapmak 10dk max.

kimse kimseye illa şunu bunu yapın demiyor ben değiştirdim sorunum ortadan kalktı belki ondan yada değil. sizde deneyin ne kaybınız olur? onca şey denedik iki gündür bu işlemi yapmak 10dk max.

Şöyle bir şey olabilir,

MAC adresi değiştirildiğinde Google'ın kontrol ettiği farklı bir veri de değişiyordur bilgimiz dışında ve bu şekilde sorun aşılıyordur.

Denemek lazım elbette, belki de şu an çözüm yolu söyleniyor.

Bakalım, bu gece de bunu test edelim.

saçma ama bişey aklıma geldi o başlık ne öyle ya kıyımmı var ne biçim bişey o :D

1 kere söyledim ama doğrıu söyledim :D sen sabahtan beri her mesajını içinde mac geçiyo :DD

herkes herşeyi çok iyi bildiğini zannediyor, dene yahu benim şahit olduğum iki kişi bu yöntemle yırttı daha sesleri yok. bende de şükür yok. iki gündür onca şey denedim tek tutan bu oldu bende :D ( sazan.avi :D )

herkes herşeyi çok iyi bildiğini zannediyor, dene yahu benim şahit olduğum iki kişi bu yöntemle yırttı daha sesleri yok. bende de şükür yok. iki gündür onca şey denedim tek tutan bu oldu bende :D ( sazan.avi :D )

o da geçici sabaha gelip yazacan buraya mac mucle olacak iş değil bu genel bişey var :D

MAC adresi ile alakası yok arkadaslar.
Bende her maile ait MAC var.Hic birine farklı bir mail ile girmem ama yinede bütün kanallar gitti.
Bu da demek oluyor ki MAC ile alakası imkansız.

beyler bu işin mac adresi ile alakası yok bilmem kaç sayfa önce bir yorum atmıştım
benim hesaplarımdan bir kaç tanesi kapandı oda 80 kanal arasında sattığım hesapların dönüş gelmedi hiç
bunun sebebini size söyleyim için rahatlasın
eğerki temiz ip temiz bir bilgisayardan üyelik açıyorsanız ve yinede hesabınız kapanıyorsa(bilgisayar ve ip karalistede değilse)
sorun kanalın cok fazla ünlem ve eşleşen almasıdır.Şimdi herkez bişeyler söylicek
Beyler nerdeyse 1000 tane hesap sattım son 1 ay içinde kendimde sattığım hesaplardan kullanıyorum her gün 3 vdsden 1er kanal aktif ediyorum hepsi ayakda ama ünlem ve eşleşen alan kanallarım ne yazık ki kapandılar

YouTube ile yakından uzaktan alakası olmayan bir komsunun pc den herseyi temizleyerek hesap actım.
Aynı pc den manuel yükleme yaptım ve beklemeye koyuldum.30 dk sonra kanala girmek istedigimde kanal gümm
Topluluk kurallarımızı ihlal ettiginiz icin v.s v.s mail gelmis yani klasik.

Simdi bu YouTube beni yıldıracagını zannediyorsa eger suan ben daha fazla sinirlendim acıkcası :D
Kanal acmak icin artık daha da hevesliyim.Yumruk yedikce hala üzerine gidiyorum.
Nasıl bir yıldırma politikası bu aklım ermedi.
En iyisi pazartesi tekrardan baslamak.O güne kadar bıcakları biliyeyim ben :D

bot ile yükleme yüzünden olabilirmi ben kaç yıldır aynı ip aynı tarayıcı bir çok hesabı giriyorum sorun yok

sanal pc açın orda mac değiştirilebiliyor birde cyberghost kullanın o ihtimali ortadan kaldırın bakaklım yine aynı sorununuz olurmu

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Kişiselleştirme

Tema editörü

Ayarlar Renkler

• Mobil kullanıcılar bu fonksiyonları kullanamaz.

Alternatif header

Farklı bir görünüm için alternatif header yapısını kolayca seçebilirsiniz.

Görünüm Modu Seçimi

Tam ekran ve dar ekran modları arasında geçiş yapın.

Izgara Görünümü

Izgara modu ile içerikleri kolayca inceleyin ve düzenli bir görünüm elde edin.

Resimli Izgara Modu

Arka plan görselleriyle içeriğinizi düzenli ve görsel olarak zengin bir şekilde görüntüleyin.

Yan Paneli Kapat

Yan paneli gizleyerek daha geniş bir çalışma alanı oluşturun.

Sabit Yan Panel

Yan paneli sabitleyerek sürekli erişim sağlayın ve içeriğinizi kolayca yönetin.

Box görünüm

Temanızın yanlarına box tarzı bir çerçeve ekleyebilir veya mevcut çerçeveyi kaldırabilirsiniz. 1300px üstü çözünürler için geçerlidir.

Köşe Yuvarlama Kontrolü

Köşe yuvarlama efektini açıp kapatarak görünümü dilediğiniz gibi özelleştirin.

• Renginizi seçin

Tarzınızı yansıtan rengi belirleyin ve estetik uyumu sağlayın.

Geri