manuel benim kapandı bu sabah. sorun mac adresi arkadaşlar chromeyi uçurun ie den devam mac değiştirin şuan bende sıkıntı yok
Forum içeriğine ve tüm hizmetlerimize erişim sağlamak için lütfen foruma kayıt olun veya giriş yapın. Üyelik tamamen ücretsizdir ve sadece birkaç dakikanızı alır.
manuel benim kapandı bu sabah. sorun mac adresi arkadaşlar chromeyi uçurun ie den devam mac değiştirin şuan bende sıkıntı yok
kimse kimseye illa şunu bunu yapın demiyor ben değiştirdim sorunum ortadan kalktı belki ondan yada değil. sizde deneyin ne kaybınız olur? onca şey denedik iki gündür bu işlemi yapmak 10dk max.
hocam sabahtan beri mac de mac diye taktın haaD
sazan.avi ye takmadım sen gibi![]()
![]()
kimse kimseye illa şunu bunu yapın demiyor ben değiştirdim sorunum ortadan kalktı belki ondan yada değil. sizde deneyin ne kaybınız olur? onca şey denedik iki gündür bu işlemi yapmak 10dk max.
1 kere söyledim ama doğrıu söyledimsen sabahtan beri her mesajını içinde mac geçiyo
D
herkes herşeyi çok iyi bildiğini zannediyor, dene yahu benim şahit olduğum iki kişi bu yöntemle yırttı daha sesleri yok. bende de şükür yok. iki gündür onca şey denedim tek tutan bu oldu bende( sazan.avi
)
saçma ama bişey aklıma geldi o başlık ne öyle ya kıyımmı var ne biçim bişey o![]()
Farklı bir görünüm için alternatif header yapısını kolayca seçebilirsiniz.
Tam ekran ve dar ekran modları arasında geçiş yapın.
Izgara modu ile içerikleri kolayca inceleyin ve düzenli bir görünüm elde edin.
Arka plan görselleriyle içeriğinizi düzenli ve görsel olarak zengin bir şekilde görüntüleyin.
Yan paneli gizleyerek daha geniş bir çalışma alanı oluşturun.
Yan paneli sabitleyerek sürekli erişim sağlayın ve içeriğinizi kolayca yönetin.
Temanızın yanlarına box tarzı bir çerçeve ekleyebilir veya mevcut çerçeveyi kaldırabilirsiniz. 1300px üstü çözünürler için geçerlidir.
Köşe yuvarlama efektini açıp kapatarak görünümü dilediğiniz gibi özelleştirin.
Tarzınızı yansıtan rengi belirleyin ve estetik uyumu sağlayın.