Kıyımmı Var ?

• Kullanıcı YpC
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi
  • - YouTube Hakkında Genel Sorular
Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
bugün kapanan iki partner kanalımın kurtarma maili aynı maildi
bir kanalım daha aynı maile bağlı şimdilik o sağlam
gerçi yarın ne olacağı belli değil
dünde iki tane gitmişti

bununla bir alakası olabilirmi

Kurtarma maili ile ilgisi oldugunu sanmıyorum.Çünkü ben kurtarma mailide kullanmıyorum.

İyide hocam hiç video atılmamış sıfır kanalların suçu ne ?

Ünlem almayan kanallar kapatılmaz hocam ! O kanallar boştur !! Boş sıfır kanallar kapatılır yani ünlem yüzünden bir kanal spama girdiği zaman o ip den giriş yapılmış BOŞ kanallar kapatılır

Deneyebilirsiniz ben denedim sonuç %100 OLUMLU menüel yükleme yapın 1 tane ama 1 tane kanal açın ve o kanalada spam yükleme tamamen bittikten sonra kanalı menüel kontrol edin ! 1 tane bile ünlem kalmayacak şekilde ! Bakın o zaman kapanıyormu kapanmıyormu

Beyler videoyap'cı olduğumu herkes bilir, botu kötülemek değil amacım sadece sorunu bulalım ki gerekirse videoyap da önlemini alsın.

videoyap mı kullanıyor kanalları uçan çoğu kişi ?

Nasil videoyapta sorun oldugunu anlayacaksin ? %90 imizin kanallari ucuyor ve bu bu %90 in neredeyse tamami videoyap kullaniyor. Ama videoyapa baglamadigim bos kanalda kapandi benim. Videoyap kullanmayan arkadasin kanalda kapandi. Yani videoyapta sorun olup olmadigini hic bi sekilde anlayamazsin su ortamda

Beyler videoyap'cı olduğumu herkes bilir, botu kötülemek değil amacım sadece sorunu bulalım ki gerekirse videoyap da önlemini alsın.

videoyap mı kullanıyor kanalları uçan çoğu kişi ?
Hocam 3 tane izlenimi ve telif riski düşük olan kanallarrım videoyapa bağlı değildi 2 gün önce 22 video nun olduğu kanalı videoyapa bağladım gönderdim bir 50 video tabi sonuç hüsan kanal ünleme düştü. Diğer kanalı bağladım 200 video emri verdim (biraz abarttım) okulu gidip geldim 3 kanal da ortada yok. 3 nüde aynı mesaj gelmiş toplıluk dolandırıcılık.

Ünlem almayan kanallar kapatılmaz hocam ! O kanallar boştur !! Boş sıfır kanallar kapatılır yani ünlem yüzünden bir kanal spama girdiği zaman o ip den giriş yapılmış BOŞ kanallar kapatılır

O halde kanal kapanmaması için şöyle bir işlem yapıcaz. Kanalı aç kendini videoya al kanala at parayı aktifle kanalı 1-2 ay unut.

Nasil videoyapta sorun oldugunu anlayacaksin ? %90 imizin kanallari ucuyor ve bu bu %90 in neredeyse tamami videoyap kullaniyor. Ama videoyapa baglamadigim bos kanalda kapandi benim. Videoyap kullanmayan arkadasin kanalda kapandi. Yani videoyapta sorun olup olmadigini hic bi sekilde anlayamazsin su ortamda

Yani her ayrıntıyı düşünmeye çalışalım ki önlemleri alalım, yani aksaklık bot kaynaklıysa zaten botçu arkadaşlar yenilik gelişim ve müdehalelere açık hemen bir önlem türetebiliriz ama dediğin gibi sorunun kaynağını görmek kolay değil.

Hocam 3 tane izlenimi ve telif riski düşük olan kanallarrım videoyapa bağlı değildi 2 gün önce 22 video nun olduğu kanalı videoyapa bağladım gönderdim bir 50 video tabi sonuç hüsan kanal ünleme düştü. Diğer kanalı bağladım 200 video emri verdim (biraz abarttım) okulu gidip geldim 3 kanal da ortada yok. 3 nüde aynı mesaj gelmiş toplıluk dolandırıcılık.

Bu kanal kıyım son 3 gündür artışta o yüzden yaşadıklarını videoyap'a bağlayamayız bence

Ben şuanda bot kullanmadan sadece VDS ile video atıp deneme yapıyorum bakalım ne olucak siz de imkanınız varsa sadece VDS ile kanallara bot değdirmeden deneme yaparsanız iyi olur

Arkadaşlar testlerimde herşeyi denedim tek sorun budur !!!! Şiddet artırılmıştır .. KESİNDİR .. Çözüm: birden fazla kanala yükleme yapmayın ! 1 kanala eskisi gibi spam yapın ve kanala tamamen video yüklemesi bittikten sonra kanala ünlem taraması yapın.. ve o kanal bittikten tamamen ünlemden temizlendikten sonra diğer kanalınıza rahatlıkla yükleme yapabilirsiniz. Eğer bir kanalınızdaki kontroller tamamen bitmezse diğer kanallarınız toplu olarak kapatılacaktır.

Arkadaşlar testlerimde herşeyi denedim tek sorun budur !!!! Şiddet artırılmıştır .. KESİNDİR .. Çözüm: birden fazla kanala yükleme yapmayın ! 1 kanala eskisi gibi spam yapın ve kanala tamamen video yüklemesi bittikten sonra kanala ünlem taraması yapın.. ve o kanal bittikten tamamen ünlemden temizlendikten sonra diğer kanalınıza rahatlıkla yükleme yapabilirsiniz. Eğer bir kanalınızdaki kontroller tamamen bitmezse diğer kanallarınız toplu olarak kapatılacaktır.

Senin yükleme aracın VDS mi ?

dediğin gibi yapıyorum ben şahsen,ama nafile..2-3 aylık kanallar teker teker gümledi..korkarak kanalları kontrol ediyorum,adrenalin zirvede şu an !!!

Alakası yok şuan ortada geçmişe yönelik kanallarda dahil bir çalışma var.

Anlamadım birşey var, yeni yükleme yaptım 150 video yeni kanala kapanmadı yalnız para kazanmayı acıncada hiç ünlem vermedi kanal. 2 Gündür Ayakta. Bu arada ilk kapanan kanalımda encok ünlem alan kanaldı.

Arkadaşlar benim hiçbir kanalim kapanmadi. Kapanan arkadaşlarada üzüldüm demekki bitakim bişiler yanliş yapiliyor.. Benimki nie kapanmadi die soracak olursaniz etiketleri elle giriyorum. Ve hep ayni saatte yüklüyorum ve manuel yüklüyorum hiçbir bot kullanmiyorum.en fazla 6-7 kanal çalişiyorum. Günlükte işte 10 -15 tl arasi aliyorum. ünleme düşer düşmez siliyorum bunada cok dikkat ediyorum. 3.taraf içeriklerileri içinde geçen şarkilari da kabul ediyorum sirf kanal temiz dursun die. O videoyu silmiyorum. Içindeki şarkilari siliyorum youtube un şarkilarini koyuyorum ilgili videoya. Sirf bu tip seyler artacak diye ve kanal spama düşecek diye . Böle yaptigim için de kapanmiyor

hocam yorumun icin tesekkurler ama bırak kanalı kontrol etmeyi , daha yuklemelerde iken kanal kapatılıyor. bir bakmısım ikaz gelmis. [MENTION=136]serkan[/MENTION]yt hocam forumu devretti , eski ustadlardan [MENTION=1316]Alex[/MENTION] , [MENTION=1523]mNote[/MENTION] , [MENTION=2393]Incubus[/MENTION] , [MENTION=51]beyto33[/MENTION] , [MENTION=3312]EmekThoR[/MENTION] , [MENTION=114]FGA[/MENTION] hocalarımız ustadlarımızın bu isi cözeceğine inaniyorum.

Tek korkum bu durumun kalıcı olması.Eger bundan sonra işler boyle yururse gercekten sıkıntımız büyük olur.

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Kişiselleştirme

Tema editörü

Ayarlar Renkler

• Mobil kullanıcılar bu fonksiyonları kullanamaz.

Alternatif header

Farklı bir görünüm için alternatif header yapısını kolayca seçebilirsiniz.

Görünüm Modu Seçimi

Tam ekran ve dar ekran modları arasında geçiş yapın.

Izgara Görünümü

Izgara modu ile içerikleri kolayca inceleyin ve düzenli bir görünüm elde edin.

Resimli Izgara Modu

Arka plan görselleriyle içeriğinizi düzenli ve görsel olarak zengin bir şekilde görüntüleyin.

Yan Paneli Kapat

Yan paneli gizleyerek daha geniş bir çalışma alanı oluşturun.

Sabit Yan Panel

Yan paneli sabitleyerek sürekli erişim sağlayın ve içeriğinizi kolayca yönetin.

Box görünüm

Temanızın yanlarına box tarzı bir çerçeve ekleyebilir veya mevcut çerçeveyi kaldırabilirsiniz. 1300px üstü çözünürler için geçerlidir.

Köşe Yuvarlama Kontrolü

Köşe yuvarlama efektini açıp kapatarak görünümü dilediğiniz gibi özelleştirin.

• Renginizi seçin

Tarzınızı yansıtan rengi belirleyin ve estetik uyumu sağlayın.

Geri