Kıyımmı Var ?

• Kullanıcı YpC
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi
  • - YouTube Hakkında Genel Sorular
Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Demekki adamlar kontrol ediyor en çok spam kanallar türkiye ip girişlerinde var diye şak kapatıyorlar umarım öyle birşey değildir.

VDS den yükleme yaptığım sadece 15 video yüklediğim (videolar orjinal youtube da olmayan videolar) kanalda bugün spam dan gitmiş

hocam yüklemeyi yine bot ile yapın ama tr ipsi ile kanallara giriş yapmayın öyle deneyin

Onu denedim VDS den kanalı açtım sadece VDS den girdim botla yükledim 5 dakikada kanal yine patladı

Şimdi hiç Bot değdirmeden VDS den yapıyorum herşeyi bakalım ne olucak

özgün çalışıyorum, bot kullanmıyorum ve spam yapmıyorum üç dört gün önce dört tane kanal açtım kendi bilgisayarımdan içlerine beş on tane video attım bir kenarda dursun ilerde kullanırım diye bu sabah bir uyandım açtığım yeni kanalların hepsi oyun, spam, yanlış bilgilendirme diye kapanmış. sanırsam Google tarafından türkiye ipe'si bloklanmış yeni açılan kanallar kapanıyor. ay sonuna kadar beklemek lazım yeni kanal açmak için yine böyle devam ederse yabancı lokasyonlu vds ve vps'ler dışında çalışmaktan başka bir yol yok.

Onu denedim VDS den kanalı açtım sadece VDS den girdim botla yükledim 5 dakikada kanal yine patladı

Şimdi hiç Bot değdirmeden VDS den yapıyorum herşeyi bakalım ne olucak

Açtığım her kanal gitti.
Tek çözüm vds görünüyor Dün öğlen 500 video kastım hala sıkıntı yok kanımca tr ip sıkıntısı var youtube türkiyenin üstünü çizdi.

Açtığım her kanal gitti.
Tek çözüm vds görünüyor Dün öğlen 500 video kastım hala sıkıntı yok kanımca tr ip sıkıntısı var youtube türkiyenin üstünü çizdi.

valla bir nedeni de tr ip olabilir ama ben kanallarımın hiç birine tr den girmiyorum zaten sürekli vpn kullanıyorum yine de gitti,en azından bende tr ip değil sebep

arkadaşın söylediği gibi eğer bir kaç hafta daha böyle giderse youtube, türkiye'yi silmiş. yeni açılan bütün kanallar kapanacak spamdan. bunun en önemli nedeni en fazla bot kullanan yani spam yapan ülke olduğumuz için olabilir. mecbur sadece yabancı lokasyonlu temiz bir vds ve vps'den çalışacaksınız. bu arada türkiye lokasyonlu vds ve vps'ler de kapanır arkadaşlar boşuna çaba olur. yabancı temiz bir sunucu deneyin.

Dostlar deneyim bir ;

1 Adet Tr ip olmayan vds den yükleme yapın ( vpnsiz )
Telefon onayını kesinlikle türk telefonları yada programla kullanmayın. ( Ben dün açtığım kanalı almanyadaki kız arkadaşımın numarası ile onaylattım. )
Açılan kanala direk dalmayın. Google+ da profil resmini ayarlayıp birkaç şey paylaşın.
Boş Bir mail atın birine
Youtubeye girip bir kaç videoyu beğenin kanalda olabilir.
Daha sonra para kazanmayı aktif edin. yüklenin.

Dün aynen böyle uyguladım maşallahı var. 500 video mevcut nerdeyse
ve bence ünleme düşen kanala giriş yapılmayınca adamlar anlıyor zaten geçmişte kapanan kanallar bu yüzdendir bence.
benim şimdilik bulduğum yöntem dün bir arkadaşın yöntemiydi bu uyguladım.

Arkadaşlar kapanan kanallar genel olarak satın aldığınız kanallarmı yoksa kendi açtığınız kanallarmı ?

arkadaşın söylediği gibi eğer bir kaç hafta daha böyle giderse youtube, türkiye'yi silmiş. yeni açılan bütün kanallar kapanacak spamdan. bunun en önemli nedeni en fazla bot kullanan yani spam yapan ülke olduğumuz için olabilir. mecbur sadece yabancı lokasyonlu temiz bir vds ve vps'den çalışacaksınız. bu arada türkiye lokasyonlu vds ve vps'ler de kapanır arkadaşlar boşuna çaba olur. yabancı temiz bir sunucu deneyin.

Benimde dediğim gibi aynen umarım adsense ödemelerinde sıkıntı çıkmaz.Youtube türkiye ortaklığını kapatırsa o zaman yandık.Zaten açmak için ne kadar uğraştılar en iyi aynı zamanda microsoftun avukatıda olan Gönenç Gürkaynak var ama açılmadı.

Çok ilginç şeyler dönüyo youtube da rutin işlemler yaptıgım kanallardan 2 si gereksiz sebeplerle kapatıldı ve kazançları da düzenli bir şekilde çok iyi artıyodu ve direk banlandı, emek verdiklerimizin birden gitmesi youtube sisteminin gittikçe saçmalaştığını gösteriyo onlarda karşılığını alır.

kendim açtım, özgüncüyüm bu hafta açtığım dört kanal gitti. bir kaç hafta daha bekleyeceğim baktım olmayacak bilin ki, youtube için türkiye defteri kapanmış. yabancı sunuculardan girmek dışında bir çözüm kalmayacak.

Arkadaşlar kapanan kanallar genel olarak satın aldığınız kanallarmı yoksa kendi açtığınız kanallarmı ?

Spamla alakasi olmadigi kesin özgün calisiyorum actigim kanallar saglam kalmiyor emekler bosa gidiyor bu ay sonunu beklicem belki kapatmayi durdururlar kazanclarinin azaldigini fark ettiklerinde.

GT-I9100 cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi

Yeter ya 10 kanal daha gitti

Discovery cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Kişiselleştirme

Tema editörü

Ayarlar Renkler

• Mobil kullanıcılar bu fonksiyonları kullanamaz.

Alternatif header

Farklı bir görünüm için alternatif header yapısını kolayca seçebilirsiniz.

Görünüm Modu Seçimi

Tam ekran ve dar ekran modları arasında geçiş yapın.

Izgara Görünümü

Izgara modu ile içerikleri kolayca inceleyin ve düzenli bir görünüm elde edin.

Resimli Izgara Modu

Arka plan görselleriyle içeriğinizi düzenli ve görsel olarak zengin bir şekilde görüntüleyin.

Yan Paneli Kapat

Yan paneli gizleyerek daha geniş bir çalışma alanı oluşturun.

Sabit Yan Panel

Yan paneli sabitleyerek sürekli erişim sağlayın ve içeriğinizi kolayca yönetin.

Box görünüm

Temanızın yanlarına box tarzı bir çerçeve ekleyebilir veya mevcut çerçeveyi kaldırabilirsiniz. 1300px üstü çözünürler için geçerlidir.

Köşe Yuvarlama Kontrolü

Köşe yuvarlama efektini açıp kapatarak görünümü dilediğiniz gibi özelleştirin.

• Renginizi seçin

Tarzınızı yansıtan rengi belirleyin ve estetik uyumu sağlayın.

Geri