Kız arkadaşıma Doğum günü mesajı

• Kullanıcı Maxilife
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi
  • - Haftanın Trend Videoları / Konuları

Maxilife

Kayıtlı Üye
Merhaba arkadaşlar, 2 haftadır falan yeni yaşına girdiğinde 17 mi yoksa 18 mi olacak olayını tartışıyorduk bende bunun üzerinden yürüdüm mesajı yazmaya :D Aramız sıkı fıkıdır 2. senemizi bitirdik yani böyle yazma ayrılır tarzı şeyler yazmayın :D

Merhaba sevgili okurum ;

Bir yaşını daha geride bıraktın, aklında deli sorular oluştuğunun farkındayım. Acaba 17 mi yoksa 18 mi oldum diye mırıldandığını duyar gibiyim. Bu sorunu çözmek için hatrımın geçtiği birkaç ünlü profesörü bir araya getirttim. (THALES, PİSAGOR, ARŞİMET, MOLLA LÜTFİ, PASCAL, NEWTON) 3 hafta süren çalışmalarının ardından maalesef bir sonuca varamadıklarını gördük. Bunun üzerine EİNSTEİN'ı yerinden kaldırıp rahatını bozmak zorunda kaldım. Yaşını çözmesi için ondan ricada bulunduğumda, "herkesin hayatına kimse karışamaz" sözlerini sarfedip tekrardan geldiği yere döndü. Yani sevgili okurum senin için elimden gelenin fazlasını yapmış olmama rağmen yaşını tam olarak çözmüş değilim. Önemli olan da kaç yaşına girdiğin değil, kaç yaşında hissettiğindir. Öye değil mi ?
Anayasının ;
5724 sayılı kanunun 43. maddesi ile 5846 sayılı kanunun 26.maddesinin 8.fıkrasının 3.bendinde de bahsedildiği üzere akıl yaşta değil başdadır.
Son olarak ; Anayasanın 4867 ve 4785, 4789, 4762, 4584 sayılı kanunlarının 47.maddeleri, 2678, 4865, 7832, 1548, 6514, 4762 ve 3547 sayılı kanunlarının tüm maddelerinde ve fıkralarında da belirtildiği üzere bu konuyu doğum günü mesajına çekmek bu safhadan sonra çok zor. Bu yüzden sözlerimi burada bitiriyor. Ne kadar sıradan gelse de, doğum gününüzü en içten dileklerim ile kutluyor, başarılarınızın devamını diliyorum.

İMZA :
Emekli Maali Müşavirin oğlunun torununun çocuğu
ÖZGÜR GÜNDÜZ.

Son düzenleme:
hiçbişey anlamadım ne içtin sen hacı :D :D :D
edit... sen geçenlerde bazı arkadaşlara şeker şey yazan arkadaş değilmiydin :D

Son düzenleme:
Kendimi müebbetle yargılanan Suçlu gibi hissettim.
:cool:

Ben anladım da.. Yani daha iyi, sade ve etkileyici bir mesaj olsa daha iyi olmaz mı kardeşim ? :) Ama tabi en iyisini siz bilirsiniz bize anlamsız gelen size anlamlı ve komik geliyorsa tadını çıkarın. Mutluluklar dilerim [MENTION=26494]Maxilife[/MENTION]

Ben anladım da.. Yani daha iyi, sade ve etkileyici bir mesaj olsa daha iyi olmaz mı kardeşim ? :) Ama tabi en iyisini siz bilirsiniz bize anlamsız gelen size anlamlı ve komik geliyorsa tadını çıkarın. Mutluluklar dilerim [MENTION=26494]Maxilife[/MENTION]

Hocam yılın her günü romantik ve etkileyici geçiyor. Bu sefer değişiklik olsun istedim az önce gönderdim. Şaşırdı, anlamaya çalıştı, anladı ve güldü :D Teşekkürler :)

bu tarz konular açacağına 2 kanal yap yt nin güzel zamanları ararsınız bu günleri diyenlerin seslerini duyar gibiyim :(

bu tarz konular açacağına 2 kanal yap yt nin güzel zamanları ararsınız bu günleri diyenlerin seslerini duyar gibiyim :(
Youtube ile bir alakam yok benim. Ayrıca böyle birşey söyleyen de yok. Söylese de benim için geçerliliği yok kardeşim trolleme yapmazsan sevinirim :)

17 yaşında ve 2 yıldır birliktesiniz, helal olsun. :)

Bu arada diyelim ki 2000 yılında doğru, 2001 yılının doğum gününde kaç yaşına girer? 1 yaşına girer.

Yani 2001-2000 yaparak bulursun.

2015 - Doğduğu yıl yaparak kaç yaşına girdiğini kesin olarak öğrenebilirsiniz. :)

17 yaşında ve 2 yıldır birliktesiniz, helal olsun. :)

Bu arada diyelim ki 2000 yılında doğru, 2001 yılının doğum gününde kaç yaşına girer? 1 yaşına girer.

Yani 2001-2000 yaparak bulursun.

2015 - Doğduğu yıl yaparak kaç yaşına girdiğini kesin olarak öğrenebilirsiniz. :)

Hocam 98 doğumlu ama gerek davranış gerek fizik olarak yaşının çok üzerinde benden daha olgun olduğunu söyleyebilirim. (20 yaşındayım)

2000 doğumlu olduğunu varsayalım hocam. 2001 yılının doğum gününde 1 yaşını doldurmuş 2. yaşına giriyor olmuyor mu hocam yani biraz karışık olaylar :(

Hiç Romantik Degil Aga :D TAM okumadım ama küfür ediyon gibime geldi :D bi şiir yazsan olmazmı :D

Hiç Romantik Degil Aga :D TAM okumadım ama küfür ediyon gibime geldi :D bi şiir yazsan olmazmı :D

hocam çoğu zaman romantiğiz zaten :) Yeri geldiğinde kardeşim yeri geldiğinde arkadaşım oluyor tam ruh ikizim olduğundan nasıl anlaşabieceğimizi kestiriyoruz :D sıkıntı olmuyor :D

hocam çoğu zaman romantiğiz zaten :) Yeri geldiğinde kardeşim yeri geldiğinde arkadaşım oluyor tam ruh ikizim olduğundan nasıl anlaşabieceğimizi kestiriyoruz :D sıkıntı olmuyor :D

maşallah diyelim de . ama sen başka bişeyler düşün . bu hiç olmamış :D

Kişiselleştirme

Tema editörü

Ayarlar Renkler

• Mobil kullanıcılar bu fonksiyonları kullanamaz.

Alternatif header

Farklı bir görünüm için alternatif header yapısını kolayca seçebilirsiniz.

Görünüm Modu Seçimi

Tam ekran ve dar ekran modları arasında geçiş yapın.

Izgara Görünümü

Izgara modu ile içerikleri kolayca inceleyin ve düzenli bir görünüm elde edin.

Resimli Izgara Modu

Arka plan görselleriyle içeriğinizi düzenli ve görsel olarak zengin bir şekilde görüntüleyin.

Yan Paneli Kapat

Yan paneli gizleyerek daha geniş bir çalışma alanı oluşturun.

Sabit Yan Panel

Yan paneli sabitleyerek sürekli erişim sağlayın ve içeriğinizi kolayca yönetin.

Box görünüm

Temanızın yanlarına box tarzı bir çerçeve ekleyebilir veya mevcut çerçeveyi kaldırabilirsiniz. 1300px üstü çözünürler için geçerlidir.

Köşe Yuvarlama Kontrolü

Köşe yuvarlama efektini açıp kapatarak görünümü dilediğiniz gibi özelleştirin.

• Renginizi seçin

Tarzınızı yansıtan rengi belirleyin ve estetik uyumu sağlayın.

Geri