Kız için Canlı yayında intihar etti :O

Böyle şeylere çıldırıyorum resmen. Kız için kolları jiletle çizme, çakmak basma, sigara basma, bu gibi şeyler duyunca kendi arkadaşlarımdan yüzlerine karşı hakaret ediyorum. Böyle bir gerizekalılık yok cidden. İntihar bunun içine girer mi bilemedim...

Şu an bu konuyu okuyan kişi sayısı: 77 (40 üye ve 37 misafir)

Fake diye düşünüyorum bende.

Ailesi dışında üzülen kişiler neye üzülüyor anlam veremiyorum. Cocuk bir kaza sonucu olmemis ki. Kendini öldürmek istemiş ve ölmüş.

Ya Yapılırmı be kardeşim bu ya
ölmek ve bir kıs için ölmek :(

senin insanlık burda bitiyor sanırım

Ben Rabbimin verdiği bir cana ihanet eden hiçbir kimseye saygı göstermem. İzlerken içim cız etti ağlayasım geldi ama hiç de üzülmedim. Olan ailesine oldu zavallı insanları geride gözü yaşlı bıraktı buna hakkı var mı sizce ? Sırf bir kız uğruna anasının babasının hayatını cehennem eden birisine üzülmem asla.

çok mantıklı yazıdığınız. Ben intahar eden hiçbir insana üzülmem kimin için veya ne için olduğu önemli değil. İntahar eden insanı her zaman aciz olarak görmüşümdür.

büyük konuşmayın bu kişinin karakterine yaşadıklarına göre değişir birgün öyle bir şey yaşarsın öyle bir an gelirki ne olduğunu bile anlamadan bu büyük konuştuğun işi yaparken bulursun kendini

Ben Rabbimin verdiği bir cana ihanet eden hiçbir kimseye saygı göstermem. İzlerken içim cız etti ağlayasım geldi ama hiç de üzülmedim. Olan ailesine oldu zavallı insanları geride gözü yaşlı bıraktı buna hakkı var mı sizce ? Sırf bir kız uğruna anasının babasının hayatını cehennem eden birisine üzülmem asla.

insan degilsin bea . yani psikilojisi bozulmus birini anliyamazsin sen . sen hadi git isinle ugras bu konuda takilma .

ah ah daha gençsin hayatın o kadar çok şey değişirki asla büyük konuşma çok merak ediyorum dinin her vecibesini yerine getiremiyorsun en ufak bir şeyde olayı dine çekenlerin çoğunun dinle aslında alakası olmuyor

insan degilsin bea . yani psikilojisi bozulmus birini anliyamazsin sen . sen hadi git isinle ugras bu konuda takilma .

senden daha insan oldugumu düşünüyorum. insan olsaydın tanımadıgın birisine insan değilsin demezdin git başımdan.

bekara karı boşamak kolay gelir hayattaki en zorluğu bakkala gitmek olan kişilere bunları anlatamasın bazıları şeyleri yaşamadan anlamanın imkanı yok

Son düzenleme:
senden daha insan oldugumu düşünüyorum. insan olsaydın tanımadıgın birisine insan değilsin demezdin git başımdan.

hayir ben tanimadigim bi insana demiyorum yorumlarini okudum ona karsit yaziyorum . oo psikolojiyi sen yasasan belki dahada kotusunu yaparsin katliam gibi mesela. adamin derdini bilmeden yok komikmis gibi gosterip alay etmeler felan konuyu okuda 2-3 kisi tek saygi gostermemis nedeni bir kiz icin ihtihar etmis . tamam bende katilmiyorum biri icin intihar etmesine ama . komik gibi gosterme HAKKINDA YOK . simdi tekrar dusun insanmisin ?

hayir ben tanimadigim bi insana demiyorum yorumlarini okudum ona karsit yaziyorum . oo psikolojiyi sen yasasan belki dahada kotusunu yaparsin katliam gibi mesela. adamin derdini bilmeden yok komikmis gibi gosterip alay etmeler felan konuyu okuda 2-3 kisi tek saygi gostermemis nedeni bir kiz icin ihtihar etmis . tamam bende katilmiyorum biri icin intihar etmesine ama . komik gibi gosterme HAKKINDA YOK . simdi tekrar dusun insanmisin ?

hocam ben aç kaldıgım günleri bilirim. Annemin benden ekmek istediğini ve o ekmeği bile almakta zorluk çektiğimi bilirim. Bence yaşadıklarımı sorgulamayın. Beni alıntılayacak bütün arkadaşlarda bu durumu göz önünde bulundurup alıntılasın

Kişiselleştirme

Tema editörü

Ayarlar Renkler

• Mobil kullanıcılar bu fonksiyonları kullanamaz.

Alternatif header

Farklı bir görünüm için alternatif header yapısını kolayca seçebilirsiniz.

Görünüm Modu Seçimi

Tam ekran ve dar ekran modları arasında geçiş yapın.

Izgara Görünümü

Izgara modu ile içerikleri kolayca inceleyin ve düzenli bir görünüm elde edin.

Resimli Izgara Modu

Arka plan görselleriyle içeriğinizi düzenli ve görsel olarak zengin bir şekilde görüntüleyin.

Yan Paneli Kapat

Yan paneli gizleyerek daha geniş bir çalışma alanı oluşturun.

Sabit Yan Panel

Yan paneli sabitleyerek sürekli erişim sağlayın ve içeriğinizi kolayca yönetin.

Box görünüm

Temanızın yanlarına box tarzı bir çerçeve ekleyebilir veya mevcut çerçeveyi kaldırabilirsiniz. 1300px üstü çözünürler için geçerlidir.

Köşe Yuvarlama Kontrolü

Köşe yuvarlama efektini açıp kapatarak görünümü dilediğiniz gibi özelleştirin.

• Renginizi seçin

Tarzınızı yansıtan rengi belirleyin ve estetik uyumu sağlayın.

Geri