Kız için Canlı yayında intihar etti :O

Milliyette falanda çıkmış. Şakaya pek benzemiyor.. Yazık günah be kardeşim. İntiharların çoğu bu aşk yüzünden oluyor. Allah kimseye karşılıksız aşk yaşatmasın.. İnsanın bütün düzenini psikolojisini herşeyini bozuyor aşk. Aşkta güçsüz olanlar çareyi intiharda buluyor. Allah rahmet eylesin..

İzlemedimde bir kız için kendini öldüren Salaktır yani bence daha başka hakaretler var ama işte forumda en kibarı bu olsun.
Kendini öldüren elemanda Salaklığının cezasını diğer tarafta ödesin.
Allah bildiği gibi yapsın kendinisi.
Aşk meşk hepsi hikaye zaten.

Milliyette falanda çıkmış. Şakaya pek benzemiyor.. Yazık günah be kardeşim. İntiharların çoğu bu aşk yüzünden oluyor. Allah kimseye karşılıksız aşk yaşatmasın.. İnsanın bütün düzenini psikolojisini herşeyini bozuyor aşk. Aşkta güçsüz olanlar çareyi intiharda buluyor. Allah rahmet eylesin..
Hocam Benimde çok başıma geldi fakat hem güçlü durdum ayakta dimdik kimse için kimseyi üzmeye hakkımız yok gerçekten güçlü olmak gerek koskocaman aile var arkamızda onları düşünmek gerek :S

gerçekmi değilmi yaw gerçekse yazık ha nasıl bir kafa yapısıdır bu

Son düzenleme:
Anlamadığım konu, video şarkıyla birlikte bitiyor. :) Bence buradaki metafor arka fondaki şarkı. Kameranın karanlığa düşmesi de cabası. Sanırım telefonla çekmiş videoyu. Bilemedim..

Canlı yayında intihar etti - Son Dakika Güncel Haberler

Burda haberi yapan muhabirin adıda var büyük ihtimal gerçektir yani o göserselde adresin vs saklanmasının hiçbir sebebi yok bana göre yalan değilse. direkt adres vermek varken resim çekmeyle ve adresi vs karalamayla kim neden uğraşsın

gerçekmiş hocam

üzüldüm açıkcası kızla tanışması agustos ayında falanmış nasıl bir akfadır nasıl bir zihindir anlamadım . Elif diye bir kızmış . Allah rahmet eylesin de yazık be kardeşim sinirlensem mi kızsam mı üzülsemmi bilemedim .

Allah ailesine sabır versin :(

gerçekmiş hocam

üzüldüm açıkcası kızla tanışması agustos ayında falanmış nasıl bir akfadır nasıl bir zihindir anlamadım . Elif diye bir kızmış . Allah rahmet eylesin de yazık be kardeşim sinirlensem mi kızsam mı üzülsemmi bilemedim .

Allah ailesine sabır versin :(

Sevgi başka birşey hocam çocuğun yaptığı doğru değil tabi ama insan sevdimmi gözü kararabiliyor.. Allah rahmet eylesin. diyecek başka birşey yok

Şu mekanı cehennem olsun falan yazan arkadaşla aynı platformda olmak bile kötü.
Allah korusun. Yaptığı inancımızda günah olabilir. Ancak ahkam kesmek bize düşmez. Sorgusunu biz yapmayacağız. Tetiği çekmeden de kelime-i şehadet getiriyor inanmayan biri değil demek ki. Allah taksiratını affetsin ne diyeyim. Vahim bir olay. Gülücüklerle yaklaşmak insanlık dışı.

acizlikten başka bişey değil geçmiş olsun ne diyelim...

Kızla konuştuğu messenger görüntüsüne baktım da Kızın profili bana fake gibi geldi açıkcası. Profil fotoğrafı desen 1 tane profil fotoğrafı var, paylaşım desen hiç yok.

Yani fake profil ile işletilmiş gibi geldi bana. Yazık, acizlerin elinde kurban oldu delikanlı...

İntihar en büyük aptallıktır demekle birlikte burada bir çok arkadaş malesef toplumsal ve kişisel psikolojiden anlamıyor sizin için ufak acılar kimine büyük yangındır.

Kiminin ufak hedefleri nasıl ona dağ ise size yerin dibidir. O yüzden her şey hakkında çok konuşmak dolu konuşmak değil.

İnsan ürettiği sürece yaşar, tükettiği sürece ölür. Bi yerde çıkmaza girersende orada bitersin.
Sorgular durur anlam bulamazsın(sosyal, ekonomik, felsefe, aşk, meşk her neyse)

Keşke üretebilseydi ben bu Dünyaya bi amaç için geldim aşk bunun yanında ucuz kaçıyor gündelik hayat rutininde acılar yanında sıfır ama kendisi tüketmeyi en basit aşktan kendini tüketmeyi seçmiş.

''Üretmeyen insan mutsuzdur''

Ben fotoğraflara bakınca az çok nasıl bi insan olduğunu nasıl büyüyüp hayatta en büyük hedefininde ne olabileceğini kestirdim.
Bulunduğu hayatın onu nasıl bi bunalıma sokabileceğini. Bu ülkemizin ve dünyanın büyük bi sorunu malesef.
Bu demek değildir ki derdi olmayanda intihar etmiyor Odtü makina mezunu bi abi vardı 35 yaşında geçen senelerde oda ucuz ölümü seçti. Ucuz diyorum ki bu kendine vereceğin en kalitesiz ölümdür malesef.

Kimi hedefine ulaşınca kimi ulaşamayınca o yüzden

https://www.youtube.com/watch?v=hluVrTixQwI

üretmenin önemi :

Üretmek yapmaktır bir bakıma, etkin olmak, atak durmak, kâinattaki her canlı gibi hareket halinde olmaktır.
Üretmek, başkasına zarar verir diye yoldaki taşları kenara almaktır mesela. Bir şey beklemeden insanlar için, insanlık için üretmek.
OL'manın yolu üretmekten geçer. Bunun için yanmak ve pişmek gerekir.
Düşünmek, araştırmak ve erişmenin yolu da üretmektir.
Kimi zaman bir fabrikanın tozlu tezgâhında işlenen bir metal, kimi zaman gecenin karanlığında çekilen vird,
bazen de sonsuz kucaklayıcılığı ile evreni düşünmek, yeni çıkarımlar yapmak, şükretmektir tüm hücrelerimizle.
Üretmek; sesler arasındaki ahengi, melodiyi ve musikiyi oluştururken üretmemek, sesler arasındaki ahenksizlik misali kuru bir gürültüye neden olur.
Sürekli ve sistemli bir üretim anlayışında insan; kapının önündeki araba, binanın içindeki asansör, odanın içindeki elektronik kumandalar ve renkli ekranlar arasında sıkışıp kalmaz.
Bedenin ve zihnin üretimleri kişiyi hantallıktan, rutinden, endişe, korku ve panikten kurtarır.

Sevgi başka birşey hocam çocuğun yaptığı doğru değil tabi ama insan sevdimmi gözü kararabiliyor.. Allah rahmet eylesin. diyecek başka birşey yok
adam sevmiş bak nasıl biliyor :) valla bende sevdim belki bundan daha çok ama arkamda baktıgım ailem oldugunu düşününce herşeyden vazgeçebiliyorsun :D

Kişiselleştirme

Tema editörü

Ayarlar Renkler

• Mobil kullanıcılar bu fonksiyonları kullanamaz.

Alternatif header

Farklı bir görünüm için alternatif header yapısını kolayca seçebilirsiniz.

Görünüm Modu Seçimi

Tam ekran ve dar ekran modları arasında geçiş yapın.

Izgara Görünümü

Izgara modu ile içerikleri kolayca inceleyin ve düzenli bir görünüm elde edin.

Resimli Izgara Modu

Arka plan görselleriyle içeriğinizi düzenli ve görsel olarak zengin bir şekilde görüntüleyin.

Yan Paneli Kapat

Yan paneli gizleyerek daha geniş bir çalışma alanı oluşturun.

Sabit Yan Panel

Yan paneli sabitleyerek sürekli erişim sağlayın ve içeriğinizi kolayca yönetin.

Box görünüm

Temanızın yanlarına box tarzı bir çerçeve ekleyebilir veya mevcut çerçeveyi kaldırabilirsiniz. 1300px üstü çözünürler için geçerlidir.

Köşe Yuvarlama Kontrolü

Köşe yuvarlama efektini açıp kapatarak görünümü dilediğiniz gibi özelleştirin.

• Renginizi seçin

Tarzınızı yansıtan rengi belirleyin ve estetik uyumu sağlayın.

Geri