Kız için Canlı yayında intihar etti :O

ilk önce bana da fake gibi geldi normalde pompalı silahtan o kadar az ses çıkmaması gerekirdi ama farklı haber kaynakları gerçekliğini doğrular niteliğinde .. inşallah bunun gibi vakalar artmaz .. değmez bi kız için gerçekten değmez .. Allah ailesine sabır versin.

Ben Cenazeyi görmeden aile ile röportajları görmeden hala inanasım gelmiyor. eğer intahar ettiyse ALLAH kahretsisn benimde psikolojimi bozdu.. Çok iyi örnek oldun çok güzel marifet yaptın tebrikler.. Bi kerede mehmet pişmanmı şişmanmı ne bi eleman vardı o canlı yayında son şarap ve sigarasını icip intahar etmişti. Malmısınız kardeşim, kendinizi öldürüyorsunuz bizide üzüyorsunuz kaç gün etkisinden kurtulamıyoruz. Ölünün arkasından konuşulmaz elbet ama defol git kendi başına geber bizi niye üzüyorsunuz yada madem öleen bi faydan olsun git teröristlere karşı savaş . paylaşmayın abicim böyle şeyleri moralim acayip bozuldu.

facebookda canlı yayın yaparsanız sizi ancak çevrimiçi olan arkadaşlarınız izleyebiliyor diye biliyorum. yanisi siz yaptığınız canlı yayını daha sonradan paylaşmazsanız kaydedilmiyor diye biliyorum yanlış mı biliyorum

facebookda canlı yayın yaparsanız sizi ancak çevrimiçi olan arkadaşlarınız izleyebiliyor diye biliyorum. yanisi siz yaptığınız canlı yayını daha sonradan paylaşmazsanız kaydedilmiyor diye biliyorum yanlış mı biliyorum

yanlış biliyorsunuz canlı yayın bittikten sonra facebook video olarak hesabınıza yüklüyor silmesseniz duvarınızda kalır.

allah topragını bol etsin yazık etmiş kendisine ..çok üzüldüm... hele kendini vurduktan sonra o inleme sesi o kan kusma sesleri psikolojimi bozdu yemin ederim.. hiçkimse için ölmeye değmez..

Bu arabeks rap de moda oldu, şarkı zaten ayrı bir katliyam, dinlerken bile insanın kafasına sıkası geliyor.. Bizim zamanımızda cengiz falan vardı, valla yazık gençliğe.. Mekanın cennet olsun diyecem ama Allahın verdiği canı ancak Allah alır sen o cana kıydın çok yazık. Dün gece izledim resmen piskolojim bozuldu ya. Bu mesajımı okuyanlar şunu bilsin; ne kadar borcunuz olursa olsun, ne kadar sıkıntınız olursa olsun, Allah kimseye taşıyamayacağı yükü vermez, nefes aldıkça her zaman umut vardır...

Belki 1 yildir tanimadigin kiz icin intihar ediyosun ama sana 20 yil bakan anneni ablani omur boyu uzuyorsun onlari bu aciyla yasatiyosun bite uyanmadan canli yayin yapiyosun annenmi ablanmi anlayamadim izliyolar bide sen tam bi.. dicem olusun diyemiyorum allah gunahlarini affetsin ailene sabir versin ins baska geri zekalilarada ornek olmassin

[MENTION=10137]hikmetsonmez[/MENTION] annesi değil o ablası

malesef gerçek toprağa vermişler bugün

yazık be Allah ailesine sabır versin degermi hiç üzüldüm

link gitmiş açılmıyor , merak ettim linki var mı ?

[MENTION=34219]Tek1GetiR[/MENTION] link sağlam sadece +18 gelmiş videoya facebooktaki yaşın +18den fazla ise videoyu izleyebilirsin

Karşı cins için intihar etmek salaklıktır,saflıktır,aptallıktır.

Özgüven denilen bir şey yok bu tiplerde, çık sokağa milyon tane karşı cins var. Yok onu sevmiştim, ondan başkasıyla mutlu olamam geçin bunları. Milletin çocukları var karısını/kocasını başkasıyla yatakta basıyor bu ergenler kadar triplere girmiyor. Boşan/ayrıl gitsin . Terk mi etti ? Başkasını bul . Saçma sapan şeyler yapmaya gerek yok.

Kişiselleştirme

Tema editörü

Ayarlar Renkler

• Mobil kullanıcılar bu fonksiyonları kullanamaz.

Alternatif header

Farklı bir görünüm için alternatif header yapısını kolayca seçebilirsiniz.

Görünüm Modu Seçimi

Tam ekran ve dar ekran modları arasında geçiş yapın.

Izgara Görünümü

Izgara modu ile içerikleri kolayca inceleyin ve düzenli bir görünüm elde edin.

Resimli Izgara Modu

Arka plan görselleriyle içeriğinizi düzenli ve görsel olarak zengin bir şekilde görüntüleyin.

Yan Paneli Kapat

Yan paneli gizleyerek daha geniş bir çalışma alanı oluşturun.

Sabit Yan Panel

Yan paneli sabitleyerek sürekli erişim sağlayın ve içeriğinizi kolayca yönetin.

Box görünüm

Temanızın yanlarına box tarzı bir çerçeve ekleyebilir veya mevcut çerçeveyi kaldırabilirsiniz. 1300px üstü çözünürler için geçerlidir.

Köşe Yuvarlama Kontrolü

Köşe yuvarlama efektini açıp kapatarak görünümü dilediğiniz gibi özelleştirin.

• Renginizi seçin

Tarzınızı yansıtan rengi belirleyin ve estetik uyumu sağlayın.

Geri