Kız İsteme Derdi

• Kullanıcı Turk
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi
  • - Konu Dışı
kız istemek kötü bişey değil hayırlı bir iştir bunuu kız kardeşim olmadığı için daha iyi anlıyorum.ama yapacak bişey yok bunlardan kimse kaçamıyor hayatın kanunu budur sıkmayın canınızı kız kardeşinizi emin güvendiğin birine verirseniz gözünüzde arkada kalmaz hem.

Hocam 20 25 sene benle yaşamış kardeşimi elin adamı istedi diye nasıl veririm ya kendime yediremiyorum ben mi böyleyim acaba sadece :(

beyler adam gelmiş derdini yanmış. erkek muhabbeti yapmıyonuz. hepinizin anası bacısı var lakayit lakayit konuşmayın.. !

bu sığ bakış açısının tamamen sebebi televizyon olsa gerek.

Hocam 20 25 sene benle yaşamış kardeşimi elin adamı istedi diye nasıl veririm ya kendime yediremiyorum ben mi böyleyim acaba sadece :(

güwenmıyosanız vermeyin sorun yok bunda ama iyiyse 2 tarafta razıysa bu duruma bunada engel olmak olmaz yani :) sanırım kardeşini çok seviyorsun belli

Değişime ayak uydurmak gerekir, daha yeni doğduğunda bebekdin Allah ömür verdi büyüdün genç oldun şimdi yetişkin bir bireysin hep değiştin hayatın kanunu bu yaşam şekilleride değişir ve daha sonra yeni bir hayat gelir dünyaya onunda hayatı bu şekilde değişir.

Allah herkesin gönlüne göre versin hayırlısını nasip etsin.

İstenme olayı değilde düğün için evden ayrılırken çok koyuyor, ama sonradan alışıyorsun aileden biri gibi oluyor damat.

İstenme olayı değilde düğün için evden ayrılırken çok koyuyor, ama sonradan alışıyorsun aileden biri gibi oluyor damat.

Hocam ben gidemem düğüne falan bi köşede ağlarım büyük konuşmayayım ama benim durumda olan kimse yok sanırım :)

Bu nasıl bir bakış açısı? Cahiliye döneminin üzerinden baya geçti diye biliyorum. Freud okumuş muydunuz daha önce?

Hocam cahiliye ile ne alakası var? Cahil olsam zaten çoktan evlendirmiştim bile lütfen biraz sağ duyu

hocam kararı babanız veyatta anneniz vermeli bence en son size düşer karar bu durumda

Hocam cahiliye ile ne alakası var? Cahil olsam zaten çoktan evlendirmiştim bile lütfen biraz sağ duyu

valla seni kendi yerime koyuyorum eğer evlenicegi kişiyi tanıyorsan güveniyorsan sebeb olmamalısın kardeşinin ahını almamalısın ha olduki sakata gelebilcek birisiyle evleniyor kardeşin ben olsam her türlü izin vermem kaç aydır tanışıyorlar felan iyice araştır olumlu düşün birazda

Gercekten kafa bozan bir durum fakat önceden sahit olmadıgın icin biraz garip geliyor haliyle.
Hele ki birde isin yoksa ve etrafındakiler sana sürekli asagılanma psikolojisi uyguluyorsa bu daha da büyük bir sıkıntı, benim etrafımdakilerden gördügüm kadarıyla bu sekilde oluyor hep.
Allah kolaylık versin herkese inşaAllah.

kardeşim yaşın gereği kardeşine çok düşkünsün anlıyorum ama konuyu birde şöyle düşün. İlerde dayı olduğunu ve yeğenlerini sevdiğini. düşünce olarak elin adamı deme annen elin kızı babanda elin adamı idi ama sonuçta siz gibi değerli insanlar bu dünyada.

---------- Spam Engelliyici 01:23 ---------- Önceki Mesaj 01:22 ----------

valla seni kendi yerime koyuyorum eğer evlenicegi kişiyi tanıyorsan güveniyorsan sebeb olmamalısın kardeşinin ahını almamalısın ha olduki sakata gelebilcek birisiyle evleniyor kardeşin ben olsam her türlü izin vermem kaç aydır tanışıyorlar felan iyice araştır olumlu düşün birazda

biryerde araştırmada yetmiyor araştırarak insanın kişiliğini bilse idik bu yaşımıza kadar bekar kalmazdık. sonuçta yaşanacak hayat onların bize mutluluklar dilemek düşer.

sıkılma dua et saadece hayırlısı olsun mutlu olsun die. sonucta sende gidip başka birinin kız kardeşini vs alıcaksın. Dert etme hayırlısı olsun Allah utandırmasın inş.

yeni bi üyelik açıp yazmak istedim ama yapamıyoruz
benim annem abimle bana hep der
oğlum kız kardeşiniz size emanet, baban gibi birine sakın vermeyin diye

yeni bi üyelik açıp yazmak istedim ama yapamıyoruz
benim annem abimle bana hep der
oğlum kız kardeşiniz size emanet, baban gibi birine sakın vermeyin diye

hocam babanız da aynısını anneniz için söyler bence bu işler böyle :D

[MENTION=27792]Turk[/MENTION] istemede sıkıntı yok. Düğün olup da taraflar salondan ayrılırken kopacak kıyamet :)
Hayırlısı olsun. Çok uzağa gitmiyorsa sıkıntı yok :)

Bana kız vermiyorlar mesela.
[MENTION=9544]KaYZeRSoZe[/MENTION] Şimdi bu konuyu görünce yine aklıma geldi.

sen spamcısın dediler kızı vermediler :D

Kişiselleştirme

Tema editörü

Ayarlar Renkler

• Mobil kullanıcılar bu fonksiyonları kullanamaz.

Alternatif header

Farklı bir görünüm için alternatif header yapısını kolayca seçebilirsiniz.

Görünüm Modu Seçimi

Tam ekran ve dar ekran modları arasında geçiş yapın.

Izgara Görünümü

Izgara modu ile içerikleri kolayca inceleyin ve düzenli bir görünüm elde edin.

Resimli Izgara Modu

Arka plan görselleriyle içeriğinizi düzenli ve görsel olarak zengin bir şekilde görüntüleyin.

Yan Paneli Kapat

Yan paneli gizleyerek daha geniş bir çalışma alanı oluşturun.

Sabit Yan Panel

Yan paneli sabitleyerek sürekli erişim sağlayın ve içeriğinizi kolayca yönetin.

Box görünüm

Temanızın yanlarına box tarzı bir çerçeve ekleyebilir veya mevcut çerçeveyi kaldırabilirsiniz. 1300px üstü çözünürler için geçerlidir.

Köşe Yuvarlama Kontrolü

Köşe yuvarlama efektini açıp kapatarak görünümü dilediğiniz gibi özelleştirin.

• Renginizi seçin

Tarzınızı yansıtan rengi belirleyin ve estetik uyumu sağlayın.

Geri