Kız kardeşim kanal açtı

bu kızda nedense bir parlama göremedim genede hakkınızda hayırlısı olsun daha iyileri var bir noktaya gelememiş Gamer Girl Arkadaşlar 2bin 3bin abonede bıraktı çoğuda

bu kızda nedense bir parlama göremedim genede hakkınızda hayırlısı olsun daha iyileri var bir noktaya gelememiş Gamer Girl Arkadaşlar 2bin 3bin abonede bıraktı çoğuda

Bu iş sabır işi. Benim geyiğine arada video attığım pubg mobile kanalım var, dediğim gibi amacım para kazanmak, abone yapmak değil. gelen izlenimlere bile bakmıyorum.

1000 abone olmam tam 1 sene sürdü. 1 senenin sonunda 10bin aboneye çıkmam ise 2 ay sürdü. Amacım para kazanma, abone derdi vs olsaydı 1000 aboneyi bile göremeden bırakırdım milyonlarca çöp kanalın arasına katılırdı kanalım.

Dediğim gibi en az 1 sene dolmadan birşey beklememek lazım.

dipnot: tiktok hesabı açıp videolarda çıkan güzel anları vs tiktok hesabınızdada paylaşın. güzel hit geliyor oyun kanallarına.

Son düzenleme:
@burakorkmaz3

dostum umarım kız kardeşinin kanalı başarılı olur
dün itibariyle şu videosuna yeni açacağım youtube reklam hizmetim için sponsor oldum.
tüm kullanıcılar gerçek ve türktür videonuz şuan heryerde ve gerçek izlenim çekiyor
abone olmaları muhtemel

gelen canlı istatistikleri paylaşırsan mutlu olurum.

sponsorluk hizmetini birkaç gün durdurmayacağım

görüşmek üzere

https://www.youtube.com/watch?v=qG9i6TXGDf8

@burakorkmaz3

dostum umarım kız kardeşinin kanalı başarılı olur
dün itibariyle şu videosuna yeni açacağım youtube reklam hizmetim için sponsor oldum.
tüm kullanıcılar gerçek ve türktür videonuz şuan heryerde ve gerçek izlenim çekiyor
abone olmaları muhtemel

gelen canlı istatistikleri paylaşırsan mutlu olurum.

sponsorluk hizmetini birkaç gün durdurmayacağım

görüşmek üzere

https://www.youtube.com/watch?v=qG9i6TXGDf8

Dünden beri bakınıyorum hocam nereden geldi bu izlenim. Kim bu kıza reklam verdi anlamadım gitti. Meğer sizmişsiniz, bir anda yükseldi valla. İstatistikleri atayım.

NOT; Tek sorun bu kadar izlenim geldiği için hakaret tarzı yorumlar geliyor. "Bizde mi kız olalım" "Böyle bir izlenim yok saçmalığa bak ...." :D

pbkrZs.png

Son düzenleme:
Dünden beri bakınıyorum hocam nereden geldi bu izlenim. Kim bu kıza reklam verdi anlamadım gitti. Meğer sizmişsiniz, bir anda yükseldi valla. İstatistikleri atayım.

NOT; Tek sorun bu kadar izlenim geldiği için hakaret tarzı yorumlar geliyor. "Bizde mi kız olalım" "Böyle bir izlenim yok saçmalığa bak ...." :D

pbkrZs.png

Hocam ben hizmetim için referans arıyordum söyle bi ben özgünlere baktım kız kardeşinizi görüp destek olmak istedim birazda geç yazdım heyecan olsun diye ;)

Suan 3000 saati geçmek üzeresiniz tüm kullanıcılar gerçek olduğundan bugün de, 1 sene sonrada bu izlenme süresinde kesinlikle düşme olmayacak

Para kazanmanız açık olsaydı suan iyi para kazanıyordunuz hatta

Ayrıca kanalınız insanların aklında yer edindiğinden reklam hizmetinin sonrasında yine izleyiciler merak edip gelecektir.

Çok yakında konu açacağım kafamda 3 hizmet bulunuyor

Fiyat olarakta çok uygun tutacağım herkese hitap edecek özellikle gerçekten özgün olmak isteyen arkadaşlar için kaçırılmayacak bir fırsat olacak.

Botlarla kimse 4000 saate ulaşmaya çalışmayacak.

Kişiselleştirme

Tema editörü

Ayarlar Renkler

• Mobil kullanıcılar bu fonksiyonları kullanamaz.

Alternatif header

Farklı bir görünüm için alternatif header yapısını kolayca seçebilirsiniz.

Görünüm Modu Seçimi

Tam ekran ve dar ekran modları arasında geçiş yapın.

Izgara Görünümü

Izgara modu ile içerikleri kolayca inceleyin ve düzenli bir görünüm elde edin.

Resimli Izgara Modu

Arka plan görselleriyle içeriğinizi düzenli ve görsel olarak zengin bir şekilde görüntüleyin.

Yan Paneli Kapat

Yan paneli gizleyerek daha geniş bir çalışma alanı oluşturun.

Sabit Yan Panel

Yan paneli sabitleyerek sürekli erişim sağlayın ve içeriğinizi kolayca yönetin.

Box görünüm

Temanızın yanlarına box tarzı bir çerçeve ekleyebilir veya mevcut çerçeveyi kaldırabilirsiniz. 1300px üstü çözünürler için geçerlidir.

Köşe Yuvarlama Kontrolü

Köşe yuvarlama efektini açıp kapatarak görünümü dilediğiniz gibi özelleştirin.

• Renginizi seçin

Tarzınızı yansıtan rengi belirleyin ve estetik uyumu sağlayın.

Geri