Klima Tavsiyesi 2016

Hocam işin içinde olan biri olarak söylüyorum buzdolabı çamaşır makinesi klima gibi cihazlar şans işidir size tavsiyem servis kısmı iyi olan bi markayı seçmeniz her şeyi kullanıcı hatası demeyecek bi markayı seçmeniz daha iyi olacaktır

LG-D802TR cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi

Teşekkürler arkadaslar . samsung 5500 kararı verdim, sadece indirimde yakalamaya çalışıyorum ...

Arçelik'ten şaşma hocam
Arcelik mi :) hocam çalıştığım yerde inverter arcelik var 2.senesinde bozuldu. Servis aldi goturdu geri takti ama dokulmus sekilde takti heryeri kirilmis.zar zor degistirdiler parcalari.simdi de icerden su damlatiyor .turk malimi uzak durcan.

peki bu klimeler günlük kaç saat çalışsa aylık ne kadar elektrik faturası getirir gibi değerleri açıklayacak biri var mı arkadaşlar

elektronik işi şans ama ben mitsubishi alıpta sorun yaşayan görmedim

evde 16 senedir arçelik - 11 yıldır baymak 8 yıldır baymak kullanıyoruz 3 ününde yıllık
temizliğini kendimiz yaparız baymaklarda bi kere bile teknik servisine ihtiyaç duymadık :)

arçelikte senelerin verdiği bi sorunla geçen yaz motor bölümünde bi parçayı değiştirmiştik 30-40 tl masrafı olmuştu.

Antalya da sürekli sık kullanıma rağmen bi sorun yaşamadık bu markalarda tercihinizi bunlardan yöne kullanmanızda fayda var en iyi teknik servis yerine sizi teknik servise düşürmeyecek marka tercih etmeye bakın.

Ben az önce konuyu görüp 12'lik Mitsubishi aldım :), başka sitelerdeki yorumlara bakacak olursak 1 kere mitsubishi al daha da klima almana gerek kalmazmış. Bütçeniz elveriyorsa Mitsubishi alın derim.

yorumlara bakıyorum bende lazım bi klima :)
giphy.gif

Bu konuyu actıktan 3-4 gün sonra aldığım Samsung klima sizlere ömür :). 1.5 ayda bozuldu , 3 kere arıza kaydı bıraktım . Servisin numarasını aldım günde 1 haftadır 30 defa arıyorum ama açık bırakıp gitmişler. keşke yarı fiyatına kumtel alsaymışım. Eminim ki servisleri daha iyidir .

Bayiden aldıktan sonra da uzun bi sessizlik olmuştu . niye gelmiyosunuz kurmaya dediğimde klimanız kayboldu bulmaya çalışıyoruz demişlerdi :D. neyse 10 gün içinde buldular.

ilk 1 ay memnundum ama sessiz çalışıyo ve iyi soğutuyo . Şikayetvar a şikayet yazmak için girdiğimde herkeste bu arızanın olduğunu görmek beni sevindirdi :). En azından sadece bana denk gelmemiş .

eminim sıcaktan bunalım bu postu attın :D çaresizlik zor be kardeş..

bende klima arıyorum ama portatif yani küçük tekerlekli oluyor ya onlardan, var mı önerbeileceğiniz ucuz bişi :)

Aynen öyle.
Dediğin gibi ucuz, portatif bir şey bulsam alabilirim. Öbür türlü duvarları kırıp dökmek ayrı bir dert. Zaten evde kiracıyız, taşınırken alıp götürmek telaşeli iş.

Kişiselleştirme

Tema editörü

Ayarlar Renkler

• Mobil kullanıcılar bu fonksiyonları kullanamaz.

Alternatif header

Farklı bir görünüm için alternatif header yapısını kolayca seçebilirsiniz.

Görünüm Modu Seçimi

Tam ekran ve dar ekran modları arasında geçiş yapın.

Izgara Görünümü

Izgara modu ile içerikleri kolayca inceleyin ve düzenli bir görünüm elde edin.

Resimli Izgara Modu

Arka plan görselleriyle içeriğinizi düzenli ve görsel olarak zengin bir şekilde görüntüleyin.

Yan Paneli Kapat

Yan paneli gizleyerek daha geniş bir çalışma alanı oluşturun.

Sabit Yan Panel

Yan paneli sabitleyerek sürekli erişim sağlayın ve içeriğinizi kolayca yönetin.

Box görünüm

Temanızın yanlarına box tarzı bir çerçeve ekleyebilir veya mevcut çerçeveyi kaldırabilirsiniz. 1300px üstü çözünürler için geçerlidir.

Köşe Yuvarlama Kontrolü

Köşe yuvarlama efektini açıp kapatarak görünümü dilediğiniz gibi özelleştirin.

• Renginizi seçin

Tarzınızı yansıtan rengi belirleyin ve estetik uyumu sağlayın.

Geri