Klima Tavsiyesi 2016

Airfel

Geçen sene 1,750 TL ye almıştım. Yaz-Kış günlük ortalama 10 saat çalıştırıyoruz evde. Isıtması gayet iyi soğutması mükemmel aynı zamanda çok sessiz çalışıyor. Klimanın bulunduğu oda da 23-24 derecede çalıştırıyoruz yetiyor. Kesinlikle tavsiye ederim. Klimanın bulunduğu oda 18-20 metrekare civarı.

Samsung Servis geldi tamiri yapıldı . 5 gün sonra yine bozuldu. 1 haftadır samsung servis bekliyorum yine .arızalı seriye denk geldik . Her gün 3 defa aramama ragmen ne gelen var ne giden. Hem ürün kalitesiz , hem servis alakasız .diğer ürünleri iyi ama Klima alırken samsungtan uzak durmakta fayda var

Daikin tek geçerim şu anda kampanyada var,hem ekonomik hem süper sessiz :)
Daikin | Klima Fiyatları

Bende daikin aldım 2170 tl di kampanyalı 2000 e tek çekim aldım, klimayı her ilk açışımda çok pis koku yapıyor soğutmasından memnunum. Klima konusunda mitsubish Electric tek geçerim. Evimde var ne koku tapıyor nede başka bir sorunu var.

Dün iç unite güyya onarılıp geldi , bu defa da dış unite arızalanmış. 2 saat uğraşıp yapamadılar , sökmemiz gerek dediler . Bu defa dış unite gitti . 15 gün de dış unite beklicem . Allahtan yaz bitti . arızalı ürünü satmışlar o belli de barı değişimini yapın . 4 kere aynı sorundan arızalanırsa değişiyolarmış :D. haziranda aldığım klimayı toplasan 10 gün kullanamadım . hala da servislerde sürünüyo . evde ne kadar samsung varsa sahibindende satıcam , tövbe ettim .

Dün iç unite güyya onarılıp geldi , bu defa da dış unite arızalanmış. 2 saat uğraşıp yapamadılar , sökmemiz gerek dediler . Bu defa dış unite gitti . 15 gün de dış unite beklicem . Allahtan yaz bitti . arızalı ürünü satmışlar o belli de barı değişimini yapın . 4 kere aynı sorundan arızalanırsa değişiyolarmış :D. haziranda aldığım klimayı toplasan 10 gün kullanamadım . hala da servislerde sürünüyo . evde ne kadar samsung varsa sahibindende satıcam , tövbe ettim .

Ben sana demedim mi Mitsubishi Electric al diye :D veya Bosch ;)

[MENTION=14244]suhatuna[/MENTION] sadece sogutmada kullanıcam diye pahalı bişey almıyım dedim ama keşke alsaymışım . skypten yazdım sana bi bakıver musait oldugunda .

Kişiselleştirme

Tema editörü

Ayarlar Renkler

• Mobil kullanıcılar bu fonksiyonları kullanamaz.

Alternatif header

Farklı bir görünüm için alternatif header yapısını kolayca seçebilirsiniz.

Görünüm Modu Seçimi

Tam ekran ve dar ekran modları arasında geçiş yapın.

Izgara Görünümü

Izgara modu ile içerikleri kolayca inceleyin ve düzenli bir görünüm elde edin.

Resimli Izgara Modu

Arka plan görselleriyle içeriğinizi düzenli ve görsel olarak zengin bir şekilde görüntüleyin.

Yan Paneli Kapat

Yan paneli gizleyerek daha geniş bir çalışma alanı oluşturun.

Sabit Yan Panel

Yan paneli sabitleyerek sürekli erişim sağlayın ve içeriğinizi kolayca yönetin.

Box görünüm

Temanızın yanlarına box tarzı bir çerçeve ekleyebilir veya mevcut çerçeveyi kaldırabilirsiniz. 1300px üstü çözünürler için geçerlidir.

Köşe Yuvarlama Kontrolü

Köşe yuvarlama efektini açıp kapatarak görünümü dilediğiniz gibi özelleştirin.

• Renginizi seçin

Tarzınızı yansıtan rengi belirleyin ve estetik uyumu sağlayın.

Geri