Klipsli Ets Ameliyatı Oldum (varsa Sorularınız)

hayatta sağlık gibisi yok, geçmiş olsun hocam.

Geçmiş olsun;
benimde ellerim terliyor ama soğuk olmuyor çok yazı yazmaktan oluyor heralde :)

Geçmiş olsun kardeşim :(

hocam kişiye göre çok degişiyor yan etkileri. bende bacak sırt gögüs bölgesi terlemeye başladı başkada birşey göremedim :D + olarakda yüz kızarıklıgı gitti

yüz kızarıklığı bende de oluyor hocam bişeyi anlatırken çok heycanlanmama rağmen yüzüm kızarıyor + bide beyaz tenliyim daha çok belli oluyor

Geçmiş olsun, bende hiperhidroz için olmayı düşünüyorum sizin konunuz gelmişken olan birisine sormak daha iyi olur, sorularım şu şekil;

1) ameliyatı nerede ve hangi doktora oldunuz
2) ameliyata öncesi hazırlık nasıl oldu ne yaptınız
3) ameliyat sonrası delikler ne oluyor, nasıl kapandı, dikiş benzeri bir şey oldumu
4) ameliyat kaç saat sürdü
5) keşke ameliyat olmasaydın dediğiniz bir durum oldu mu
6) refleks terlemesi olan yerler oldu mu yada her hangi bir yan etki
7) el ve ayaklar tamamen geçti mi birde yüz kızarıklığına etkisi oldu mu
8) terleme giden yerler hiç mi terlemiyor yoksa yaz aylarında sıcaktan dolayı terleme yine oluyor mu normal bir şekilde

hocam mazur görün biraz fazla soru sordum fakat bende olmak istiyorum o nedenle her şeyini öğrenmek daha iyi olur diye düşündüm

Bende de aynı sorun var. Eskiden ellerimden su gibi durduk yere ter damlardı fakat şuan o kadar olmasa da sürekli ıslak. Telefon ve araba kullanırken çok sorun oluyor. Benim merak ettiğim konu fiyatı? Özel hastanede mi oldunuz birde?

hocam kişiye göre çok degişiyor yan etkileri. bende bacak sırt gögüs bölgesi terlemeye başladı başkada birşey göremedim :D + olarakda yüz kızarıklıgı gitti

yüz kızarıklığı bende de oluyor hocam bişeyi anlatırken çok heycanlanmama rağmen yüzüm kızarıyor + bide beyaz tenliyim daha çok belli oluyor

Geçmiş olsun, bende hiperhidroz için olmayı düşünüyorum sizin konunuz gelmişken olan birisine sormak daha iyi olur, sorularım şu şekil;

3) ameliyat sonrası delikler ne oluyor, nasıl kapandı, dikiş benzeri bir şey oldumu
8) terleme giden yerler hiç mi terlemiyor yoksa yaz aylarında sıcaktan dolayı terleme yine oluyor mu normal bir şekilde

hocam mazur görün biraz fazla soru sordum fakat bende olmak istiyorum o nedenle her şeyini öğrenmek daha iyi olur diye düşündüm

Bende de aynı sorun var. Eskiden ellerimden su gibi durduk yere ter damlardı fakat şuan o kadar olmasa da sürekli ıslak. Telefon ve araba kullanırken çok sorun oluyor. Benim merak ettiğim konu fiyatı? Özel hastanede mi oldunuz birde?

Bu ameliyat bir uzmanın dediğine göre sadece Türkiyede yapılıyor.Ameliyat sonrası refleks terleme çıkma ihtimali çok yüksek o yüzden terden kurtulmak için bu ameliyatı olup hayatı kararan internetten tanıdığım yüzlerce arkadaş var.Hepsi kesinlikle bu ameliyatı olmayan diyorlar ameliyattan sonra eski halinizi arar duruma geliyorsunuz ve eski halinize gelmeniz nerdeyse imkansızlaşıyor.O yüzden bu ameliyatı en son düşünün bana sorarsanız hiç düşünmeyin.Ameliyat olmayı düşünen varsa şu gruba bir göz atsın;https://m.facebook.com/groups/778936162136663?ref=m_notif&notif_t=group_comment_reply Hepsi ets yüzünden hayatları mahvolmuş insanlar ve şu an sinir birleştirme ameliyatıyla eski hallerine gelmek için uğraşıyorlar.

Sizin durumunuz şu an nasıl ? Ve ets ameliyatı mı oldunuz ? Başlıkta ets değil yazmışsınız bu ameliyatı olan çok tanıdığım var sizin durumunuzu merak ettim bazılarında olumlu bir sonuç çıkıyor mu ? Ben kimle konuştuysam hayatım karardı diyor

1. Ben ameliyatı 2010 yılında oldum yapan Doktor Dr.Bayram Ali Özuslu
2. Gidiyorsun direk seni hazırlıyorlar. Göğüs kafesi film falan çekiyorlar. Onlar her şeyi yapıyor. Ameliyata bi girdiğimi bir de çıktığımı hatırlıyorum.
3. Delikler küçük 2 tane delik açıyorlar. Birinden kamera diğerinden titanyum klipsi yerleştirecekleri araç işte estetik dikiş atılıyor. Galiba yanlış hatırlamıyorsam 1 hafta sonra falan dikişi aldırman gerekiyor.
4. Hatırlamıyorum ama fazla sürmedi herhalde
5. Keşke ameliyat olmasaydım demedim. Öyle kötü bir durumda olmadı
6. Yani olabiliyor ama katlanılmayacak gibi değil bazende hiç olmuyor. El terlemesi yerine katlanılabilir.
7. Benim el terlemesi %80 başarı diyebilirim. Parmak uçlarımda hala olur biraz. Ki artık kontrol edebiliyorum fazla şey yapmıyorum rahatım yani ayak terlemesi için iyontoforez cihazını kullanıyorum maalesef :D yani kızarma içinde etkisi oldu diyebilirim ama onun içinde ayrı ameliyat lazım ayrıca ayak içinde ayrı bir ameliyat lazım ben istemedim.
8. Yani herkes gibi terliyor. Sıkıntı olmaz gayet normal zamanla bazı şeyleri aşarsın zaten

Ek olarak ets yaptırırsan ameliyat sonrası aşırı reflex terleme bilmem ne yani seni rahatsız edecek durumlar ortaya çıkarsa titanyum klips takılıdığı ve damar kesilmediği için eski haline rahatça geri dönüş yapılabilir. Diğer şekil direk damarı yakarak kesiyorlar zaten artık yapılmıyor herhalde pek tavsiyede edilmiyor. Sormak istediğini başka bir şey olursa sorabilirsin buradan özelden.

Bende de yüzde terleme var. Adana sıcağın da genelde normal sayılabilir ama otobüse bindiğimde sanki havuzdan çıkmış gibi ter boşalıyor millet bakıyom rahat rahat sorun yok, açık tenli olduğum için bide kızarıklık olunca kavgadan çıkıp otobüse bindim sanıyorlardır.

Yüz dışında terleme pek olmuyor ama yüzde en önemli yer, tüm sosyal itibarınızı yerle bir ediyor. Kafe de ,işte. Bu ameliyatı yaptırmak isterdim ama Dimyat'a pirince giderken evdeki bulgurdan olmak var.

Bu terleme olayı olmasaydı ikili ilişkilerim en az 10 kat iyileşirdi. %20 reflex terleme ihtimalini göze almaya değermi bilemiyorum.

Bende de yüzde terleme var. Adana sıcağın da genelde normal sayılabilir ama otobüse bindiğimde sanki havuzdan çıkmış gibi ter boşalıyor millet bakıyom rahat rahat sorun yok, açık tenli olduğum için bide kızarıklık olunca kavgadan çıkıp otobüse bindim sanıyorlardır.

Yüz dışında terleme pek olmuyor ama yüzde en önemli yer, tüm sosyal itibarınızı yerle bir ediyor. Kafe de ,işte. Bu ameliyatı yaptırmak isterdim ama Dimyat'a pirince giderken evdeki bulgurdan olmak var.

Bu terleme olayı olmasaydı ikili ilişkilerim en az 10 kat iyileşirdi. %20 reflex terleme ihtimalini göze almaya değermi bilemiyorum.

Şöyle düşün belki yaptırınca tüm o sıkıntılarından kurtulacaksın. Olmasa bile eski haline geri dönüşün mümkün olacak. ayrıca bana göre %50 böyle bi rahatsızlık varsa %50'de psikolojik olarak var diyebilirim. Birazda çoğu şey insanın kendisinde bitiyor bunan inan. Bir çaresi varsa denemek lazım

Son düzenleme:
Kişiselleştirme

Tema editörü

Ayarlar Renkler

• Mobil kullanıcılar bu fonksiyonları kullanamaz.

Alternatif header

Farklı bir görünüm için alternatif header yapısını kolayca seçebilirsiniz.

Görünüm Modu Seçimi

Tam ekran ve dar ekran modları arasında geçiş yapın.

Izgara Görünümü

Izgara modu ile içerikleri kolayca inceleyin ve düzenli bir görünüm elde edin.

Resimli Izgara Modu

Arka plan görselleriyle içeriğinizi düzenli ve görsel olarak zengin bir şekilde görüntüleyin.

Yan Paneli Kapat

Yan paneli gizleyerek daha geniş bir çalışma alanı oluşturun.

Sabit Yan Panel

Yan paneli sabitleyerek sürekli erişim sağlayın ve içeriğinizi kolayca yönetin.

Box görünüm

Temanızın yanlarına box tarzı bir çerçeve ekleyebilir veya mevcut çerçeveyi kaldırabilirsiniz. 1300px üstü çözünürler için geçerlidir.

Köşe Yuvarlama Kontrolü

Köşe yuvarlama efektini açıp kapatarak görünümü dilediğiniz gibi özelleştirin.

• Renginizi seçin

Tarzınızı yansıtan rengi belirleyin ve estetik uyumu sağlayın.

Geri