Knight anlayanlar

sontorun

Yasaklanmış
Bundan 4 sene önce felan 1-2 hafta oynayıp bıraktım şimdi yeniden basşladım 14 levelim warrior skilleri açtık arkadaşlar şuan 10 skill points var ama basamıyorum skili güçlendiremiyorum nasıl olur ?

2- Bi party e giriyorum adamların nerde oldugunu göremiyorum nasıl görürüm

(Buraya açamaın sebebi forumda çok knight oynayan oldugu için)

knight 2008 de bitti dostum bosuna para yatırarak ntt game i zengin etme

bende basladım valla :) diziler bitince pk time:D

вαттυѕαу;978373' Alıntı:
Bir Youtuber oyun oynayamaz , buna vakit ayıramaz.

Youtube ile fazla ilgilenmiyorum grafik vs. yetiyor şuanlık :( zaten yazın oruç zamanında 3 gün uyumayıp 1 gün uyuyma tazım olacagı için hepsine vakit ayırırım

Knight'a yeni maradon geldi geleli oyun benim için bitti. Eski maradon varken 1299 zamanları oyun çok efsaneydi +7 cleaver ile gezen kraldı. +7 fp set ile gezen kraldı.. Ahh ahh ne günlerdi be çok özlüyorum Knight gibi bir oyun gelmez bu dünyaya artık onun zevki eğlencesi farklıydı 7 yaşımda başladım 15-16 yaşıma kadar oynadım o oyunu aralıksız denilecek şekilde fakat artık oyun öyle bi hale geldi ki tanıyamaz oluyor insan. Boşver hiç oynama zaman kaybetme Krowaz falan geldi herkes +10 krowaz ile geziyor milyarlarca para yatırcaksın anca o zaman iş yaparsın, ki o zaman da zevki yok zaten eski oyuncularda kalmadı eskiden 000000000000 falan vardı hey gidi günler

Forumda bazı arkadaşlar ile Achgames diye bir serverda birbirimizden habersiz oynuyoruz :D Hatta bir forumda gördüğüm kadarıyla aramızdaki bir arkadaş banlanmış serverdan :(

Skilleri açmak için maradonda merdivenlerin en üstüne çık orada npc var ona tıkla ilkini seç hocam 5k para lazım ama. :)

Parti'deki adamların üzerine tıkla anlarsın, yada part chat'ten sor.

Adı ne npc nin hocam

Bak bu hocam. :)

2dk037d.jpg

hocam skil açmayı bilmiyosan bence hiç başlama oyuna. oyun tamamen paraya döndü. parası olan oyunu oynar para yatırmassan oyuna oyun içi ticaret fln yapamassın.

Forumda bazı arkadaşlar ile Achgames diye bir serverda birbirimizden habersiz oynuyoruz :D Hatta bir forumda gördüğüm kadarıyla aramızdaki bir arkadaş banlanmış serverdan :(

achgames de theBOSS ben. Human 80 lvl priest ama bayadır giremiyorum itemleri satmayı düşünüyorum :) hb reb2, lil dual +1, foverin +1, heros +1, sos +0, aoc+3 :)

Ustalar :) şuan kendi koxp botumu yazıyorum ama onu yazana kadar çar altta kalacak ve kasılacak güvenilir güzel bir koxp bot sitesi verebilirmisiniz ?

Kişiselleştirme

Tema editörü

Ayarlar Renkler

• Mobil kullanıcılar bu fonksiyonları kullanamaz.

Alternatif header

Farklı bir görünüm için alternatif header yapısını kolayca seçebilirsiniz.

Görünüm Modu Seçimi

Tam ekran ve dar ekran modları arasında geçiş yapın.

Izgara Görünümü

Izgara modu ile içerikleri kolayca inceleyin ve düzenli bir görünüm elde edin.

Resimli Izgara Modu

Arka plan görselleriyle içeriğinizi düzenli ve görsel olarak zengin bir şekilde görüntüleyin.

Yan Paneli Kapat

Yan paneli gizleyerek daha geniş bir çalışma alanı oluşturun.

Sabit Yan Panel

Yan paneli sabitleyerek sürekli erişim sağlayın ve içeriğinizi kolayca yönetin.

Box görünüm

Temanızın yanlarına box tarzı bir çerçeve ekleyebilir veya mevcut çerçeveyi kaldırabilirsiniz. 1300px üstü çözünürler için geçerlidir.

Köşe Yuvarlama Kontrolü

Köşe yuvarlama efektini açıp kapatarak görünümü dilediğiniz gibi özelleştirin.

• Renginizi seçin

Tarzınızı yansıtan rengi belirleyin ve estetik uyumu sağlayın.

Geri