bende varım bi grup kuralım skype toplanalım)
yok hocam şaka yapıyorum, millet uzaya gitmiş biz ise oyunlarla zaman harcayalım, çocukken oynardık hepimiz ama artık çocuk değiliz hiçbirimiz,
Forum içeriğine ve tüm hizmetlerimize erişim sağlamak için lütfen foruma kayıt olun veya giriş yapın. Üyelik tamamen ücretsizdir ve sadece birkaç dakikanızı alır.
bende varım bi grup kuralım skype toplanalım)
yok hocam şaka yapıyorum, millet uzaya gitmiş biz ise oyunlarla zaman harcayalım, çocukken oynardık hepimiz ama artık çocuk değiliz hiçbirimiz,![]()
[MENTION=8050]Triqalx[/MENTION]
yeni server geliyo diolar
utc krowaz yok dediler yine beni benden aldılar
gelde baslama arkadas
yok hocam şaka yapıyorum, millet uzaya gitmiş biz ise oyunlarla zaman harcayalım, çocukken oynardık hepimiz ama artık çocuk değiliz hiçbirimiz,![]()
Hep iş hep iş fani dünya kefenin cebi yok eğlenmekte Lazım![]()
steam ınıyor hocam steama başliyoruz us u bırakıyoruz yol yakınken senınde dedıgın gibi![]()
Aekadaslar usko 19 unda server aciyor gelmek isteyen varmi 1 parti baslicaz yaklasik olarak clan kurup takilalim ����
bizde gelehmits falan varmı nası oynicaksınız
biz skype den arama yapıyorduk
3 kişiyiz bi arkadaş daha başlıyor 4 sende gelirsen 5ts olur tabi
![]()
Yer varsa al hocam benimde6 olalım
![]()
Farklı bir görünüm için alternatif header yapısını kolayca seçebilirsiniz.
Tam ekran ve dar ekran modları arasında geçiş yapın.
Izgara modu ile içerikleri kolayca inceleyin ve düzenli bir görünüm elde edin.
Arka plan görselleriyle içeriğinizi düzenli ve görsel olarak zengin bir şekilde görüntüleyin.
Yan paneli gizleyerek daha geniş bir çalışma alanı oluşturun.
Yan paneli sabitleyerek sürekli erişim sağlayın ve içeriğinizi kolayca yönetin.
Temanızın yanlarına box tarzı bir çerçeve ekleyebilir veya mevcut çerçeveyi kaldırabilirsiniz. 1300px üstü çözünürler için geçerlidir.
Köşe yuvarlama efektini açıp kapatarak görünümü dilediğiniz gibi özelleştirin.
Tarzınızı yansıtan rengi belirleyin ve estetik uyumu sağlayın.