Kolay Abone Kasmak

• Kullanıcı hepkazan
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi
  • - 💬 YouTube Deneyimlerim (Benim Kanalım)

hepkazan

Yasaklanmış
Arkadaşlar merhaba.

Öncelikle bu ise girisecegim fakat azda olsa bi korkum var :)
Çünkü acilan konular cogaldi insan korkuyor ister istemez kanallarim kapandi adsensem kapandi gibi onlarca konu görmeye basladim .

Şimdi asil konuya geliyorum.
Bir kanal acsam adsenseye bağlamasam para kazanmasida kapali olsa acmis olduğum kanala son 5 günde hit olmuş videolar eklesem para kazanması kapali olduğu için bir sorun olur mu bu yapacagiim işlemdeki maksat kolay abone kasmak ve belirli bir abone kastiktan sonra para kazanmayı acip kanali adsense baglasam diye düşünüyorum ?

Bunu deneyen var mi daha önce ?
Yada olur mu bu is destekleyen var mi :) ?

Onerilerinizi bekliyorum ...

En güzel doğal abonedir. Süs için zahmete değmiyo inan. Güzel kanal olunca akıyo abone.

En güzel doğal abonedir. Süs için zahmete değmiyo inan. Güzel kanal olunca akıyo abone.

Bende onu diyorum hocam güzel videolar atip güzel abone kasmak amaç sus için değil yani :) belirli bi abone sayisina ulastiktan sonra eski videoları silip para kazanmaya aktif edeceğim

telif yersen sorun olur :) bence yap zamandan çok ne var ne kadar vaktini alabikir ki

вαттυѕαу;187068' Alıntı:
Abone kasmak istiyor iseniz , Videolarınızın içine ek açıklama olarak abone ol yazısını gömünüz.

Onu denedim hocam pek bi faydasi olmadi çok az oldu yani :)

---------- Mesaj saat 23:25:57 civarında birleştirildi. ---------- İlk mesaj saat 23:24:39 civarında gönderildi. ----------

telif yemenin para kazanma açık olması veya adsense bağlı olmanla alakası yok

Bunu duymak istiyordum işte :) öyle her videoyu yuklemem tabiki riski az olan videolar oncelikli

bi tane tutulan video attın mı aboneyi kasarsın hiç bişe yapmana gerek kalmaz :)

Videoya bağlı olarak siz bir şey yapmadan organik abone kasarsınız.
Süs abone için uğraşmayın.

Bunu duymak istiyordum işte :) öyle her videoyu yuklemem tabiki riski az olan videolar oncelikli

mesela 1 telif yemen bile bütün işi bitirebilir. aboneyi kastıkdan sonra attıgın videolarla ilgili ona benzer birşeyler atarsan bence işe yarar o aboneler

Kişiselleştirme

Tema editörü

Ayarlar Renkler

• Mobil kullanıcılar bu fonksiyonları kullanamaz.

Alternatif header

Farklı bir görünüm için alternatif header yapısını kolayca seçebilirsiniz.

Görünüm Modu Seçimi

Tam ekran ve dar ekran modları arasında geçiş yapın.

Izgara Görünümü

Izgara modu ile içerikleri kolayca inceleyin ve düzenli bir görünüm elde edin.

Resimli Izgara Modu

Arka plan görselleriyle içeriğinizi düzenli ve görsel olarak zengin bir şekilde görüntüleyin.

Yan Paneli Kapat

Yan paneli gizleyerek daha geniş bir çalışma alanı oluşturun.

Sabit Yan Panel

Yan paneli sabitleyerek sürekli erişim sağlayın ve içeriğinizi kolayca yönetin.

Box görünüm

Temanızın yanlarına box tarzı bir çerçeve ekleyebilir veya mevcut çerçeveyi kaldırabilirsiniz. 1300px üstü çözünürler için geçerlidir.

Köşe Yuvarlama Kontrolü

Köşe yuvarlama efektini açıp kapatarak görünümü dilediğiniz gibi özelleştirin.

• Renginizi seçin

Tarzınızı yansıtan rengi belirleyin ve estetik uyumu sağlayın.

Geri