Kolay ingilizce öğrenme hakkında

Reina

Yasaklanmış
arkadaşlar 2-3 ay önce adını unuttuğum bi yöntem hakkında bu forumda konu açılmıştı, bende yorum atmıştım. biri bana pmden 1-2 gb lik bi dosya göndermişti. dosya silinmiş tekrar arıyorum. hatırlayanız varmı

edit : adı lingusta . hatırladım

nedir bu lingusta banada hergün mail gelip duruyor ilngustadan geçenlerde yt de video öncesi reklamlarda görmüştüm bi gireyim dedim her gün mail gelip duruyor eğer gerçekse bende alabilirim

bana da gönderirseniz sevinirim :)

Normal de her metot hakkında insanlar çok fazla olumsuz yorum atar ama lingusta için olumsuz yorum çok az

bende alabilirim bi tam çözemedik şu ingilizceyi :)

Dosyayı bulursanız ben de indireyim.

Bende var ama kendim bile kullanmıyorum lingusta ya mesaj atıp helallik alcam :)

Bende var ama kendim bile kullanmıyorum lingusta ya mesaj atıp helallik alcam :)

Kullanmıyorsanız adamlara mail atmaya gerek yok. Durduk yere birde adamlar nerden aldınız diye sizinle irtibat kurmaya çalışmasın. Kullanmıyorsanız diğer arkadaşlara veriniz.

Şuan kullanmıyorum hocam izin aldıktan sonra kullancam

Siz ürün sahibisiniz. Para ile sattığınız bir ürünün piyasada dolaşmasına göz mü yumacaksınız ? Hadi onu geçtim bir şekilde piyasada dolaşıyor. Dışardan birisi size mail atsa sizin yapacağınız gibi, tamam helal olsun kullanın mı diyeceksiniz ? Bunun yasal sürecinin olup olmayacağını düşünmüyorsunuz heralde ? Kendinizi düşünmediğiniz gibi başkalarını da düşünmüyorsunuz sanırım.

Tapatalk kullanarak iPhone aracılığıyla gönderildi

+1 bende alabilirsem sevinirim hocam teşekkürler.

Siz ürün sahibisiniz. Para ile sattığınız bir ürünün piyasada dolaşmasına göz mü yumacaksınız ? Hadi onu geçtim bir şekilde piyasada dolaşıyor. Dışardan birisi size mail atsa sizin yapacağınız gibi, tamam helal olsun kullanın mı diyeceksiniz ? Bunun yasal sürecinin olup olmayacağını düşünmüyorsunuz heralde ? Kendinizi düşünmediğiniz gibi başkalarını da düşünmüyorsunuz sanırım.

Tapatalk kullanarak iPhone aracılığıyla gönderildi

Arkadasimdan zamaninda aldigimi Parasının yarısını verebilcegimi söylicem kabul etmezlerse tamamını vericem

Kişiselleştirme

Tema editörü

Ayarlar Renkler

• Mobil kullanıcılar bu fonksiyonları kullanamaz.

Alternatif header

Farklı bir görünüm için alternatif header yapısını kolayca seçebilirsiniz.

Görünüm Modu Seçimi

Tam ekran ve dar ekran modları arasında geçiş yapın.

Izgara Görünümü

Izgara modu ile içerikleri kolayca inceleyin ve düzenli bir görünüm elde edin.

Resimli Izgara Modu

Arka plan görselleriyle içeriğinizi düzenli ve görsel olarak zengin bir şekilde görüntüleyin.

Yan Paneli Kapat

Yan paneli gizleyerek daha geniş bir çalışma alanı oluşturun.

Sabit Yan Panel

Yan paneli sabitleyerek sürekli erişim sağlayın ve içeriğinizi kolayca yönetin.

Box görünüm

Temanızın yanlarına box tarzı bir çerçeve ekleyebilir veya mevcut çerçeveyi kaldırabilirsiniz. 1300px üstü çözünürler için geçerlidir.

Köşe Yuvarlama Kontrolü

Köşe yuvarlama efektini açıp kapatarak görünümü dilediğiniz gibi özelleştirin.

• Renginizi seçin

Tarzınızı yansıtan rengi belirleyin ve estetik uyumu sağlayın.

Geri