Arkadaşlar aweden farklı olarak haber,spor,dizi telif riski az-çok olan kanalları kolay kabul eden partner varmi? Aweden başka bi kaç partnere baş vurdum hiç biri kabul etmedi. Hatta gunluk 10k izlenim alan kanalimi bile.
Forum içeriğine ve tüm hizmetlerimize erişim sağlamak için lütfen foruma kayıt olun veya giriş yapın. Üyelik tamamen ücretsizdir ve sadece birkaç dakikanızı alır.
GK network benim 2-ihtarli para kazanmasi kapali kanalima davet gonderdi basvurdum kabul etdi tavsiye ederim
GK network benim 2-ihtarli para kazanmasi kapali kanalima davet gonderdi basvurdum kabul etdi tavsiye ederim
kardeş bu GK networkun web sitesinin adresi nedir. şartlarına bakmak isterim. tşkGK network benim 2-ihtarli para kazanmasi kapali kanalima davet gonderdi basvurdum kabul etdi tavsiye ederim
))))Elli bu awe tvni terifleye terifleye bizi infakt eleyeceksen)))aweden kolay kabul edeni ve kalitelisini görmedim.
Hocam QGnetwork ruslarin bir partneridir ve o partnerde telif yemis kanali kabul etmezler! Sende nasil olmus yani anlamadim....https://www.youtube.com/user/QGnetwork <= youtube kanallari bu..arkadaslar bana davet gonderdikleri kanal 2milyon izlenimliydi soyleyeyim dedim.network ismini yanlis yazmisdim GQ olacakti![]()
Sen Nar TV ni isleden Hikosan?)))))) sensense senin kanalini milyon faiz qebul ederler)))))) Basib baglama yerli, burda dogru duzgun sohbetler geder. ve hec bir partnerde telif yemis kanali kabul etmez)https://www.youtube.com/user/QGnetwork <= youtube kanallari bu..arkadaslar bana davet gonderdikleri kanal 2milyon izlenimliydi soyleyeyim dedim.network ismini yanlis yazmisdim GQ olacakti![]()
Kolay kabul eden partnerlerden biride Vultra Tv dir. Amma tavsiye etmem, cunki benim 880 dollarimi yediler. bir telif geldimi kanalini devre disi burakirlar, paralarinda havaya ucar.Arkadaşlar aweden farklı olarak haber,spor,dizi telif riski az-çok olan kanalları kolay kabul eden partner varmi? Aweden başka bi kaç partnere baş vurdum hiç biri kabul etmedi. Hatta gunluk 10k izlenim alan kanalimi bile.
GQ network benim 2-ihtarli para kazanmasi kapali kanalima davet gonderdi basvurdum kabul etdi tavsiye ederim
ERA Network | Youtube Partnerlik Servisi | YouTube Partner Platformu|Partnerlik Network|Partner Network %25 kesinti, 1$ ödeme sınırı ve dahası...
aweden kolay kabul edeni ve kalitelisini görmedim.
Arkadaşlar aweden farklı olarak haber,spor,dizi telif riski az-çok olan kanalları kolay kabul eden partner varmi? Aweden başka bi kaç partnere baş vurdum hiç biri kabul etmedi. Hatta gunluk 10k izlenim alan kanalimi bile.
Sen Nar TV ni isleden Hikosan?)))))) sensense senin kanalini milyon faiz qebul ederler)))))) Basib baglama yerli, burda dogru duzgun sohbetler geder. ve hec bir partnerde telif yemis kanali kabul etmez)
---------- Mesaj saat 02:00:21 civarında birleştirildi. ---------- İlk mesaj saat 01:55:14 civarında gönderildi. ----------
Kolay kabul eden partnerlerden biride Vultra Tv dir. Amma tavsiye etmem, cunki benim 880 dollarimi yediler. bir telif geldimi kanalini devre disi burakirlar, paralarinda havaya ucar.
aweden kolay kabul edeni ve kalitelisini görmedim.
Arkadaşlar yeni konu açmak istemedim bu konuyu hortlatayım dedim günümüzde boş kanal kabul eden ve ödeyen bi partner varmı şu an ? (Konu 6 ay öncesine ait olduğu için konudaki bilgiler şu an geçerli olmayabilir diye düşündüm)
Farklı bir görünüm için alternatif header yapısını kolayca seçebilirsiniz.
Tam ekran ve dar ekran modları arasında geçiş yapın.
Izgara modu ile içerikleri kolayca inceleyin ve düzenli bir görünüm elde edin.
Arka plan görselleriyle içeriğinizi düzenli ve görsel olarak zengin bir şekilde görüntüleyin.
Yan paneli gizleyerek daha geniş bir çalışma alanı oluşturun.
Yan paneli sabitleyerek sürekli erişim sağlayın ve içeriğinizi kolayca yönetin.
Temanızın yanlarına box tarzı bir çerçeve ekleyebilir veya mevcut çerçeveyi kaldırabilirsiniz. 1300px üstü çözünürler için geçerlidir.
Köşe yuvarlama efektini açıp kapatarak görünümü dilediğiniz gibi özelleştirin.
Tarzınızı yansıtan rengi belirleyin ve estetik uyumu sağlayın.