Kolay kabul eden partnerler

• Kullanıcı eliko
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi
  • - 🧩 MCN Başvuru, Deneyim ve Ağ İncelemeleri

eliko

Kayıtlı Üye
Arkadaşlar aweden farklı olarak haber,spor,dizi telif riski az-çok olan kanalları kolay kabul eden partner varmi? Aweden başka bi kaç partnere baş vurdum hiç biri kabul etmedi. Hatta gunluk 10k izlenim alan kanalimi bile.

GQ network benim 2-ihtarli para kazanmasi kapali kanalima davet gonderdi basvurdum kabul etdi tavsiye ederim

GK network benim 2-ihtarli para kazanmasi kapali kanalima davet gonderdi basvurdum kabul etdi tavsiye ederim

hangisi o bendede var bi tane vukaatlı bi kanal 2 ihtar para kazanması kapalı bende geçireyim kurtulayım bari yav yani web adresini filan özel mesajla atarsan sevinirim

aweden kolay kabul edeni ve kalitelisini görmedim.
))))Elli bu awe tvni terifleye terifleye bizi infakt eleyeceksen)))

---------- Mesaj saat 01:52:15 civarında birleştirildi. ---------- İlk mesaj saat 01:49:14 civarında gönderildi. ----------

https://www.youtube.com/user/QGnetwork <= youtube kanallari bu..arkadaslar bana davet gonderdikleri kanal 2milyon izlenimliydi soyleyeyim dedim.network ismini yanlis yazmisdim GQ olacakti :)
Hocam QGnetwork ruslarin bir partneridir ve o partnerde telif yemis kanali kabul etmezler! Sende nasil olmus yani anlamadim....:rolleyes:

https://www.youtube.com/user/QGnetwork <= youtube kanallari bu..arkadaslar bana davet gonderdikleri kanal 2milyon izlenimliydi soyleyeyim dedim.network ismini yanlis yazmisdim GQ olacakti :)
Sen Nar TV ni isleden Hikosan?)))))) sensense senin kanalini milyon faiz qebul ederler)))))) Basib baglama yerli, burda dogru duzgun sohbetler geder. ve hec bir partnerde telif yemis kanali kabul etmez)

---------- Mesaj saat 02:00:21 civarında birleştirildi. ---------- İlk mesaj saat 01:55:14 civarında gönderildi. ----------

Arkadaşlar aweden farklı olarak haber,spor,dizi telif riski az-çok olan kanalları kolay kabul eden partner varmi? Aweden başka bi kaç partnere baş vurdum hiç biri kabul etmedi. Hatta gunluk 10k izlenim alan kanalimi bile.
Kolay kabul eden partnerlerden biride Vultra Tv dir. Amma tavsiye etmem, cunki benim 880 dollarimi yediler. bir telif geldimi kanalini devre disi burakirlar, paralarinda havaya ucar.

GQ network benim 2-ihtarli para kazanmasi kapali kanalima davet gonderdi basvurdum kabul etdi tavsiye ederim

2 ihtarli ve para kazanmasi kapali kanalini ?????

kardesim ruya falan mi goruyorsun sen ? Youtube CMS red eder bu kanali network firmalarini asan bir durum. Hic bir network kanali kabul etmez.

eger gercekten etmis ise onla konusup ondan bayiilik aliyim ben :) adamlar Youtbe CMS ye laf geciriyorlarsa bence o networkun gelecegi belli :) yakinda youtbye ortak olur.

Haber,Spor,Dizi

Kategorilerini her network kabul eder sansiniz varsa :)

Simdi kanaliniz denetlemeye girerse incelenirse hic biri almaz.
Ama yogunluk olurda kanaliniz sistemi asar ise onaylarlar bakmadan.

Bir ara zoomin.TV ye yolladigim bir kanali red etmisti ayni kisi Fullscreen basvurdu. Yada Forelladjitale tam bilmiyorum ama bildigim su ki biz ATV nin logosunu iceriyor diye red etmistik onlar kabul etmislerdi.

Yani kesin cevap vermek zor sansini denemelisin Herhangi bir networkde.

saçma sapan yorumlar yazib insani çileden çıkartmayın!eve kabul etdi once davetiye geldi sonrada kabul etdi Youtbe CMS falan ben bilmem kabul etdiyine bakarim!ihtarlar mayisin 16-sinda gelmisdi zate simdide kalti telif hakki diyil topluluk ihtari!su anda kanal calisiyor ister inanin ister inanmayin!!

davetiye mektubu:
Best YouTube Partnership terms!
Hello,

We offer special terms of YouTube Partnership:

1.All Ad fortmats are available (Standard In-stream ads, TrueView In-stream ads, Standard In-stream ads up to 30s in length, Overlay In-video ads, Pre-roll Ads, Post-roll Ads);

2.Personal manager: 24/7 partner support;

3.CMS management: claiming, monetization, copyright protection and support;

4.Fast monthly payments: 80% of your channel ads revenue;

5.Channel expertise: expert advice on channel development and audience growth;

6.Cross-promo: opportunity to promote your videos across network leading channels;

New and useful dashboard with additional metrix and new channel management tools will be available soon.
These terms of YouTube Partnership are offered by QuizGroup. We are the leading global YouTube Network.

Top 50 Youtube Networks filtered by Subscribers - Socialblade Youtube Stats | Youtube Statistics
QuizGroup Network Summary - Socialblade.com
About | QuizGroup// The Leading Global YouTube Network

Please contact me if you find our offer attractive. I`d be glad to answer any of your questions.

Best regards,
Simon Kovalev
Partnership Manager
QuizGroup
[email protected]
QuizGroup// The Leading Global YouTube Network
Alıcı: ***********

---------- Mesaj saat 07:42:51 civarında birleştirildi. ---------- İlk mesaj saat 07:40:36 civarında gönderildi. ----------

Sen Nar TV ni isleden Hikosan?)))))) sensense senin kanalini milyon faiz qebul ederler)))))) Basib baglama yerli, burda dogru duzgun sohbetler geder. ve hec bir partnerde telif yemis kanali kabul etmez)

---------- Mesaj saat 02:00:21 civarında birleştirildi. ---------- İlk mesaj saat 01:55:14 civarında gönderildi. ----------

Kolay kabul eden partnerlerden biride Vultra Tv dir. Amma tavsiye etmem, cunki benim 880 dollarimi yediler. bir telif geldimi kanalini devre disi burakirlar, paralarinda havaya ucar.

basib baglamiram!daisigiva fikir ver!!bu mesaji ele ancaq bir yerlim yaza bilerdi!!

aweden kolay kabul edeni ve kalitelisini görmedim.

Hangi kalite?
143 $ Kazanmadan ödeme yapmayan kalite mi?
Yoksa BOŞ kanalları bile kabul eden kalite mi?
Kazançları Dashboard'dan değil de Analiytics'den takip edebildiğimiz kalite mi?
Pardon hiçbir sorun olmadığı halde ADSENSEDEN PARAYI ALIP bize ödeme yapmayan kaliteden bahsediyorsun sen özür dilerim hakkaten çok kaliteliymiş.​

Arkadaşlar yeni konu açmak istemedim bu konuyu hortlatayım dedim günümüzde boş kanal kabul eden ve ödeyen bi partner varmı şu an ? (Konu 6 ay öncesine ait olduğu için konudaki bilgiler şu an geçerli olmayabilir diye düşündüm)

Arkadaşlar yeni konu açmak istemedim bu konuyu hortlatayım dedim günümüzde boş kanal kabul eden ve ödeyen bi partner varmı şu an ? (Konu 6 ay öncesine ait olduğu için konudaki bilgiler şu an geçerli olmayabilir diye düşündüm)

Awe ye 1 aydır kanal baglamadım oyuzden suan alıyormu bilmem.Ama bildigim bir musicnation var.10 dklık kanalla başvur en geç 1 gün içinde partnere alırlar.

EDİT : daha ödeme almadım ama sıkıntı olacagınıda sanmıyorum.

Kişiselleştirme

Tema editörü

Ayarlar Renkler

• Mobil kullanıcılar bu fonksiyonları kullanamaz.

Alternatif header

Farklı bir görünüm için alternatif header yapısını kolayca seçebilirsiniz.

Görünüm Modu Seçimi

Tam ekran ve dar ekran modları arasında geçiş yapın.

Izgara Görünümü

Izgara modu ile içerikleri kolayca inceleyin ve düzenli bir görünüm elde edin.

Resimli Izgara Modu

Arka plan görselleriyle içeriğinizi düzenli ve görsel olarak zengin bir şekilde görüntüleyin.

Yan Paneli Kapat

Yan paneli gizleyerek daha geniş bir çalışma alanı oluşturun.

Sabit Yan Panel

Yan paneli sabitleyerek sürekli erişim sağlayın ve içeriğinizi kolayca yönetin.

Box görünüm

Temanızın yanlarına box tarzı bir çerçeve ekleyebilir veya mevcut çerçeveyi kaldırabilirsiniz. 1300px üstü çözünürler için geçerlidir.

Köşe Yuvarlama Kontrolü

Köşe yuvarlama efektini açıp kapatarak görünümü dilediğiniz gibi özelleştirin.

• Renginizi seçin

Tarzınızı yansıtan rengi belirleyin ve estetik uyumu sağlayın.

Geri