Anladığım kadarı ile "1 bilgisayardan iki adsense hesabına giriş yapıyorsun ?" yanlışsam düzelt.
Forum içeriğine ve tüm hizmetlerimize erişim sağlamak için lütfen foruma kayıt olun veya giriş yapın. Üyelik tamamen ücretsizdir ve sadece birkaç dakikanızı alır.
Anladığım kadarı ile "1 bilgisayardan iki adsense hesabına giriş yapıyorsun ?" yanlışsam düzelt.
şimdi benim oturduğum mahallenin yanındaki mahalleyi adres versem olur mu?2 blok ötede kız arkadaşım oturuyor onun evi versem.mahalle olarak farklı mahalleler
isim farklı aynı adrese ikinci adsens pinim çıktı yola bakalım sonuç ne olur.
Ben 1. adsense'me 2 hesap no girdim biri iş bank diğeri ziraat. şimdi ben diğer hesabı kaldırsam 1.adsense iş bank kalsa. 2. açtığım adsensede ziraat hesap no girsem sıkıntı çıkartır mı acaba?
Olur tabi niye olmasin
GT-I8150 cihazımdan Tapatalk 2 ile gönderildi
Aynı isim, (Atıyorum Sabri Sarıoğlu)
farklı Adres,
aynı isme ait farklı banka hesabı (Sabri Sarıoğlu işbank- Sabrisarıoğlu Ziraat bank)
şeklinde adsense açıp aktif ödeme alan var mı ?
aynı adrese defalarca defa aldım ben sıkıntı yok dolaylı yazın mahalle yazacağına mah. yaz daire yazarken no:110/3 yaz mesela sonuna EN UST KAT yaz her türlü oluyor teli salla zaten isimde salla sonuçta o isme getirmiyorlar dış kapıya bırakıp gidiyorlar
teli salla zaten isimde salla sonuçta o isme getirmiyorlar dış kapıya bırakıp gidiyorlar
Farklı bir görünüm için alternatif header yapısını kolayca seçebilirsiniz.
Tam ekran ve dar ekran modları arasında geçiş yapın.
Izgara modu ile içerikleri kolayca inceleyin ve düzenli bir görünüm elde edin.
Arka plan görselleriyle içeriğinizi düzenli ve görsel olarak zengin bir şekilde görüntüleyin.
Yan paneli gizleyerek daha geniş bir çalışma alanı oluşturun.
Yan paneli sabitleyerek sürekli erişim sağlayın ve içeriğinizi kolayca yönetin.
Temanızın yanlarına box tarzı bir çerçeve ekleyebilir veya mevcut çerçeveyi kaldırabilirsiniz. 1300px üstü çözünürler için geçerlidir.
Köşe yuvarlama efektini açıp kapatarak görünümü dilediğiniz gibi özelleştirin.
Tarzınızı yansıtan rengi belirleyin ve estetik uyumu sağlayın.