Kolayca 2. bir adsense hesabi acmak

Anladığım kadarı ile "1 bilgisayardan iki adsense hesabına giriş yapıyorsun ?" yanlışsam düzelt.

Ben 1. adsense'me 2 hesap no girdim biri iş bank diğeri ziraat. şimdi ben diğer hesabı kaldırsam 1.adsense iş bank kalsa. 2. açtığım adsensede ziraat hesap no girsem sıkıntı çıkartır mı acaba?

şimdi benim oturduğum mahallenin yanındaki mahalleyi adres versem olur mu?2 blok ötede kız arkadaşım oturuyor onun evi versem.mahalle olarak farklı mahalleler

aynı adrese defalarca defa aldım ben sıkıntı yok dolaylı yazın mahalle yazacağına mah. yaz daire yazarken no:110/3 yaz mesela sonuna EN UST KAT yaz her türlü oluyor teli salla zaten isimde salla sonuçta o isme getirmiyorlar dış kapıya bırakıp gidiyorlar

aaaa . mah. aaa sok no: 18/1
aaaa . mah. aaa sok no: 18/2
aaaa . mah. aaa sok no: 18/3
aaaa . mah. aaa sok no: 18/4
.
.
.

Şeklinde de gidebilirsiniz.

isim farklı aynı adrese ikinci adsens pinim çıktı yola bakalım sonuç ne olur.

isim farkli olunca neye dayanarak banliyacaklar ki birsey olmaz

---------- Mesaj saat 17:29:43 civarında birleştirildi. ---------- İlk mesaj saat 17:29:05 civarında gönderildi. ----------

Ben 1. adsense'me 2 hesap no girdim biri iş bank diğeri ziraat. şimdi ben diğer hesabı kaldırsam 1.adsense iş bank kalsa. 2. açtığım adsensede ziraat hesap no girsem sıkıntı çıkartır mı acaba?

bankayi onaylatmadiysan sikinti olmaz herhalde ama yinede emin degilim

Aynı isim, (Atıyorum Sabri Sarıoğlu)
farklı Adres,
aynı isme ait farklı banka hesabı (Sabri Sarıoğlu işbank- Sabrisarıoğlu Ziraat bank)

şeklinde adsense açıp aktif ödeme alan var mı ?

aynı adrese defalarca defa aldım ben sıkıntı yok dolaylı yazın mahalle yazacağına mah. yaz daire yazarken no:110/3 yaz mesela sonuna EN UST KAT yaz her türlü oluyor teli salla zaten isimde salla sonuçta o isme getirmiyorlar dış kapıya bırakıp gidiyorlar

teli salla zaten isimde salla sonuçta o isme getirmiyorlar dış kapıya bırakıp gidiyorlar

emekthor,peki teli salla diyorsun ya benim başıma geldi geçen hesabınızda normal olmayan bir etkinlik tespit ettik diye bir uyarı çıktı ve telefon doğrulaması istedi bu duruma düştün mü hiç veya böyle bir durumda nasıl kurtulucaz bu doğrulamadan ?

benim ki doğru tel numarasıydı doğruladım kurtuldum peki salama olsaydı nasıl olacak?

dostum adsenseye basvururken girdığin tel farklı o adsense ekiplerinin seni araması için senin dediğin google hesabı doğrulama teli ıkisi farklı yani

Kişiselleştirme

Tema editörü

Ayarlar Renkler

• Mobil kullanıcılar bu fonksiyonları kullanamaz.

Alternatif header

Farklı bir görünüm için alternatif header yapısını kolayca seçebilirsiniz.

Görünüm Modu Seçimi

Tam ekran ve dar ekran modları arasında geçiş yapın.

Izgara Görünümü

Izgara modu ile içerikleri kolayca inceleyin ve düzenli bir görünüm elde edin.

Resimli Izgara Modu

Arka plan görselleriyle içeriğinizi düzenli ve görsel olarak zengin bir şekilde görüntüleyin.

Yan Paneli Kapat

Yan paneli gizleyerek daha geniş bir çalışma alanı oluşturun.

Sabit Yan Panel

Yan paneli sabitleyerek sürekli erişim sağlayın ve içeriğinizi kolayca yönetin.

Box görünüm

Temanızın yanlarına box tarzı bir çerçeve ekleyebilir veya mevcut çerçeveyi kaldırabilirsiniz. 1300px üstü çözünürler için geçerlidir.

Köşe Yuvarlama Kontrolü

Köşe yuvarlama efektini açıp kapatarak görünümü dilediğiniz gibi özelleştirin.

• Renginizi seçin

Tarzınızı yansıtan rengi belirleyin ve estetik uyumu sağlayın.

Geri