Kollektif Network(DailyMotion) Tanıtım Konusu

• Kullanıcı unadikum
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi
  • - Dailymotion Hakkında Soru ve Sorunlarınız
Dün partnere soktuğum kanalların aylardır duran videolarının %95 i reddedildi yiyip silinmiş

ASUS_Z002 cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi

Dün partnere soktuğum kanalların aylardır duran videolarının %95 i reddedildi yiyip silinmiş

bugün arkadaşla bende konuştum bu konuyu hocam.sen %5 kurtarmışsın,ben onuda kurtaramadım.10 aydır yerinde duran 180 küsür video bagladıktan 1 gün sonra silindi,reddedildi yazıyor hepsindede.3-5-10 video silinse normal bi şekilde yakalandık,silindi derim ki ben en az 1 yıldır reddedildi yazısını görmedim yükledigim videolarda.fakat bu kanaldaki videoların tamamı bi anda gitti,4 farklı içerik ve farklı firmalara ait ama nedense tamamında aynı firmanın adı yazıyor.canal 5 yüzünden silindi diyordu sanırım hepsindede.ki tüm içeriklerin onlara ait oldugunu sanmıyorum,bi yanlışlık var bence bu işte.

bugün arkadaşla bende konuştum bu konuyu hocam.sen %5 kurtarmışsın,ben onuda kurtaramadım.10 aydır yerinde duran 180 küsür video bagladıktan 1 gün sonra silindi,reddedildi yazıyor hepsindede.3-5-10 video silinse normal bi şekilde yakalandık,silindi derim ki ben en az 1 yıldır reddedildi yazısını görmedim yükledigim videolarda.fakat bu kanaldaki videoların tamamı bi anda gitti,4 farklı içerik ve farklı firmalara ait ama nedense tamamında aynı firmanın adı yazıyor.canal 5 yüzünden silindi diyordu sanırım hepsindede.ki tüm içeriklerin onlara ait oldugunu sanmıyorum,bi yanlışlık var bence bu işte.

Allahtan ne olacağını bilmediğim için iyi kanallarımı bağlamadım. Silinen videolar başka kanalımda 2 yıla yakın süredir duruyor 1 videoya bile reddedildi gelmedi.

Benimde Aralıktan beri duran tüm videolar canal 5 yüzünden silinmiş.. Ne oluyor yaw ?

2 ayda 120 160 usd getıren kanalın vardı sanırım inş o değildir

2 ayda 120 160 usd getıren kanalın vardı sanırım inş o değildir

yok hocam,içinde 7-8$ olan ufak bi kanal.test için öyle kanallar baglanır mı :) ki her ay ödeme aldıgım kanalı hiç bi şartla baglamam.yani kanal zaten oturduysa,heray 100$ı geçipde ödeme alıyorsa sınırsız olması filan önemsiz benim için.elimde çeşit çeşit sınırsız kanalda var,öyle ahım şahım bi farkıda yok.ne atacagını bilmezsen full sınırsız kanalda işe yaramıyor :)

Benimde Aralıktan beri duran tüm videolar canal 5 yüzünden silinmiş.. Ne oluyor yaw ?

zannedersem canal5 Hbo gibi daily content yönetim paneli almış networkle ilgisi yok benimde 10larca kanalım var hiç birinde böyle bir olay olmadı networkteki diğer kanallarıda kontrol ettim silinme olmamış size has bir durum.

Baştan beri davetiye teknik nedenden ötürü davetiye gidemeyen bazı kanallar vardı sorun aşılmış ve tüm başvuran kanallara davatiye gönderilmiştir.
yinede davetiyem gelmedi diyen varsa lütfen bana ulaşın.

daha önce bagladıgım kanalda ilk defa gördügüm bi olay yaşadım,içindeki bütün videolar hemen partnere baglanma sonrası silinmişti.bu videoları birebir aynı şekilde başka kanallarımdada tutuyorum,her videoyu 2 kanala atarım.bu kanalda silinene videoların hepsi,diger kanallarımda sapasaglam duruyordu.ben bu işte bi gariplik oldugunu düşünüyorum ama öyle denk gelmiştir dedik.olabilir yani her ne kadar bu güne kadar çalıştıgım içeriklerde en azından son 1 yıldır hiç bi videom reddedilmemiş olsada tamam dedim,denk gelmiştir.

eger ben haklıysam,2.bi kanal daha bagladım onun videolarıda gidecektir dedim ve onayladım partnere baglanmayı.sonra başladık beklemeye...bikaç gündür kanal takip programındaki sorundan dolayı kontrol edememiştim kanalı,dün girip bi bakayım dedim.aslında bakmak istedigim şey kanala sınırsız özelligi gelip gelmedigiydi.neyse,kanala bi girdim yine ilk kanalda oldugu gibi kanaldaki videoların tamamı silinmiş,reddedildi diyor.

bu sorunu bu güne kadar sadece 2 kanalda yaşadım,2side partnere bagladıktan hemen sonra silindi.ve tekrar yinelemek isterim ki aynı videoların tamamı farklı farklı kanallarda hala yüklü ve silinmedi.ayrıca ilk kanaldaki silinen videoların bagzılarını tekrar yükledim aynı kanala.normalde yine reddedildi demesi gerekiyor hatırladıgım kadarıyla ama bişey olmadı,duruyorlar hala...

kısacası ben bu işte bi hata oldugu konusunda artık daha çok emin olmaya başladım.2 kanalı partnere baglıyorum,hemen ardından ilk defa kanallardaki bütün videoların silindigini görüyorum.sadece bu 2 kanalda...ben bi türlü çıkamadım arkadaş bu işin içerisinden.

daha önce bagladıgım kanalda ilk defa gördügüm bi olay yaşadım,içindeki bütün videolar hemen partnere baglanma sonrası silinmişti.bu videoları birebir aynı şekilde başka kanallarımdada tutuyorum,her videoyu 2 kanala atarım.bu kanalda silinene videoların hepsi,diger kanallarımda sapasaglam duruyordu.ben bu işte bi gariplik oldugunu düşünüyorum ama öyle denk gelmiştir dedik.olabilir yani her ne kadar bu güne kadar çalıştıgım içeriklerde en azından son 1 yıldır hiç bi videom reddedilmemiş olsada tamam dedim,denk gelmiştir.

eger ben haklıysam,2.bi kanal daha bagladım onun videolarıda gidecektir dedim ve onayladım partnere baglanmayı.sonra başladık beklemeye...bikaç gündür kanal takip programındaki sorundan dolayı kontrol edememiştim kanalı,dün girip bi bakayım dedim.aslında bakmak istedigim şey kanala sınırsız özelligi gelip gelmedigiydi.neyse,kanala bi girdim yine ilk kanalda oldugu gibi kanaldaki videoların tamamı silinmiş,reddedildi diyor.

bu sorunu bu güne kadar sadece 2 kanalda yaşadım,2side partnere bagladıktan hemen sonra silindi.ve tekrar yinelemek isterim ki aynı videoların tamamı farklı farklı kanallarda hala yüklü ve silinmedi.ayrıca ilk kanaldaki silinen videoların bagzılarını tekrar yükledim aynı kanala.normalde yine reddedildi demesi gerekiyor hatırladıgım kadarıyla ama bişey olmadı,duruyorlar hala...

kısacası ben bu işte bi hata oldugu konusunda artık daha çok emin olmaya başladım.2 kanalı partnere baglıyorum,hemen ardından ilk defa kanallardaki bütün videoların silindigini görüyorum.sadece bu 2 kanalda...ben bi türlü çıkamadım arkadaş bu işin içerisinden.

:confused::confused: partnere bağlanan kanallar bir şekilde manuel kontrole giriyo ozaman hocam 2. kanalda da bu sorun çıktıysa

100+ kanal var başka kanalda bir böyle bir sorun yok benimde bir sürü kanalım var yine böyle sorun yok diye yazmıştım skypedan + olarak lütfen dailymationa yazın cevap veriyorlar hocam bu kanalımdaki videolar neden silindi herhangibir bildirimde gelmedi diye, bir sürü kişi kanalını görüyorum başka onların hiçbirinde böyle bir durum yok size daha önceden söylediğim gibi network ile alakalı olması için 100+ kanaldan sizden hariç birilerinin kanallarınında aynı şekilde tüm içeriklerinin silinmesi olayına şahit olsam mcn ile silinme arasında bağlantı kurabilirim ama böyle bir olaya daha şahit olmadım sizinde mcn den dolay içerik silindi diye düşünüyorsanız bu düşünceyi teyit için dailymationa yazabilirsiniz bunu size skypedanda söyledim buraya yazdığınız yazının inanın çeyreği kadarını yazsanız cevap verirler şunu kopyalıyıp yapıştırabilirsiniz
"Herhangibir bildirim almama rağmen kanalımdaki tüm videolar silindi. videolar neden silindi, neden bana herhangibir bildirim yapılmadı. Katıldığım MCN ile bunun bir ilgisi var mı?"

benimde girdikten sonra rahat bir 20 videom silindi... Eski izlenilmeyenlerdi ses çıkarmadım sadece limitsiz hesaba geçirilmesini bekliyorum.

benimde girdikten sonra rahat bir 20 videom silindi... Eski izlenilmeyenlerdi ses çıkarmadım sadece limitsiz hesaba geçirilmesini bekliyorum.

abi 20-30 video silinse umrumda degil,normal derim sonuçda videolar bizim degil yani sahibi yakalar,siler.ama 1 tane video kalmıyor bagladıgım kanalda,böyle şans olur mu :)

Aynı şekilde benimde içindeki video 1 yılı gecik zamandır duran kanalim silindi, diğer bağladığım kanalda ise kısa videolar vardı (dizi-cizgi-film değil) ondada ne hikmetse 250 videodan 10-20 video kalmış en son gördüğüm

kanalların sınırsız olması ile ilgili son bir gelişme varmı bende soktum 5-10 kanal ama hala sınırsız olmadılar, diyelim sizin kriterlerinize uymuyorlar bu kritere uyup sınırsız yaptırdığınız kanal var mı biz başta girerken bu kuralınız yoktu sonradan çıkardınız ?
ayrıca kanaldaki para kazanmalar gitti biryerden tekrar mı açmam gerekiyor yoksa soğuk su mu içeyim ???

Dd9rjo.png

Partnerde olmayan herhangi bir kanaldan biri

XXJjOD.png

Son düzenleme:
hiç birisi sınırsız olmayacak olursa eğer ben partnerden çıkarım :D

kanalların sınırsız olması ile ilgili son bir gelişme varmı bende soktum 5-10 kanal ama hala sınırsız olmadılar, diyelim sizin kriterlerinize uymuyorlar bu kritere uyup sınırsız yaptırdığınız kanal var mı biz başta girerken bu kuralınız yoktu sonradan çıkardınız ?
ayrıca kanaldaki para kazanmalar gitti biryerden tekrar mı açmam gerekiyor yoksa soğuk su mu içeyim ???

Dd9rjo.png

Partnerde olmayan herhangi bir kanaldan biri

XXJjOD.png

öncelikle geçmiş olsun hocam,onlar belli bi firmadan telif yemiş.tektek aç bak kesin hepsi aynı firmadır ve gitti o videolar artık.bide yeni mi girdin partnere hocam bu kanalla?ben bi kanal soktum,ertesi gün
kanalda ne kadar video varsa tamamı bu hale geldi.dedim bu işte bi iş var,aynı videolar farklı kanallardada yüklü ve duruyor.ama arkadaş alakası yok dedi bende bi kanal sokucam şimdi bak o da aynen böyle gidicek dedim ve arkadaş bişey olmaz çünkü partnerle alakası yok dedi.o bagladıgım kanaldada aynen bu şekilde tüm videolar aynı anda silindi,teliften.başka arkadaşlardada aynen böyle sorunlar oldu ne yazıkki kanallar sınırsızda olmadı 1 ay oldu heralde kanalları baglayalı.4 hafta olmadıysada 3 hafta oldu :) kanallara daha çok video atalım derken içindekilerdende olduk...bu kanallarda silinen videolar diger kanallarda hala duruyor sorunsuz şekilde,hatta silinen kanalada tekrar yükledim silinen bagzı videoları ve onlarda tekrar silinmedi.ben hala partnere başvurdukdan sonra bi şekilde özel bi incelemeye girdigini düşünüyorum bu kanalların.yok eger girmiyorsa,partner sahibi olan arkadaş yani şu david denen şahıs özellikle ihbar ediyor kanalları temiz bi sayfa açmak için filan :p

10 doları geçen kanalların ödemelerini nasıl alacağız şuanda dailymotion dashboardında 0 gözüküyor miktarlar bu paralar bir yere mi aktarıldı ?

10 doları geçen kanalların ödemelerini nasıl alacağız şuanda dailymotion dashboardında 0 gözüküyor miktarlar bu paralar bir yere mi aktarıldı ?

Kanal alımını ilk haftadan sonra kapattım arkadaşlar sınırsız kanallar yapmadıkları için değil yapamadıkları için zaten toplasanız 60-70 kanal almisimdir bunlarda aylık 1-2 dolar gelirli kanallar belki bazıları 5dolar üstü kazanıyor olabilir ödeme şöyle olacak bana gondercekler bende size göndereceğim raporda WebMoney yazmissaniz hesabınıza aticagim yok ben bisey yazmadim diyorsani burdan odeme gunu duyururum hesap no verirsuniz yine gonderirim. 10 dolar alt limit değil 1 dolar diye konuşmuştuk ne zamanki sınırsız yaparlar kanalları o vakit alımları açarım aynı Network başka hublarinin konuları var forumda kanallarını sokmak istiyorlar o arkadaşların networkunu kullanabilirler çıkmak isteyenler partneri mail atdınlar 30 gün içinde çıkarırlar eğer yinede cikamazsaniz bana söyleyin birde ben konisiyim özel sorunumuz varsa Skype bio moda var ekleyin sorun cevabı bende varsa memnuniyetle veririm

Kişiselleştirme

Tema editörü

Ayarlar Renkler

• Mobil kullanıcılar bu fonksiyonları kullanamaz.

Alternatif header

Farklı bir görünüm için alternatif header yapısını kolayca seçebilirsiniz.

Görünüm Modu Seçimi

Tam ekran ve dar ekran modları arasında geçiş yapın.

Izgara Görünümü

Izgara modu ile içerikleri kolayca inceleyin ve düzenli bir görünüm elde edin.

Resimli Izgara Modu

Arka plan görselleriyle içeriğinizi düzenli ve görsel olarak zengin bir şekilde görüntüleyin.

Yan Paneli Kapat

Yan paneli gizleyerek daha geniş bir çalışma alanı oluşturun.

Sabit Yan Panel

Yan paneli sabitleyerek sürekli erişim sağlayın ve içeriğinizi kolayca yönetin.

Box görünüm

Temanızın yanlarına box tarzı bir çerçeve ekleyebilir veya mevcut çerçeveyi kaldırabilirsiniz. 1300px üstü çözünürler için geçerlidir.

Köşe Yuvarlama Kontrolü

Köşe yuvarlama efektini açıp kapatarak görünümü dilediğiniz gibi özelleştirin.

• Renginizi seçin

Tarzınızı yansıtan rengi belirleyin ve estetik uyumu sağlayın.

Geri