Forum içeriğine ve tüm hizmetlerimize erişim sağlamak için lütfen foruma kayıt olun veya giriş yapın. Üyelik tamamen ücretsizdir ve sadece birkaç dakikanızı alır.
kanallara tek tek mi başvuru yapacağız yoksa ilk başvuru sonrası Dashboard dan çoklu kanal ekleyebilecekmiyiz.
Davetiye geldi kabul ettim sınır değişmedi kalkarsa çok güzel olur ama vslove vardı bir ara o özgünlere kaldırıyodu sadece
her kanal için ayrı başvuru yapın hocam
---------- Spam Engelliyici 14:28 ---------- Önceki Mesaj 14:28 ----------
bizde bağlanan her kanalı elbette sınırsız yapmayacağız
Konu güncellenmiştir.
önemli bi soru sormak istiyorum buradan ki başka merak edenlerde görsün; partnerden ayrılma olayı ne durumda?yani bagladık kanalı ama memnun kalmadık diyelim,ayrılabiliyormuyuz?
30 gün bekleme süresi var, 30 gün sonra kanal ayrılabilir, Hocam
yani ayrilma isteği gönderiyor, 30 gün sonra kanalı çıkartıyoruz
Partnerde kanal cikarma isi sorun
Odeme almayip kanallar hala cikartilmiyor
hocam çok boş beleş kanallar başvurdu, daily sıkıntı çıkarır dedik, 50 tane aynı kişi içinde 1 video olan kanal ile başvuruyor mesela o vakit bize sıkıntı olabilir ama yinede eldeki imkanları zorluyacağız sınırları zaman içersinde kaldırmaya çalışacağız biz istiyoruz ki siz daha fazla kaznın ki bizde kazanalım eldeki imkanların tümünü bu yönde kullanacağımızdan şüpheniz olmasın aynı zamandaHocam bu sınırsız olma olayı nedir net olarak? İlk mesajınızda ekran görüntüsü ile beraber sınırsız olacak her kanal dediniz hatta tartışma da çıktı konuda daily çöp olacak diye.. Şimdi her kanal olmayacak diyorsunuz ?
hocam çok boş beleş kanallar başvurdu, daily sıkıntı çıkarır dedik, 50 tane aynı kişi içinde 1 video olan kanal ile başvuruyor mesela o vakit bize sıkıntı olabilir ama yinede eldeki imkanları zorluyacağız sınırları zaman içersinde kaldırmaya çalışacağız biz istiyoruz ki siz daha fazla kaznın ki bizde kazanalım eldeki imkanların tümünü bu yönde kullanacağımızdan şüpheniz olmasın aynı zamanda
konuda şunuda dedim ama
https://www.ytpara.com/1610090-post14.html
Hocam başvuru olabilir ama sonuçta alıp almama kararı sizde.. Kabul etmezsiniz olur biter.. Hatta mesajlarınızda kabul edilip sınırları kalmayanlara 2 - 3 günce içinde kalkacak demiştiniz..Eğer siz her gelen başvuruya davetiye gönderdiyseniz bu sizin sorununuz, hatanız, yanlışınız, iyi niyetiniz veya adını ne koyarsanız.. Bunu bahane edip sözü çevirmek etik gelmiyor bana.. Kusura bakmayın ama başvuranların %90 ı bu limit kalkma olacak diye başvurdu.. Yanlış anlamayın ve işinize karışmış gibi görmeyin ama bence o davetiye gönderdiğiniz çöp kanalları atıp ilk mesajınızdaki gibi davetiye gönderdiğiniz her kanalı sınırsız yapmalısınız...
Hocam bir kanalım var içerisinde 60 dolara yakın para var buna benzer bir kaç kanal daha var acaba başvuru yapsam o paramı alabilir miyim ? yoksa o para yanar mı ?
arkadaş konuyu ilk açtığından beri takip ediyorum devamlı kanalıyla ilgilenen kişilerin kanalları sınırsız olcak mantığı uyandırdı bende sanırım basvuranlar bunu anlamadı sınırsız olmak için başvurdular dm zordur 1 video veya haftada bir video ile kazanmak daha zordur her gün çalışman lazım daha önce dm çalışmamış sırf sınırsız kanal almak için başvurmayın bence yt gibi değildir yt den botla çekilen kanallarıda bulabilirsiniz dm de ne demek istediğimi anlarsınız Kİ ARKADAŞADA KIZMAMAK LAZIM DEVAMLI VİDEO ATAN EN AZ GÜNLÜK 500 İZLENİM ALAN KANALLAR DİYE UYARMIŞTI
Hocam benim öyle kanalım varda şimdi başvurmak istiyorum ama yt deki olmasın partnere kanal soktuk ödemedi arkadaş yanlış anlamasın güvenilir mi ki ? sınırsız olacak mı ? bunların hepsi olacaksa tamam hemen başvuru yaparım.
Farklı bir görünüm için alternatif header yapısını kolayca seçebilirsiniz.
Tam ekran ve dar ekran modları arasında geçiş yapın.
Izgara modu ile içerikleri kolayca inceleyin ve düzenli bir görünüm elde edin.
Arka plan görselleriyle içeriğinizi düzenli ve görsel olarak zengin bir şekilde görüntüleyin.
Yan paneli gizleyerek daha geniş bir çalışma alanı oluşturun.
Yan paneli sabitleyerek sürekli erişim sağlayın ve içeriğinizi kolayca yönetin.
Temanızın yanlarına box tarzı bir çerçeve ekleyebilir veya mevcut çerçeveyi kaldırabilirsiniz. 1300px üstü çözünürler için geçerlidir.
Köşe yuvarlama efektini açıp kapatarak görünümü dilediğiniz gibi özelleştirin.
Tarzınızı yansıtan rengi belirleyin ve estetik uyumu sağlayın.