Kollektif network tanıtım konusu

• Kullanıcı unadikum
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi
  • - Yerli Network Bayileri
Mesajım bulunsun

MI 4LTE cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi

mrb, benim kanala davetiye gelmiş fakat sistemsel bir sorun yüzünden kabul edemiyorum.

You cannot access this page as your channel hasn't been approved for partnership yet. Haven't heard from us? Please contact support at [email protected] bu uyarı çıkıyor. yardımcı olursanız sevinirim

problem halledildi..

Son düzenleme:
abbas alakan, LUIS PLAZA SISLEMA, Arturo Cdlo isimleri ile başvuranlara davetileyeri gitmiştir. erden terem, nurullah ali isimli arkadaşların sözleşmeleri gönderilmiştir. Eğer başvurunuzda skype adresinizi doğru yazarsanız sizlere skype sözleşme ve davetiye durumları iletilecektir.

problem falan halledilmedi, kanalın kabul olduğuna dair yazı geliyor, sonra da ne hikmetse bir el onay vermiyor. ben nerden bileceğim içeriklerim kopyalanmak üzere çalınmayacak.
böyle iş mi olur kardeşim. nasılda pişkin pişkin yazıyor problem halledildi diye

Ya kardeş dalgamı geçiyonuz alım yaparken ilk ödeme 45 gün diyorsun sonraki ödemeler düzenli her ay yatıcak dedin, şimdide değiştirip 2 ay sonra ödeme alacaksın diyorsun...

Ya kardeş dalgamı geçiyonuz alım yaparken ilk ödeme 45 gün diyorsun sonraki ödemeler düzenli her ay yatıcak dedin, şimdide değiştirip 2 ay sonra ödeme alacaksın diyorsun...

sebebini bilmiyorum ama konuyu açan kişi yasaklanmış hocam forum dışı iletişime geçebilirseniz geçin derim.

hocam bi yanlışınız var galiba ben öyle bişey demedim,tanıtım konusuna bakarsanız tarihler nettir.ödemeler ay bitiminden 45 gün sonra yapılır yani ayın 15'de bu tarihler nettir karıştırdınız galiba başka network ile

---------- Spam Engelliyici 18:42 ---------- Önceki Mesaj 18:40 ----------

sebebini bilmiyorum ama konuyu açan kişi yasaklanmış hocam forum dışı iletişime geçebilirseniz geçin derim.

teşekkür ederim hocam daha önce forumu hackleyen kişiye argo ifadede bulundum diye 14 günlük ban aldım konuya ilginiz için tekrar teşekkürler

başvurusunda skype adresi vermemiş iki kanala contract gönderilmiştir lütfen başvuruda skype adresi eklerseniz zaman kaybetmeden kanal hakkında davet ve red durumlarınızı iletebilirim bu durum yaranıza olacaktır. başvuru sahibi iki kanal lütfen başvuru maillerini check etsin

sözleşmeler gönderilmiştir. başvuru sahipleri kanalları kontrol etsin lütfen iyi abone ve izlenimi olan 1 aylık kanallarada sözleşme gönderilecektir

anahtar teslim çok para kazandıran uygulama yapmak, web sayfası yapmak gibi hub olmanını uygulamasını yapın onu satın alalım..

anahtar teslim çok para kazandıran uygulama yapmak, web sayfası yapmak gibi hub olmanını uygulamasını yapın onu satın alalım..
hub olmaın uygulamasını bedavaya veriyim hocam zamanını partnere vereceksiniz nasıl işte mülakata girince ikinci iş başvurunda daha deneyimli oluyorsun o şekilde önce partner hakkında araştırma yapınız ne kanalları var sonra günler boyu yazışın elinizin altında sağlam kanallar olsun ben 150 ye kaın partnerle konuşma isteğinde bulundum supportdan değil çok şirketi olanların ceolarına falanda ulaşabildim denedm halada konuştuklarım var. zaman ve tecrübe ile oluyor bunlar. diğer bahsettiğin uyulama ve webde pek bilgim yok :) umarım yardımcı olmuştur. + olarak alımlarımız açıktır en kötü bir sene kapanacağını zannetmiyorum
birde kanalınız şartları karşılamıyordur ama para kazandırıyordur gönderin görüşelim skypem açık sorularınızı cevap vermeye elimden geldiğince çalışırım

Son düzenleme:
bir türlü formu doldurduğumda ismimi kabul etmedi isminiz ynlış deyip durduğu için basvuru yapamadık resmen :)

Bilmiyenler için tekrar hatırlatmakta fayda var kanal ile başvuru yaptığınızda eğer uygun ise kanalınız önce size kontront gönderilir başvuru mailinize bunu ben gönderiyorum. siz bunu kabul edersiniz ve yaklaşık 12 saat içindede kanalınıza davetiye gelir(pazar hariç) kanallar başvuru yapıyor ve davet bekliyor. size gönderilen sözleşmeyi kabul etmeden davet gönderemiyoruz arkadaşlar maillerini check edin başvurmuş 2-3 gündür contract cevap vermemiş kanallar var.

Kişiselleştirme

Tema editörü

Ayarlar Renkler

• Mobil kullanıcılar bu fonksiyonları kullanamaz.

Alternatif header

Farklı bir görünüm için alternatif header yapısını kolayca seçebilirsiniz.

Görünüm Modu Seçimi

Tam ekran ve dar ekran modları arasında geçiş yapın.

Izgara Görünümü

Izgara modu ile içerikleri kolayca inceleyin ve düzenli bir görünüm elde edin.

Resimli Izgara Modu

Arka plan görselleriyle içeriğinizi düzenli ve görsel olarak zengin bir şekilde görüntüleyin.

Yan Paneli Kapat

Yan paneli gizleyerek daha geniş bir çalışma alanı oluşturun.

Sabit Yan Panel

Yan paneli sabitleyerek sürekli erişim sağlayın ve içeriğinizi kolayca yönetin.

Box görünüm

Temanızın yanlarına box tarzı bir çerçeve ekleyebilir veya mevcut çerçeveyi kaldırabilirsiniz. 1300px üstü çözünürler için geçerlidir.

Köşe Yuvarlama Kontrolü

Köşe yuvarlama efektini açıp kapatarak görünümü dilediğiniz gibi özelleştirin.

• Renginizi seçin

Tarzınızı yansıtan rengi belirleyin ve estetik uyumu sağlayın.

Geri