Komedi dram Tadında Umutsuz Vaka :)))

Hocam, işin gırgırındasınız da google bu patron. Arama motorunda yaptığı gibi youtube'da da bir güncelleme yapar penguen,panda gibi bütün spam kanallar patlarsa o zaman topu dikeriz!

Çok şükür site işinde ağzım yanmadı, çünkü c/p 'ci değilim, pişman da değilim.

Youtube'u satın alan google eninde sonunda kaliteli içerik ayağına böyle bir güncelleme ile çok can yakabilir bence. Bence hatunun durumundan makara çıkarmak yerine, kalıcı, uzun vadeli yöntem ve kazançlar arayışında olalım.

Burada gerek youtube, gerek SEO, gerek internet pazarlama konusunda zehir gibi arkadaşlar var. Beyin fırtınası yapsak, biraz da gırgır yerine forum amacından da sapmamış olur kanaatimce.

Kişisel fikrim benim bu arkadaşlar, şahsi algılamayın. Bol kazançlar.

kızmayın ama kızı haklı buldum im so so so so sad dediği kısımda ağlamak üzereydi bilmem fark ettiniz mi?

Bu tur sahsi kanallari kopyalarsaniz tabii ki sikayet edilir, tabii ki kapanir. O kadar abonesi var elbet birisi gormustur. Bosuna ugrasmis sayilirsiniz. Zamaniniza yazik. Ayrica hic komik degil.

Bu tur sahsi kanallari kopyalarsaniz tabii ki sikayet edilir, tabii ki kapanir. O kadar abonesi var elbet birisi gormustur. Bosuna ugrasmis sayilirsiniz. Zamaniniza yazik. Ayrica hic komik degil.

1 Gün boyunca grafik tasarımından, etiketine açıklamasına, oynatma listesine eklemesine vs.. bir sürü uğraş verdim, emek verdim ve kanal ne yazık ki kapandı ve ben bu durumundan zevk aldım desem yerıdır :) Olayın komik olmasına gerek mi var ben eğlendikten sonra ? Tecrübe hayatta herşeydir anlatabildim mi ? Bazen tecrube kazanmak için düşmek kalkmak insanı mutlu eder. Herkez özgün birşeyler yapmak ister ama bu özgün içerik bilgisayar basında oturarak olmuyor, madem copy paste durumuna karşısınız o zaman alırsınız elinize Sony PMW-TD300 3D kamera, çekersiniz ilgi duyulacak videoları ve o video o şekilde özgün olur ;)

1 Gün boyunca grafik tasarımından, etiketine açıklamasına, oynatma listesine eklemesine vs.. bir sürü uğraş verdim, emek verdim ve kanal ne yazık ki kapandı ve ben bu durumundan zevk aldım desem yerıdır :) Olayın komik olmasına gerek mi var ben eğlendikten sonra ? Tecrübe hayatta herşeydir anlatabildim mi ? Bazen tecrube kazanmak için düşmek kalkmak insanı mutlu eder. Herkez özgün birşeyler yapmak ister ama bu özgün içerik bilgisayar basında oturarak olmuyor, madem copy paste durumuna karşısınız o zaman alırsınız elinize Sony PMW-TD300 3D kamera, çekersiniz ilgi duyulacak videoları ve o video o şekilde özgün olur ;)
Mesajimi dikkatli okumamissin anlasilan. "Bu tur sahsi kanallari kopyalarsaniz" diye bir ifade kullanmistim. Eglence anlayasina bir lafim yok. Bunun tecrube edilicek bir tarafi yok. Sana özgun icerik yap diye birsey de demedim. Özgun icerik bal gibi bilgisayar basinda da olur. Àyrica özgun icerik icin yukarida marka ve modelini yazmis oldugun cihaza da ihtiyac yok.Copy/paste durumuna karsi oldugumu soylemedim. Yine altini cizerek soyluyorum; belirli bir kitlesi olan youtuberlarin kanallarini kopyalamayin. Hepsinden önemlisi butun bunlari neden yazdin anlamis degilim guzel kardesim.

bence de karşı video çek (Neden ve nasıl yaptığını yada özür nitelikli) ve kadının videosuna kendi videonu ekleyerek yorum yap. iyi izlenim alırsın.

bence cevap niteliğinde bir video hazırlayın :D en azından özgün bir video çekmiş olursunuz :D

bu arada gavurun kızı ne güzel kaldırıyo öyle laptopu :D ekran videosu almaktan aciz cahal :D

sesi titriyor nekadar üzlmüş kızmış şaşırmış karmaşık duygular içerisinde :D:D çok güldüm yw kadının dünyası yıkılmış :D:D kadınların ağlamayı bir silah olarak kullandığına inanırım :D

bence bu kadının bütün videolarını ytpara ailesi olarak kopyaliyalim.
Çığlıklar içinde bir video çeker walla.

Kişiselleştirme

Tema editörü

Ayarlar Renkler

• Mobil kullanıcılar bu fonksiyonları kullanamaz.

Alternatif header

Farklı bir görünüm için alternatif header yapısını kolayca seçebilirsiniz.

Görünüm Modu Seçimi

Tam ekran ve dar ekran modları arasında geçiş yapın.

Izgara Görünümü

Izgara modu ile içerikleri kolayca inceleyin ve düzenli bir görünüm elde edin.

Resimli Izgara Modu

Arka plan görselleriyle içeriğinizi düzenli ve görsel olarak zengin bir şekilde görüntüleyin.

Yan Paneli Kapat

Yan paneli gizleyerek daha geniş bir çalışma alanı oluşturun.

Sabit Yan Panel

Yan paneli sabitleyerek sürekli erişim sağlayın ve içeriğinizi kolayca yönetin.

Box görünüm

Temanızın yanlarına box tarzı bir çerçeve ekleyebilir veya mevcut çerçeveyi kaldırabilirsiniz. 1300px üstü çözünürler için geçerlidir.

Köşe Yuvarlama Kontrolü

Köşe yuvarlama efektini açıp kapatarak görünümü dilediğiniz gibi özelleştirin.

• Renginizi seçin

Tarzınızı yansıtan rengi belirleyin ve estetik uyumu sağlayın.

Geri