Komple Satılık Quiz Dashboard 3500 TL

Serkan1905

Yasaklanmış

Kanal Adi : Alıcıya
Kanal Partner: QuizGroup
Kanal Kategorisi : Yabancı ve Türkçe Diziler
Kanal Dili : İngilizce-Türkçe

Dashboardda 69 adet kanal vardır. 29 tanesi açıktır fakat 5 tanesi kullanılmamaktadır. Dashboarddaki açık tüm kanalların mail adresleri ve şifreleri verilecek, dashboard şifresini ve ödeme yönteminizi değiştireceksiniz.

Dashboarddaki en önemli 2 kanal

1.Kanal

2.Kanal

Ağustos sonunda 295$ alacaksınız. Temmuzda kapanan bir kaç kanal var onlardanda gelen paralarla vs. 1000 liraya yakın para ağustosta hesabınıza geçecek. Acil paraya ihtiyacım olduğu için satıyorum.

Fiyat 2.000 TL'dir. Pazarlık yoktur.

Dashboarddan bir kare.

RVVZzo.png

---------- Spam Engelliyici 2.08.2015 00:25 ---------- Önceki Mesaj 1.08.2015 23:06 ----------

Acil nakite ihtiyacım olduğu için satıyorum zaten 1k tl alacağı var ağustos sonunda. Aynı zamanda kanallar kazandırmaya devam ediyor. Kısa sürede çıkartır diye düşünüyorum parasını. İndirim yapılır satışta.

Son düzenleme:

Kanal Adi : Alıcıya
Kanal Partner: QuizGroup
Kanal Kategorisi : Yabancı ve Türkçe Diziler
Kanal Dili : İngilizce-Türkçe

Dashboardda 69 adet kanal vardır. 29 tanesi açıktır fakat 5 tanesi kullanılmamaktadır. Dashboarddaki açık tüm kanalların mail adresleri ve şifreleri verilecek, dashboard şifresini ve ödeme yönteminizi değiştireceksiniz.

Dashboarddaki en önemli 2 kanal

1.Kanal

2.Kanal

Ağustos sonunda 295$ alacaksınız. Temmuzda kapanan bir kaç kanal var onlardanda gelen paralarla vs. 1000 liraya yakın para ağustosta hesabınıza geçecek. Acil paraya ihtiyacım olduğu için satıyorum.

Fiyat 3.500 TL'dir. Pazarlık payı vardır.

Dashboarddan bir kare.

RVVZzo.png

---------- Spam Engelliyici 2.08.2015 00:25 ---------- Önceki Mesaj 1.08.2015 23:06 ----------

Acil nakite ihtiyacım olduğu için satıyorum zaten 1k tl alacağı var ağustos sonunda. Aynı zamanda kanallar kazandırmaya devam ediyor. Kısa sürede çıkartır diye düşünüyorum parasını. İndirim yapılır satışta.

Hayırlı satışlar

Fiyat 3000 TL'ye çekilmiştir. Kanalın Ağustos sonunda 295$ alacağı var. Ayrıca Eylül sonunda 200 TL civarı alacağı var ve şu anda dashboarda bağlı 2 kanalda toplam 200$ birikmiş durumda ve sadece ikisi günde ortalama 15 $ bırakıyor. Diğer kanallar pek aktif olmasada onlarla birlikte günlük 20$ bıraktığını söyleyebiliriz.

Ağustos sonu doları 2,7 den hesaplarsak 800 lira alacağınız var ayrıca eylül sonunda gelecek 200 tl ile 1000 Tl geliyor. 2 aktif açık kanalda 200$ birikmiş durumda oradanda kanallar kapansa bile 540 lira civarında bir ödeme alacaksınız. Aciliyetten satılıktır. Fiyat 3000 TL

Fiyat 3000 TL'ye çekilmiştir. Kanalın Ağustos sonunda 295$ alacağı var. Ayrıca Eylül sonunda 200 TL civarı alacağı var ve şu anda dashboarda bağlı 2 kanalda toplam 200$ birikmiş durumda ve sadece ikisi günde ortalama 15 $ bırakıyor. Diğer kanallar pek aktif olmasada onlarla birlikte günlük 20$ bıraktığını söyleyebiliriz.

Ağustos sonu doları 2,7 den hesaplarsak 800 lira alacağınız var ayrıca eylül sonunda gelecek 200 tl ile 1000 Tl geliyor. 2 aktif açık kanalda 200$ birikmiş durumda oradanda kanallar kapansa bile 540 lira civarında bir ödeme alacaksınız. Aciliyetten satılıktır. Fiyat 3000 TL

param olsa acımazdım.iyi satışlar

param olsa acımazdım.iyi satışlar

Teşekkürler

---------- Spam Engelliyici 04:08 ---------- Önceki Mesaj 04:07 ----------

Teklifim 2500 tl dir..hayırlı satışlar..

Bir düşüneyim, yarın konuşalım skype ekle

quiz.satis

---------- Spam Engelliyici 04:14 ---------- Önceki Mesaj 04:08 ----------

Edit: Kazandıran önemli kanallardan biri kapanmış malesef flagdan türkçe içerikti.

http://www.ytpara.com/partnerli-kan...-gelirli-quiz-kanal-satiliktir-alt-kanal.html

içinde 100$ civarı para birikmişti. Şu anda dashboard fiyatı 2200'e düşmüştür.

Kişiselleştirme

Tema editörü

Ayarlar Renkler

• Mobil kullanıcılar bu fonksiyonları kullanamaz.

Alternatif header

Farklı bir görünüm için alternatif header yapısını kolayca seçebilirsiniz.

Görünüm Modu Seçimi

Tam ekran ve dar ekran modları arasında geçiş yapın.

Izgara Görünümü

Izgara modu ile içerikleri kolayca inceleyin ve düzenli bir görünüm elde edin.

Resimli Izgara Modu

Arka plan görselleriyle içeriğinizi düzenli ve görsel olarak zengin bir şekilde görüntüleyin.

Yan Paneli Kapat

Yan paneli gizleyerek daha geniş bir çalışma alanı oluşturun.

Sabit Yan Panel

Yan paneli sabitleyerek sürekli erişim sağlayın ve içeriğinizi kolayca yönetin.

Box görünüm

Temanızın yanlarına box tarzı bir çerçeve ekleyebilir veya mevcut çerçeveyi kaldırabilirsiniz. 1300px üstü çözünürler için geçerlidir.

Köşe Yuvarlama Kontrolü

Köşe yuvarlama efektini açıp kapatarak görünümü dilediğiniz gibi özelleştirin.

• Renginizi seçin

Tarzınızı yansıtan rengi belirleyin ve estetik uyumu sağlayın.

Geri