Konsol Makinalarıyla Youtuber Olmak ?

• Kullanıcı hidan
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi
  • - Klasik Video Kanalları & Üretim Rehberi

hidan

Kayıtlı Üye
Web sitesi
www.hidan.net
Ne yapsam izlenmiyor oyun kanalları şöyle bir fikir aklıma geldi.Son paramada 3-5 tane konsol alıp ps3,ps4,psvita,wii ve xbox one misal bunlarla günde en az 10 saat online oyun oynasam 1080p kalitede yorumsuz olarak sadece, oyun kanalı tutarmı acaba ? Yada ses kaydı ve mikrofonla kamerayla profesyonel bir şekilde oynasam hangisi tutar acaba ?

webcam ve ses olmadan bu devirde zor. ha zaten kanal tutturmak başlı başına zorda. o ikisi olmazsa hiç olmaz.

izleyici, oyun kanallarını muhabbeti için izliyor boş ekranda oyun oynayıp atman bir şey kazandırmaz sana, kimse izlemez.

Eğer yorumsuz, uzun süreli oyun videosunun tutmasını istiyorsan; en merak edilen, popüler oyunları çıkar çıkmaz oynayıp YouTube'a yüklemen gerek. Böylece oyun piyasada henüz yayılmamışken ilgi çekebilir.

Fakat naçizane tavsiyem günde 10 saat boş vaktin ve oyun konsollarına harcayacak paran varsa kendini geliştirecek kurslara (yazılım kodlama gibi) kaydol derim.

oyun kanalları artık bitti dostum, ilk yapanlar bu işin ekmeğini yediler, devir artık şaklabanlık devri, kim ne kadar mallık yapabiliyorsa o kadar izleniyor

Yeni çıkan oyunları hemen atarsan her türlü tutar ama maliyet yüksek olur oyun kanallarında kazançta düşük oluyor derler.Büyüyüp sponsor bulamazsan işin zod olır gibi.Oyun kanallarının eski popülerliği kalmadı artık

Android oyunları oynayın. Erken erişim bölümündeki oyunları oynayabilirsiniz. Belli seyirci kitlesine ulaşınca konsol oyuna geçersin.

dostum sence koskoca milyonlarca abonesi olan kanallar neden oyun çekmiyor artık.
Oyun İzlenmiyor ne yaparsan yap profesyonellikten bahsediyorsun, gir bak oyun delisi son attığı video kaç izlenim almış ayrıca adamların 2.4M abonesi var, zahmet edip bakma son 22 saat içinde attığı video 55k izlenmiş ve bu kanal 2.4M aboneye sahip. Youtbe 2013 dönemlerinde tamamen oyun platformuna önem veriyor ve oyuncuları ön plana atan bir konumdaydı, 2016'da olması gerekiyor veya 2015 yılında hatırlayamadım ama o zamanlar youtube artık kendini güncelledi, oyun videosu çekenler artık vloglara ve eğlenceli videolar üretmesi için yönlendirdi. örneğin Burak oyunda Oyun oynamaya devam etti izlenimi çok düşük enes batur vlog tarzı komedi eğlence videolar çekerek hem abonesini arttırdı hemde izlenimini. Oyun kanallarına bu kısıtlamayı bende destekliyorum neden diye soracak olursan, Türkiye'de nereden bakarsan 1 milyon tane oyun kanalı açmış çocuk var :) bunu dünya genelinde düşün birde! Gta 5 çıkıyor Türkiye'den yüz binlerce aynı videoyu oynamış ve atmış çocuk oluyor. Dünyayı'da baz alacak olursak youtube bir oyun çöplüğüne dönüyor. Vlog tarzı eğlence videoları bunun tam tersidir neden mi mesela enes batur bir ferrari ile gün geçirim diye video atıyor bunu yapa bilecek çok insan çıkmıyor. Böylece içerik üreticileri durmadan youtube'da farklı içerikler oluşturmaya başlıyor ve youtube izleyicisi youtube girdiğinde sıkılmıyor. Şahsen ben sıkılmıyorum bir oyun kanalına gidiğimde ama baya sıkılıyorum nedeni ise çok sayıda oyun kanalı var çok sayıda oyuncu var oyun izlemek için ben sadece Twicht izliyorum. Sevgiler saygılar hocam oyun platformu boş iş boşuna uğraşma derim. yada beklentin büyük olmasın.

izlenme istiyorsan kimsenin çekmediği bağımsız oyunları ve sıra dışı oyunları konuşarak çek. örneğin humble bundle ve steam bir paralı oyunu kısa süreliğine ücretsiz yaptığını zaman o gün direk o oyun hakkında video çek yayinla. başka türlü başaramassın.

oyun kanalı sıkıntı benimde yabancı oyun kanalım var önerilere filan çıkma olasılığı çok çok az anca çok izlenen spam bi çizgi film kanalın filan olacak oradan destekleyeceksin abone çekeceksin vs vs.. ha şuda var 2,4 m abonesi olanın 55k izlenimi var diye hepside ölü değil 80k abonesi olupta günde 1m 1,5m izlenme alanda var tamamiyle kalite ve birazda şans sıfırdan girersen rahat 2-3 yıl kanaldan birşey bekleme 2-3 yıl sonrada izlenimler 500b filan olmaz tr de tabi herşey yolunda giderse sıkılmazsan düzenli video atarsan bazen herşey kısmet kısmetten öteside olmuyor

Steam yeni çıkan oyunları takip et hergün yeni oyun cıkıyor youtube arattır olmayan oyunları oyna kücük oyunlar deil örnek mmorpg veya fps büyük oyunlar oyna.

Logitech g29 gibi bir direksiyon al, Forza Horizon, Dirt vs oynayarak yorumsuz İngilizce başlıklarla paylaş. Rekabet ne safhada bilmiyorum ama çok izlendiğini görüyorum.

Kişiselleştirme

Tema editörü

Ayarlar Renkler

• Mobil kullanıcılar bu fonksiyonları kullanamaz.

Alternatif header

Farklı bir görünüm için alternatif header yapısını kolayca seçebilirsiniz.

Görünüm Modu Seçimi

Tam ekran ve dar ekran modları arasında geçiş yapın.

Izgara Görünümü

Izgara modu ile içerikleri kolayca inceleyin ve düzenli bir görünüm elde edin.

Resimli Izgara Modu

Arka plan görselleriyle içeriğinizi düzenli ve görsel olarak zengin bir şekilde görüntüleyin.

Yan Paneli Kapat

Yan paneli gizleyerek daha geniş bir çalışma alanı oluşturun.

Sabit Yan Panel

Yan paneli sabitleyerek sürekli erişim sağlayın ve içeriğinizi kolayca yönetin.

Box görünüm

Temanızın yanlarına box tarzı bir çerçeve ekleyebilir veya mevcut çerçeveyi kaldırabilirsiniz. 1300px üstü çözünürler için geçerlidir.

Köşe Yuvarlama Kontrolü

Köşe yuvarlama efektini açıp kapatarak görünümü dilediğiniz gibi özelleştirin.

• Renginizi seçin

Tarzınızı yansıtan rengi belirleyin ve estetik uyumu sağlayın.

Geri