Kontrol Paneli'nde Beliren Uyarı

Quiz simdilik kabul etmeyin diyor bu sozlesmeyi , var demekki isin icinde bi bit yenigi.

Arkadaşlar işin ilginç kısmı, şifresinin unuttuğumuz ama hala partnere para getiren kanalların olması... Ben bunu düşünüyorum şimdik.

12 Ocak'ta silinecek bir telif uyarım var. Ondan sonra onaylasam birşey farkeder mi ki? "iwocan 3 aylık bir süreç var bu teklifi kabul etmeniz için" demiş, kesin mi bu? Bi de yeri değil ama bu telif uyarısı silinince hesap durumu düzeliyor mu?

Bir kanalı arkadaşım partnere bağlarken bu şartları kabul etmesi istendi bu arada.

yaw kabul edin gitsin bütün quiz kanallarımdan kabul ettim bi şey yok yani şimdilik öyle görünüyor olmaz inşallah :) Şaka bi yana ben kabul ettim dün bi şey yok olacağınıda sanmıyorum

arkadaslar bir kanalimda youtube ile e-posta desteyi var bende dun sormusdum yeni sozlesme ne diye kabul etemesem ne olur filan bugun Ozan isminde birisi yanitlamis Sozleşmeyi kabul etmeniz mecburidir ve sozlesmede icerik ureticilerini yani bizleri kısıtlayan bir şey yokmuş aksine icerik ureticilerinin yani bizlerin daha iyi şartlarda çalışmamızı sağlıyormuş.Birde mcnlara bazi özellikler gelmiş bununla ilgili bilgiyide çalıştığınız mcndan ala bilirsiniz demiş ozan.

kanalında eşleşen ve dünya engeli olanlar kabul etti mi?

2 gün önce sözleşmeyi kabul ettiğim quiz kanallar (2 adet) spamdan dün gece kapandı bilginiz olsun arkadaşlar.

Mobil olarak gönderildi.

bir tane quiz e bağlı kanalımda kabul ettim sözleşmeyi bakalım 2 yada 3 gün sonra ne olacak.Herhangi bir şey olursa burdan bildirim yapacağım.Bir de zeplin network e bağlı kanalım için herhangi bir uyarı gelmemiş

yalnız bu toplu kapanmalar şu nalet sözleşmeden sonra başladı:D vardır kesin bunla bir alakası.

sımdı o kanallara hangı ip ile gırıcez onu dusunuyorum ben

Merhabalar herkese,

Bu sözleşmeyi kabul etmezsek partner bizi atar mı? Atarsa da daha sonra başka bir partnere geçiş yapılabilir mi yoksa para kazanma olayı tümüyle mi gider? Partner beni çıkartmıyor belki bu yöntemle kurtulurum. :D

Son düzenleme:
Bir sonuca varıldı mı bu konuda? Şuan benim de bi kanalım var sözleşmeyi ne yapayım diye kara kara düşünüyorum

Konuyu güncellemek adına yazıyorum arkadaşlar, adminler konuyla alakalı bir açıklama yapacak mı acaba?

Su an bende bir sey gozukmuyor. Belki de mobilde oldugum icin. Bilgisayar yapilinca kontrol edicem insallah.

baska bır konuda quiz sozlesmeyı kabul etmeyın bızden haber bekleyın demış,
ilginc

Kişiselleştirme

Tema editörü

Ayarlar Renkler

• Mobil kullanıcılar bu fonksiyonları kullanamaz.

Alternatif header

Farklı bir görünüm için alternatif header yapısını kolayca seçebilirsiniz.

Görünüm Modu Seçimi

Tam ekran ve dar ekran modları arasında geçiş yapın.

Izgara Görünümü

Izgara modu ile içerikleri kolayca inceleyin ve düzenli bir görünüm elde edin.

Resimli Izgara Modu

Arka plan görselleriyle içeriğinizi düzenli ve görsel olarak zengin bir şekilde görüntüleyin.

Yan Paneli Kapat

Yan paneli gizleyerek daha geniş bir çalışma alanı oluşturun.

Sabit Yan Panel

Yan paneli sabitleyerek sürekli erişim sağlayın ve içeriğinizi kolayca yönetin.

Box görünüm

Temanızın yanlarına box tarzı bir çerçeve ekleyebilir veya mevcut çerçeveyi kaldırabilirsiniz. 1300px üstü çözünürler için geçerlidir.

Köşe Yuvarlama Kontrolü

Köşe yuvarlama efektini açıp kapatarak görünümü dilediğiniz gibi özelleştirin.

• Renginizi seçin

Tarzınızı yansıtan rengi belirleyin ve estetik uyumu sağlayın.

Geri