Konu Alıntılama Yasak Olsun

Merhaba

bir konuya giriyorum konu sahibi uzunca bir şey yazmış.Sonra yorumlara bakayım diyorum ve karşıma konuyu alıntılayan bir üye çıkmış bu alıntısı yüzünden sayfa uzayıp gidiyor.Konu neden alıntılanır anlamıyorum.

Aynı şeyi 2.kez görünce çok kötü oluyor gerçekten ve uzun konularda can sıkıyor.Bu konuda bir şey yapılabilir mi?

Merhaba,

Alıntılanan mesajın uzunluğundan mı sıkılıyorsunuz? Eğer problemin buysa hemen halledelim.

Merhaba,

Alıntılanan mesajın uzunluğundan mı sıkılıyorsunuz? Eğer problemin buysa hemen halledelim.

diyelim ki adam 1 sayfa yazı yazdı hocam alıntı yapıyorlar 2 kişinin alıntı yaptığını düşünsenize aynı sayfada. sorun şu diyelim ki 140 karakterden uzun mesajlar alıntı yapılınca sadece 140 karakter gözüksün ve devamı için bir buton olsun tıklanınca açılsın.

Merhaba,

Aynen hocam problem bu. Uzun alıntılar can sıkıyor.R10 daki gibi bir sistem gelebilir aslında.

diyelim ki adam 1 sayfa yazı yazdı hocam alıntı yapıyorlar 2 kişinin alıntı yaptığını düşünsenize aynı sayfada. sorun şu diyelim ki 140 karakterden uzun mesajlar alıntı yapılınca sadece 140 karakter gözüksün ve devamı için bir buton olsun tıklanınca açılsın.

Aynen hocam problem bu. Uzun alıntılar can sıkıyor.R10 daki gibi bir sistem gelebilir aslında.

Tamam hocam siz canınızı sıkmayın. Şuanda başka bir eklenti yazıyorum ytpara için o bitince buna da bir eklenti yazarız. Problem değil. Yeterki canınız sıkılmasın. :)

Merhaba

bir konuya giriyorum konu sahibi uzunca bir şey yazmış.Sonra yorumlara bakayım diyorum ve karşıma konuyu alıntılayan bir üye çıkmış bu alıntısı yüzünden sayfa uzayıp gidiyor.Konu neden alıntılanır anlamıyorum.

Aynı şeyi 2.kez görünce çok kötü oluyor gerçekten ve uzun konularda can sıkıyor.Bu konuda bir şey yapılabilir mi?

aynen ya bende anlayamıyorum o insanları :D :D

Örn : http://www.ytpara.com/331355-post14.html

Örn 2 : [MENTION=10199]mumru[/MENTION] :D http://www.ytpara.com/372675-post26.html

Son düzenleme:
Tamam hocam siz canınızı sıkmayın. Şuanda başka bir eklenti yazıyorum ytpara için o bitince buna da bir eklenti yazarız. Problem değil. Yeterki canınız sıkılmasın. :)

Böyle bir cevap hiç beklemiyordum.Teşekkürler ilgi için :)

Konu alıntılanınca konu sahibine bildirim gidiyor ya konu sahibide ilk arkadaşın mesajını görüyor ilk ona cevap yazacak sanıyor :)

bazen o kadar uzun konular alıntı yapılıyor ki arada mesajları bulcam diye efor sarfediyor insan alıntıladığı konu 1 sayfa yazdığı mesaj 2 kelime gereksiz yere konu oluyor 50 sayfa bence de çok gereksiz

Aman hocam bu ne cesaret. Ben bunu yapan bir arkadaşa yazdım aynısını konuda 2-3 kişi saldırdı bana.

Aynen arkadas hakli hele de surekli benim gibi telden takip edwnler icib tam bir iskenceye donuyor.

GT-I8150 cihazımdan Tapatalk 2 ile gönderildi

Kişiselleştirme

Tema editörü

Ayarlar Renkler

• Mobil kullanıcılar bu fonksiyonları kullanamaz.

Alternatif header

Farklı bir görünüm için alternatif header yapısını kolayca seçebilirsiniz.

Görünüm Modu Seçimi

Tam ekran ve dar ekran modları arasında geçiş yapın.

Izgara Görünümü

Izgara modu ile içerikleri kolayca inceleyin ve düzenli bir görünüm elde edin.

Resimli Izgara Modu

Arka plan görselleriyle içeriğinizi düzenli ve görsel olarak zengin bir şekilde görüntüleyin.

Yan Paneli Kapat

Yan paneli gizleyerek daha geniş bir çalışma alanı oluşturun.

Sabit Yan Panel

Yan paneli sabitleyerek sürekli erişim sağlayın ve içeriğinizi kolayca yönetin.

Box görünüm

Temanızın yanlarına box tarzı bir çerçeve ekleyebilir veya mevcut çerçeveyi kaldırabilirsiniz. 1300px üstü çözünürler için geçerlidir.

Köşe Yuvarlama Kontrolü

Köşe yuvarlama efektini açıp kapatarak görünümü dilediğiniz gibi özelleştirin.

• Renginizi seçin

Tarzınızı yansıtan rengi belirleyin ve estetik uyumu sağlayın.

Geri