Konu Bütünlüğü !!!

Konu dışına çıkanlara 1 gün uzaklaştırma verilsin?

• Evet Verilsin

Oy: 0 0,0%
  • Hayır Verilmesin

Oy: 0 0,0%

• Kullanılan toplam oy
    0

muratti

Yasaklanmış
Merhaba,

Örnek vererek acıklıcam.. Başlık açılmış..Kanalı silersek para adsense yansır mı ?

Başlık altında konuşulanlar...Kanalı nasıl sileriz, adsense bu ay beni mahvetti vs...vs..

Bu soruları ya başka bi konu acarak sorun, konusu varsa da gidin oraya yazın...

Cok sinir bozucu konunu dağılması :mad:

ANKET VAR

Konu dışına cıkanları cezalandırın !!

Şimdi haklı olabilirsin ama öyle her konu dışı konuşanlara da ceza verilirse forumda adam kalmaz dostum. Konuda küfür eden olur, hakaret eden olur, tartışan olur tamam eyvallah ta, konu dışına çıkana uzaklaştırma verilmesi abartı olur..

Bu arada bu konuya yazanlar için demiyorum sadece. Bazı arkadaşlar kimseye saygı duymuyor maalesef. Para kazanılan bir yerde bazen ciddi olmak gerekir. Her söylenen şeyi tiye almaya gerek yok.. Adam fikrini söylemiş, olur veya olmaz demek çok zor değil hani.

Bu tür konular için yöneticiler var ve yöneticiler bu şekilde anket vb düzenleyip site hakkında görüş alabilirler.

Ayrıca ilk banı sen yerdin sanırım böyle bir konu içinde ayrı bir soru var.

Bu tür konular için yöneticiler var ve yöneticiler bu şekilde anket vb düzenleyip site hakkında görüş alabilirler.

Ayrıca ilk banı sen yerdin sanırım böyle bir konu içinde ayrı bir soru var.

olaya düz mantık bakma...neden bahsettiğim belli..

---------- Mesaj saat 00:35:31 civarında birleştirildi. ---------- İlk mesaj saat 00:31:43 civarında gönderildi. ----------

Herkes bandan korkuyor :D

Çok saçma bir istek.
Yeri geliyor adminler gelip konuda geyik yapıyor.
Forumda adam kalmaz.
Konu bazen gidiyor başka yerlere yapacak birşey yok.

olaya düz mantık bakma...neden bahsettiğim belli..

---------- Mesaj saat 00:35:31 civarında birleştirildi. ---------- İlk mesaj saat 00:31:43 civarında gönderildi. ----------

Herkes bandan korkuyor :D

Yok düz mantıkla bakmıyorum arkadaşım :) sadece bu tür konular yani forum işlerini bırakalım yöneticiler yapsın. Zaten her gün acayip acayip konular görüyoruz ama buna da çözüm bulurlar inşallah. Fakat isteğin güzel ama işte her gelen kullanıcının da derdi farklı. O yüzden her kes konu açıp derdini anlatmak istiyor. Bu arada ilk mesajındaki yazıyı yanlış anlamışım kusura bakma :). Bazen hızlı okuyunca farklı anlıyorum buna çözüm bulamadım daha.

Banlanmak sorun değil de ya bu ortamdan uzak kalmak sorun. Yani işten geliyorum yada işteyken açıp burada konuları okuyorum, yardıma ihtiyacı olan varsa konusuna cevap atıyorum. Bazen geyik konular görüyorum okuyorum eğleniyorum. Kim ne yapmış ne olmuş gelişmeleri takip ediyorum.

bazen aynı konular üzerinden sorular sorabiliyoruz.
birazcık tolerans olmalı

Kişiselleştirme

Tema editörü

Ayarlar Renkler

• Mobil kullanıcılar bu fonksiyonları kullanamaz.

Alternatif header

Farklı bir görünüm için alternatif header yapısını kolayca seçebilirsiniz.

Görünüm Modu Seçimi

Tam ekran ve dar ekran modları arasında geçiş yapın.

Izgara Görünümü

Izgara modu ile içerikleri kolayca inceleyin ve düzenli bir görünüm elde edin.

Resimli Izgara Modu

Arka plan görselleriyle içeriğinizi düzenli ve görsel olarak zengin bir şekilde görüntüleyin.

Yan Paneli Kapat

Yan paneli gizleyerek daha geniş bir çalışma alanı oluşturun.

Sabit Yan Panel

Yan paneli sabitleyerek sürekli erişim sağlayın ve içeriğinizi kolayca yönetin.

Box görünüm

Temanızın yanlarına box tarzı bir çerçeve ekleyebilir veya mevcut çerçeveyi kaldırabilirsiniz. 1300px üstü çözünürler için geçerlidir.

Köşe Yuvarlama Kontrolü

Köşe yuvarlama efektini açıp kapatarak görünümü dilediğiniz gibi özelleştirin.

• Renginizi seçin

Tarzınızı yansıtan rengi belirleyin ve estetik uyumu sağlayın.

Geri