Konu Dışı Kapatılsın

Konu Dışı ve İlgisiz Bölümler Kapatılsın

• Kullanılan toplam oy
    202
  • Anket kapatılmış .

Enbiya

Kayıtlı Üye
Yeni Mesajlar'a girdim. Karşıma çıkan ilk haliyle kepsimi aldım. Ne oynadım ne düzenledim.

Vaziyet bu. Liste devam da ediyor. Yeşil çerçeve bu forumun var oluş sebebi değil mi? Ben mi yanlış biliyorum?
Koskoca sayfada bir tane. Hatam varsa önce cenabı ALLAH'tan sonra sizden af dilerim.
2czwph.jpg

Kapatılması birşeyi değiştirmezki eskisi gibi yardım yapılmıyor forumda

Sen daha 10 günde bıktıysan var birde bizi düşün

makattan kan gelme diye konu vardı geçen yani youtube formuysa öyle olması gerekiyor bence.

hey gidi günler. para kazancı gidince millet birbirini yemeye başladı. eskiden buralar ne kadar güzeldi :)

cem yılmazın standup nda silgeçi kaldıran emekli albay moduna girenler var :D :D

forumu rahat bırakın sudokuya yönelin :D :D

en iyisi forumu komple kapatın sizde kurtulun biz de :D nasıl olsa ytden para da kazanamıoz artık

Neden kapatılsın? Burda başka bir konu konuşulmaz mi? Konu dışına açılmış ama youtube ile ilgili çok soru var. O olmayınca insanlar youtube konuları mı açacak sanıyorsunuz. Rahat bırakın insanları istemiyorsanız yazmazsınız okumazsınız olur biter.

LG-D855 cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi

Hangi konunun nerede açılması gerektiği belli. Konu dışı kapatılırsa insanlar daha fazla bilgi paylaşmayacak, bu gün yaşadığımız yt problemleri çözülmeyecek. Yani demek istediğim özetle bahsettiğiniz forum bölümlerinin kapatılması çözüm değil, insanlar birbirini yiyecekse görüyorsunuz açılan en ufak her konuda kavgalar çıkarabiliyor :) ve herkes abartıya karşıdır ama bahsettiğiniz bölümler insanları kaynaştığı bölümler varsın dursun yerinde.

Bu seferde ana sayfada konu dönmüyor.
Şuan herkes geyik muhabbeti çeviriyor kimse birşey yapamıyorki.
:D
Gitmiş ana sayfada gösterilmiyor.

Edit : YT kanal açarken bende aynı şeyi savunurdum, eski postlarımda vardı, ama şimdi açılsın konu dışı, insanlar Stres atmak için bakıp yorum Felan yazıyordu.
Siyasete izin verilmesin yeter.

Son düzenleme:
bence de kapatılsın kapatılmıyorsa da şayet kullanıcının insiyatifine bırakılsın. Kategori engelleme gibi bir sistem oluşturalabilir.

bir konudan rahatsız oldunuz diye tüm kategoriyi kapattırmak adaletli değil. sonuçta derdi olan derdini anlatıp psikolojik destek bile alıyor :) Zaten yt ile ilgili işe yarayan konu açılmıyor,açılsa da anlamı kalmadı artık yt nin durumu belli. kesinlikle kapanmamalı,rahatsız oluyorsanız report edersiniz yönetim gerekeni anında yapıyor zaten.

şimdi bizde bi konu açsak desek ki konu dışı açılsın.. böyle şey olur mu hiç hem kapatılmasını istemeyenler daha fazla.

işsizlik bu olsa gerek kimi kanal yapmaktan çalışmaktan forma pek bakmaz kimileri ise yok onu şikayet eder yok ana sayar yok şu yok bu . Gidin kanal yapın çalışın gerek site işleri gerek kanallar gerek partnerler .. Anlamıyorum ben kimseyi

Kişiselleştirme

Tema editörü

Ayarlar Renkler

• Mobil kullanıcılar bu fonksiyonları kullanamaz.

Alternatif header

Farklı bir görünüm için alternatif header yapısını kolayca seçebilirsiniz.

Görünüm Modu Seçimi

Tam ekran ve dar ekran modları arasında geçiş yapın.

Izgara Görünümü

Izgara modu ile içerikleri kolayca inceleyin ve düzenli bir görünüm elde edin.

Resimli Izgara Modu

Arka plan görselleriyle içeriğinizi düzenli ve görsel olarak zengin bir şekilde görüntüleyin.

Yan Paneli Kapat

Yan paneli gizleyerek daha geniş bir çalışma alanı oluşturun.

Sabit Yan Panel

Yan paneli sabitleyerek sürekli erişim sağlayın ve içeriğinizi kolayca yönetin.

Box görünüm

Temanızın yanlarına box tarzı bir çerçeve ekleyebilir veya mevcut çerçeveyi kaldırabilirsiniz. 1300px üstü çözünürler için geçerlidir.

Köşe Yuvarlama Kontrolü

Köşe yuvarlama efektini açıp kapatarak görünümü dilediğiniz gibi özelleştirin.

• Renginizi seçin

Tarzınızı yansıtan rengi belirleyin ve estetik uyumu sağlayın.

Geri