Konu Dışı Kapatılsın

Konu Dışı ve İlgisiz Bölümler Kapatılsın

• Kullanılan toplam oy
    202
  • Anket kapatılmış .
Yeni Mesajlar'a girdim. Karşıma çıkan ilk haliyle kepsimi aldım. Ne oynadım ne düzenledim.

Vaziyet bu. Liste devam da ediyor. Yeşil çerçeve bu forumun var oluş sebebi değil mi? Ben mi yanlış biliyorum?
Koskoca sayfada bir tane. Hatam varsa önce cenabı ALLAH'tan sonra sizden af dilerim.
2czwph.jpg

youtube ile ilgili faydalı bir konu görüyor musun sen? Ben artık görmüyorum yt ile uğraşan azaldı herkes istediği gibi takılsın

Her şey sadece para vs. değil. İnsanlıkta önemli. Konuşacaz. Konu dışı olmalı.

Hickimse konu disini okumaya mecbur deyil. Gereksiz yere acilmis bu konu.

Yeni Mesajlar'a girdim. Karşıma çıkan ilk haliyle kepsimi aldım. Ne oynadım ne düzenledim.

Vaziyet bu. Liste devam da ediyor. Yeşil çerçeve bu forumun var oluş sebebi değil mi? Ben mi yanlış biliyorum?
Koskoca sayfada bir tane. Hatam varsa önce cenabı ALLAH'tan sonra sizden af dilerim.
2czwph.jpg

Hocam yanlıs anlamayında siz kaç kere bilgi paylaşımı yapmıssınızda burda bilgi paylaşımı yapılmamasını yargılıyosunuz

makattan kan gelme diye konu vardı geçen yani youtube formuysa öyle olması gerekiyor bence.

Burda arkadaş ne güzel örnek vermiş, Geçen gün bende görmüştüm bu konuyu Konu dışı olmasa Bu arkadaş kime derdini anlatacak kimden akıl alacaktı ölsünmü bu adam

Yorumların hepsini okumaya fırsatım olmadı birazdan okuyacam şimdilik gördügüm bunlar aklıma gelen olursa eklerim biraz daha bişeyler :)

Son düzenleme:
Kapatılsa bi sey degismez.Bu forum 2013 yılındaki gibi mi? O zaman hersey paylaşılırdi
simdi millet bi demiyor. En basit dünya engeli geçme hakkında 2013 de 10 farklı yöntem varmış. Suan kacta paylaşıliyor söyleyin Allah aşkına. Bi kisi kazaniyorsa herkeste kazansın ne var bunda. Aramizda durumu iyi olupta bu isi yapan mi var? Herkes kazansın iste

Aslında kapatilsa benim ruh halim için daha hayırlı olacak :) sırf buradan saçma sapan tartışmalara girmemek için yazmıyorum ama içimde kalıyor az önce kilitlenen konuda da adaletsizliğin daniskası vardı madem bu konuda gerekli düzen adalet sağlanamıyor o zaman komple kapansin rahat edelim

Hocam yanlıs anlamayında siz kaç kere bilgi paylaşımı yapmıssınızda burda bilgi paylaşımı yapılmamasını yargılıyosunuz

Burda arkadaş ne güzel örnek vermiş, Geçen gün bende görmüştüm bu konuyu Konu dışı olmasa Bu arkadaş kime derdini anlatacak kimden akıl alacaktı ölsünmü bu adam

Yorumların hepsini okumaya fırsatım olmadı birazdan okuyacam şimdilik gördügüm bunlar aklıma gelen olursa eklerim biraz daha bişeyler :)

Bilmediğim bilgi konusunda kafanı şişirmemi istiyorsan her gün bilgi paylaşırım dostum istiyosan hepsinede seni etiketleyim

forumun amacı arkadaşlık tanışma sohbetten öte değil arada teknik konular konuşulur mesela gmail nasıl açılır adsense nasıl bağlanır vs... o kadar. siz bu forumu bilgi paylaşılacak bir mekan olarak mı görüyorsunuz ? bu foruma düşen her bilgi haftayı görmez fixlenir. bu bilgiyi arayıp bulacaklara zarar verir. bilgi paylaşımınız arkadaşlar arasında yapılmalı.

Son düzenleme:
ben bu konu ile alakalı bir ara [MENTION=11620]era[/MENTION] ya söylemiştim bir yöntemi, yaparız demişti ama, pek uygun görülmedi sanırım

Bana göre foruma şöyle bir özellik eklense,
isteyen istediği bölümleri seçse, top konularda ve yeni konularda sadece bu konular gözükse, bence hepimiz iyi olur

isteyen konu dışı gibi konuları görür isteyen görmez, Yanlışmıyım?

Son düzenleme:
Konu Dışı demek Mevcut kategorilere uymayan bir durumun varsa oraya konu açman demek. Bence Konu açmaya mesaj sınırı getirilmesi gerek, 500 - 1000 mesajdan aşağı mesaj sayısı olan konu açamasın. Bu hem dolandırıcılığında multi üyeliğinde önüne geçmiş olur.

Konu dışı neden kapatılsın?

Adam çamaşırlarının uçtuğunu yazıyordu (makara oluyor du)

Biri fındık satıyordu (satın almak isteyebilir)

Sadece "Youtube" yok hayatımız da. Biraz daha insancıl bakalım her şeye derim. :eek:

konu dışı kapatılması köyü satmakla aynı :D ama forumda filtre getirilebilir belkide vardır ben bilmiyorum ;)

Konu dışı kapansa forumdaki hareketlilik %90 azalır.

abi saat ten beridir tartıştığınz şeye bakın ya. Sanki konu dışı forum dan kaldırılsa 7/24 youtube ustune paylaşımlar yapılacakmş gibi tartışıyorsunuz. yanlışlıkla evet kullandım bu arada.

Bide 1 yildan fazladir bu forumdayim ve benden cok dha eskileri de var cogu sikayet etmezken henüz 10 gün önce gelmiş birinin konu dışı kapansın diye konu açması anket açması da ÇOK AMA ÇOK SAÇMA.

Konuyu Açan Kişi Sebebiyle Bile Ciddiye Alınmaması Lazımdı.

Kişiselleştirme

Tema editörü

Ayarlar Renkler

• Mobil kullanıcılar bu fonksiyonları kullanamaz.

Alternatif header

Farklı bir görünüm için alternatif header yapısını kolayca seçebilirsiniz.

Görünüm Modu Seçimi

Tam ekran ve dar ekran modları arasında geçiş yapın.

Izgara Görünümü

Izgara modu ile içerikleri kolayca inceleyin ve düzenli bir görünüm elde edin.

Resimli Izgara Modu

Arka plan görselleriyle içeriğinizi düzenli ve görsel olarak zengin bir şekilde görüntüleyin.

Yan Paneli Kapat

Yan paneli gizleyerek daha geniş bir çalışma alanı oluşturun.

Sabit Yan Panel

Yan paneli sabitleyerek sürekli erişim sağlayın ve içeriğinizi kolayca yönetin.

Box görünüm

Temanızın yanlarına box tarzı bir çerçeve ekleyebilir veya mevcut çerçeveyi kaldırabilirsiniz. 1300px üstü çözünürler için geçerlidir.

Köşe Yuvarlama Kontrolü

Köşe yuvarlama efektini açıp kapatarak görünümü dilediğiniz gibi özelleştirin.

• Renginizi seçin

Tarzınızı yansıtan rengi belirleyin ve estetik uyumu sağlayın.

Geri