Konu tarafımca çözülene kadar iddia kaldırılmıştır

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Tunahan'ın editlediği konuda yazan
""İleride dünya engeline ve 3. Taraf vermesi imkansızdır. Telif gelmediği sürece ömürlük video daha önceki aynı kategorideki 4 aylık kanalım hala ayakda. İleride gelecek telifde adsensenin para kazanmaya kapatılma ihtimali yok 4 kanal için geçerli.""

Kanallar o sıra günlük ortalama 15tl para kazandırıyormuş.
Bugün oldukça yoruldum. o yüzden soru cevap gidelim.
Bu yazılanların aksi oldu mu?

Tunahan'ın editlediği konuda yazan
""İleride dünya engeline ve 3. Taraf vermesi imkansızdır. Telif gelmediği sürece ömürlük video daha önceki aynı kategorideki 4 aylık kanalım hala ayakda. İleride gelecek telifde adsensenin para kazanmaya kapatılma ihtimali yok 4 kanal için geçerli.""

Kanallar o sıra günlük ortalama 15tl para kazandırıyormuş.
Bugün oldukça yoruldum. o yüzden soru cevap gidelim.
Bu yazılanların aksi oldu mu?

Videolar eşleşen dünya engeli geçilerek yüklenmiştir. Eşleşen veren videolar abone getirisi bakımından silinmemiştir. Kategori hala telifsiz aylardır telif gelmiyor. 1 tane kanalda fazladan video olduğunu zaten satılırken belirtilmiştir

şu konu ile alakasız kişiler aradan çıkarsa daha hızlı sonuca ulaşırız.
Israrla yazmaktan vazgeçin.
Bununla ilgili kurallar açık ve nettir.

---------- Spam Engelliyici 01:58 ---------- Önceki Mesaj 01:57 ----------

Videolar eşleşen dünya engeli geçilerek yüklenmiştir. Eşleşen veren videolar abone getirisi bakımından silinmemiştir. Kategori hala telifsiz aylardır telif gelmiyor

güzel kardeşim bak, sen orda demişsin ki kanallar eşleşen vermez vs.
bu yaptığın yorum çok farklı bir olay. Kanalın şuan getirisi, sattığın zamankinin yarısıdır.

Tabi şu da var, kanala ne zaman eşleşen geldi, kazançlar ne zaman düştü. Bunun resmini eklermisiniz konuya. karşılaştırma yapalım satış tarihinden itibaren

güzel kardeşim bak, sen orda demişsin ki kanallar eşleşen vermez vs.
bu yaptığın yorum çok farklı bir olay. Kanalın şuan getirisi, sattığın zamankinin yarısıdır.

Tabi şu da var, kanala ne zaman eşleşen geldi, kazançlar ne zaman düştü. Bunun resmini eklermisiniz konuya. karşılaştırma yapalım satış tarihinden itibaren

Kanallar maniax ın adsensesinden 1,5 ay sonra çıkarılıp boş bir adsenseye bağladığında günlük kazandırdığı miktar. Kanallar bendeyken kazanıyor ondayken kazanmıyor durumu olamaz kazancın 1,5 ay sonra düşmesi normal değil mi sürekli +15 kazandırmaz

Kanallar maniax ın adsensesinden 1,5 ay sonra çıkarılıp boş bir adsenseye bağladığında günlük kazandırdığı miktar. Kanallar bendeyken kazanıyor ondayken kazanmıyor durumu olamaz kazancın 1,5 ay sonra düşmesi normal değil mi sürekli +15 kazandırmaz

kanalların sendeyken kazandırması, ona geçince kazandırmaması gibi bir durum tabi ki de olur, ancak bu seninle alakalı bir durum değil, adsense ile alakalı.
Ben bir kanalın yerini değiştirdim o gün kazançlar %50 düştü, sonra kanalı silmek zorunda kaldım ve kurtuldum. neyse..

Siz şimdi adsense'in satıldıktan bu yana resmini bi eklermisiniz. Diğer arkadaş içinde geçerli. Yani kazançlar tam olarak ne zaman düştü bilginiz varmı. sormak istediğim bu
yada eşleşen ne zaman geldi

---------- Spam Engelliyici 02:13 ---------- Önceki Mesaj 02:07 ----------

yahu dünya engelini geçtim ağız tadıyla bakamıyorum :D
her saat başı vukuat.
Yahu yapamıyorsanız bırakın bu işleri. adam gibi açıklama yapabilen yok. Valla kurallar iyice sertleşicek, uyarısız gidicek bazıları artık.

kanalların sendeyken kazandırması, ona geçince kazandırmaması gibi bir durum tabi ki de olur, ancak bu seninle alakalı bir durum değil, adsense ile alakalı.
Ben bir kanalın yerini değiştirdim o gün kazançlar %50 düştü, sonra kanalı silmek zorunda kaldım ve kurtuldum. neyse..

Siz şimdi adsense'in satıldıktan bu yana resmini bi eklermisiniz. Diğer arkadaş içinde geçerli. Yani kazançlar tam olarak ne zaman düştü bilginiz varmı. sormak istediğim bu
yada eşleşen ne zaman geldi

---------- Spam Engelliyici 02:13 ---------- Önceki Mesaj 02:07 ----------

yahu dünya engelini geçtim ağız tadıyla bakamıyorum :D
her saat başı vukuat.
Yahu yapamıyorsanız bırakın bu işleri. adam gibi açıklama yapabilen yok. Valla kurallar iyice sertleşicek, uyarısız gidicek bazıları artık.

Kanallar maniax ın adsensesine bağlıydı boş adsenseye bağlayınca bu kazançlar oldu tekrar kendi adsensesine bağladı 3gün sonra ben bu kanalları 1 milyara satarım dedi

valla kimse kusura bakmasın,
şurada iki cevabı birleştirip veremiyorsunuz.
İkinize de 1 er gün uzaklaştırma.
Uzaklaştırma sebebi : konuyu açanın da, diğer şahsında olaya ilgisiz kalmasıdır.
Sizin peşinizde birileri koşacak değil.
Konuyu kapatıyorum. Sıkıntısı olan varsa ekler konuşuruz yarın.
İyi Forumlar

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Kişiselleştirme

Tema editörü

Ayarlar Renkler

• Mobil kullanıcılar bu fonksiyonları kullanamaz.

Alternatif header

Farklı bir görünüm için alternatif header yapısını kolayca seçebilirsiniz.

Görünüm Modu Seçimi

Tam ekran ve dar ekran modları arasında geçiş yapın.

Izgara Görünümü

Izgara modu ile içerikleri kolayca inceleyin ve düzenli bir görünüm elde edin.

Resimli Izgara Modu

Arka plan görselleriyle içeriğinizi düzenli ve görsel olarak zengin bir şekilde görüntüleyin.

Yan Paneli Kapat

Yan paneli gizleyerek daha geniş bir çalışma alanı oluşturun.

Sabit Yan Panel

Yan paneli sabitleyerek sürekli erişim sağlayın ve içeriğinizi kolayca yönetin.

Box görünüm

Temanızın yanlarına box tarzı bir çerçeve ekleyebilir veya mevcut çerçeveyi kaldırabilirsiniz. 1300px üstü çözünürler için geçerlidir.

Köşe Yuvarlama Kontrolü

Köşe yuvarlama efektini açıp kapatarak görünümü dilediğiniz gibi özelleştirin.

• Renginizi seçin

Tarzınızı yansıtan rengi belirleyin ve estetik uyumu sağlayın.

Geri